Top

Osmose water filter systeem

  • Osmose water filter systeem
  • Osmose water filter systeem
  • Osmose water filter systeem
  • Osmose water filter systeem
rating 5
(5 / 1 Reviews)
299,00

Ons kraanwater schoon? Vergeet het maar! Het is vervuild met tienduizenden chemische stoffen waaronder medicijnresten, virussen, schimmels en bacteriën, chloor, kalk en pesticiden. Er is maar 1 filter- systeem ter wereld in staat om 99,99% van alle mogelijke verontreiniging uit uw drinkwater te filteren: omgekeerde osmose!

'Herstart je gezondheid' verkoopt de nieuwste generatie extra gebruiksvriendelijke omgekeerde osmose waterfilters! Bij deze waterfilters hoeft slechts eens in de 6 maanden het filter te worden vervangen (los te bestellen op deze site voor €85). Dit doet u in een handomdraai want dit innovatieve systeem beschikt in tegenstelling tot de meeste omgekeerde osmose systemen over een vast 5 fasen voorfilter en een osmose membraan in plaats van 3 tot 5 losse voorfilters. Met een maximale opbrengst van 150 liter zuiver osmose drinkwater in 24 uur is hij zelfs geschikt voor de grootste gezinnen. 

Dankzij het omgekeerde osmosesysteem hoeft u niet meer met dure flessen bronwater te slepen. (Bronwater is vaak net zo vervuild is als kraanwater.) Het systeem wordt compleet geleverd inclusief kraantje voor in uw aanrechtblad en een voorraadtank zodat u ten alle tijde tot +-5 liter heerlijk gezuiverd water kunt tappen. 

Vrij van vervuilingen zoals kalk, pesticide, bacteriën, medicijnresten, fluor en zware metalen.
Het waterfilter wordt deels voorgemonteerd geleverd zodat de installatiewerkzaamheden bij dit innovatieve toestel tot een minimum blijven beperkt, de meeste mensen kunnen dit (eventueel met wat hulp) prima zelf doen. Het apparaat en de tank komen onder uw gootsteen, het enige zichtbare in uw keuken is dus een extra tapkraantje op uw aanrecht.

Filterfases:

Fase 1: 5 micron Sedimentfilter 
Fase 2: Nano-silver
Fase 3: Koolstoffilter 
Fase 4: Nano-silver
Fase 5: RO Membraan

Naast bovenstaande filters worden tevens

onderstaande onderdelen met het toestel meegeleverd:

● 8 liter opslagtank (RVS)
● Losse tapkraan voor op het aanrecht
● Osmoseslangen
● Kraan aansluiting (wasmachineaansluiting)
● Duidelijke installatie handleiding

 Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Marianne Oost (20-12-2018) rating 5 Fijn product en makkelijk te installeren. Ik ben er superblij mee! Grappig feitje: als je het zuivere water uit dit systeem gewent bent valt het je pas op hoe vies kraanwater eigenlijk smaakt.

Type de code over