Top

Osmose water filter systeem

16% Korting
  • Osmose water filter systeem
  • Osmose water filter systeem
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 299,00
250,00

Ons kraanwater schoon? Vergeet het maar! Het is vervuild met tienduizenden chemische stoffen waaronder medicijnresten, virussen, schimmels en bacteriën, chloor, kalk en pesticiden. Er is maar 1 filter- systeem ter wereld in staat om 99,99% van alle mogelijke verontreiniging uit uw drinkwater te filteren: omgekeerde osmose!

'Herstart je gezondheid' verkoopt de nieuwste generatie extra gebruiksvriendelijke omgekeerde osmose waterfilters! Bij deze waterfilters hoeft slechts eens in de 6 maanden de filter te worden vervangen (na te bestellen voor €99). Dit doet u in een handomdraai. Dit innovatieve systeem beschikt in tegenstelling tot de meeste omgekeerde osmose systemen over een 4 fasen filter en een osmose membraan. Met een maximale opbrengst van 200 liter zuiver osmose drinkwater in 24 uur is hij zelfs geschikt voor de grootste gezinnen. 

Dankzij het omgekeerde osmosesysteem hoeft u niet meer met dure flessen bronwater te slepen. (Bronwater is vaak net zo vervuild is als kraanwater.) Het systeem wordt compleet geleverd inclusief kraantje voor in uw aanrechtblad en een voorraadtank zodat u ten alle tijde tot +-5 liter heerlijk gezuiverd water kunt tappen. 

Vrij van vervuilingen zoals kalk, pesticide, bacteriën, medicijnresten, fluor en zware metalen.
Het waterfilter wordt deels voorgemonteerd geleverd zodat de installatiewerkzaamheden bij dit innovatieve toestel tot een minimum blijven beperkt, de meeste mensen kunnen dit (eventueel met wat hulp) prima zelf doen. Het apparaat en de tank komen onder uw gootsteen, het enige zichtbare in uw keuken is dus een extra tapkraantje op uw aanrecht.

Filterfases:

Fase 1: 5 micron sediment filter
Fase 2: GAC koolfilter
Fase 3: Blok koolfilter
Fase 4: RO Membraan
Fase 5: Post koolfilter

Naast bovenstaande filters worden tevens

onderstaande onderdelen met het toestel meegeleverd:

● 12 liter opslagtank
● Tapkraan (diverse modellen beschikbaar)
● 3x Osmoseslangen
● 40 mm afvoeraansluiting
● Filterhuissleutel (Voor het openen van de filterhuizen)
● Membraanhuissleutel (Voor het openen van het membraanhuis)
● Kraanaansluiting met 3/4" draad
● Adapter 3/8" draad met kogelkraantjeReviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Marianne Oost (20-12-2018) rating 5 Fijn product en makkelijk te installeren. Ik ben er superblij mee! Grappig feitje: als je het zuivere water uit dit systeem gewent bent valt het je pas op hoe vies kraanwater eigenlijk smaakt.

Type de code over