Top

Candida, bron van ziekte (boek)

  • Candida, bron van ziekte (boek)
  • Candida, bron van ziekte (boek)
34,95

Candia bron van ziekte, door Kaj Alexander.

Leer waarom een schimmel in uw lichaam met de naam candida aan de basis staat van een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder vermoeidheids-, darm-, long en huidklachten.
Dit boek gaat over de werkelijke oorzaak van veel chronische ziektebeelden en gezondheidsklachten.

10 jaar geleden begon ik steeds meer last te krijgen van vage gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid, darmklachten, huidklachten, longklachten en hoofdpijn. Ik werd in verschillende ziekenhuizen onderzocht en kreeg in de loop van de tijd diagnoses zoals migraine, spastische darm, en uiteindelijk zelfs ME (chronisch vermoeidheidssyndroom). Welke diagnose ik ook kreeg, altijd was de oorzaak "onverklaarbaar' en de aandoening "ongeneeslijk', het woordje candida heb ik in die jaren van geen enkele arts te horen gekregen, nee. Ik moest maar met mijn klachten "leren leven".

Wilt u leven met pijn en vermoeidheid? Ik wilde dat niet! Daarom ben ik op zoek gegaan naar de werkelijke oorzaken van mijn ziek-zijn en naar echte oplossingen. Toen kwam ik erachter dat een schimmel met de naam candida aan de basis staat van een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder vermoeidheids-, darm-, long en huidklachten. Ruim 20% van de bevolking heeft, zonder dit te weten, last van candida. De werkelijke invloed van candida op onze gezondheid wordt verzwegen door de medische/farmaceutische industrie. Bovendien krijgen artsen hier tijdens hun opleiding nauwelijks iets over te weten.

Ik wilde genezen. Ik bleek een hele hoge candidabelasting te hebben en de ziekte van Lyme. De laatste leek mij destijds ongeneeslijk, maar candida niet. Dus heb ik alles wat met deze schimmel te maken heeft intensief bestudeerd, en in dit proces tientallen boeken verslonden waarvan de meeste Engelstalig omdat goede boeken in het Nederlands niet bestonden. Ik heb me zelf genezen van candida en voelde me daardoor een heel stuk beter. Ik besloot daarom zelf het meest complete en duidelijkste boek over candida te schrijven waardoor de lezer zichzelf echt zou kunnen helpen genezen van alle candida symptomen en klachten. "Candida, bron van ziekte" was een feit en sindsdien vele malen verbeterd en uitgebreid, een must read!


Reviews (0)
Type de code over