Top

Osmose water filter systeem

  • Osmose water filter systeem
  • Osmose water filter systeem
rating 5
(5 / 2 Reviews)
250,00

Ons kraanwater schoon? Vergeet het maar. Het is vervuild met tienduizenden chemische stoffen waaronder medicijnresten, virussen, schimmels en bacteriën, chloor, kalk en pesticiden. Er is maar 1 filter- techniek ter wereld in staat om 99,99% van alle mogelijke verontreiniging uit uw drinkwater te filteren: omgekeerde osmose!


Herstart je gezondheid verkoopt de nieuwste generatie extra gebruiksvriendelijke omgekeerde osmose waterfilters. Met ons waterfiltersysteem hoeft u slechts eens in de 6 maanden de filters te vervangen. (na te bestellen voor €89).

Dit doet u in een handomdraai. Dit innovatieve systeem beschikt over een 3-fasen voorfilter, een osmose-membraan en een na-filter. Met een maximale opbrengst van 200 liter zuiver osmose drinkwater in 24 uur is hij zelfs geschikt voor de grootste gezinnen. 

Dankzij het omgekeerde osmosesysteem hoeft u niet meer met dure flessen bronwater te slepen. (Bronwater, dat soms nog vervuilder is dan kraanwater.) Het systeem wordt compleet geleverd inclusief kraantje voor in uw aanrechtblad en een water-opslagtank zodat u te allen tijde tot 12 liter heerlijk gezuiverd water kunt tappen. 


Water werkt, zoals de natuur het bedoeld heeft, helend en ontgiftend wanneer het vrij is van vervuilingen zoals kalk, pesticide, bacteriën, medicijnresten, fluor en zware metalen. Het waterfilter wordt deels voor-gemonteerd geleverd zodat de installatiewerkzaamheden bij dit innovatieve toestel tot een minimum blijven beperkt.

De meeste mensen kunnen dit systeem prima zelf monteren. Het systeem en de opslagtank komen onder uw gootsteen, het enige zichtbare in uw keuken is een extra tapkraantje op uw aanrecht.


Filterfases

Fase 1: 5 micron sediment filter

Fase 2: GAC koolfilter

Fase 3: Blok koolfilter

Fase 4: RO Membraan

Fase 5: Post koolfilter

Naast bovenstaande filters worden tevens

met het toestel meegeleverd:

12 liter opslagtank (RVS)

Losse tapkraan voor op het aanrecht
Osmoseslangen
Kraan aansluiting (wasmachineaansluiting)
Duidelijke installatiehandleiding


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Kees (25-03-2019) rating 5 Ik heb hem nu 3 weken en het smaakt echt heerlijk, ik voel dat me lichaam zich eindelijk weer reinigt.

Marianne Oost (20-12-2018) rating 5 Fijn product en makkelijk te installeren. Ik ben er superblij mee! Grappig feitje: als je het zuivere water uit dit systeem gewent bent valt het je pas op hoe vies kraanwater eigenlijk smaakt.

Type de code over