Top

Orgonite healing disc

  • Orgonite healing disc
  • Orgonite healing disc
250,00

Een generator van positieve energie
en de beste bescherming tegen alle typen straling
(Aardstraling, 3G, 4G, WiFi, Radar enz.)De orgonite healing disc's zijn geproduceerd volgens specifieke instructies van mij, Kaj Alexander. Ik gebruik ze ook in mijn praktijk onder de behandeltafels. Ze zijn uitgebreid met diverse nieuwe orgone technieken en zijn versterkt zowel fysieke als energetisch met mij 'ubermix'. Dit is een werkelijk ongeëvenaard orgonite product, waar 3 jaar ontwikkeling achter zit. 

Het positief geladen orgone veld wat deze grote orgonite produceert is krachtig genoeg voor een woning. Deze orgonite disc creëert een positief veld van ongeveer 10 meter rondom de disc waarin alle negatief geladen orgone omgezet zal worden naar positief geladen orgone energie.

Deze disc verkoop ik met 30 dagen
niet tevreden retour garantie


Een orgonite healing disc is een grote orgonite, Orgonite is een positieve energie generator en ook deze disc is gemaakt van de basismaterialen die we orgonite noemen en meer; hars, ijzer, goud, zilver, aluminium, bergkristal, shungite, rozenkwarts en amethist). Ook Heilige geometrie is toegevoegd in de vorm van een levensbloem.

  • Beschermt tegen de nadelige effecten van elektromagnetische straling.
  • Werkt transformerend op omgeving, straling, rust en ruimte. U merkt dat alles rustiger wordt, uzelf, planten en dieren. Alles voelt frisser, prettiger. De lucht die je inademt, geeft meer energie, voelt duidelijk schoner.
    • Verminderd aanwezigheid van ziekmakende micro organismen in het lichaam
    • Versterkt het immuunsysteem van iedereen in huis.

Deze grote orgonite disc van 23cm in diameter kan ook gebruikt worden om voedsel of drinken op te laden en te vitaliseren. U kunt het effect op het lichaam bijvoorbeeld versterken door dagelijks een glas water te drinken die minimaal een half uur op de disc heeft gestaan.

De disc is gegoten met giethars aangemengd met mijn 'ubermix'. Een mix van organische vitaminen, mineralen en de allerbeste immuunsysteem versterkende en antibacteriële, antischimmel en antivirale middelen die er zijn. De uber mix is fysiek gemengd in de giethars van de disc. Daarnaast is het water gebruikt om de giethars aan te maken energetisch/homeopathisch geprogrammeerd (D30 potentie) met de ubermix. Hetgeen bijvoorbeeld de opname van vitaminen uit al uw voeding in het lichaam verbeterd. Voor de ergetische/homeopathische programmatie gebruik ik de AQA707 van medical electronics en het de MARSIII Radionica systeem van Bruce Copen. Additioneel zijn frequenties toegevoegd met de AQA707 van de zon en de aarde, dezelfde die toegepast worden tijdens de behandeling met laser fotonen en magneetveld therapie in mijn praktijk. De 'ubermix' bestaat uit de volgende stoffen,
allen van de hoogste organische kwaliteit beschikbaar:

Vitaminen en mineralen mix:
Vitamine A, Vitamine B1, B2, B3, B6, B12, Vitamine C,
Vitamine D, Foliumzuur, Biotine, Pantotheenzuur, Zink, 
Magnesium, Selenium, Jodium.

 

Anti micro-oragnismen mix:

Allicine, Citroen Melisse, Seanol, Zoethoutwortel, Olijfblad extract, Lomatium, Lobelia, Acerola, Noni, Mariadistel, Echinacea, Shiitake, White willow, Zwarte walnoot, Tea Tree olie, Oregano olie, Lavendel olie, MSM, Appelazijn, Banderol, Samento , Druivenpit extract, Gerstegras, Ashwanda, Thijm, Colloidaal zilver, Stevia, Anijs, Kaneel, Manuka honing, Venkelzaad, Camu Camu, Spirulina, Ginko biloba, L-Lysine, Creatine, Borax en Cumanda.

Wat is Orgonite?

Wat is Orgonite? De fysica hierachter kan voor sommigen wat moeilijk te begrijpen zijn. Ik zal het daarom kort en duidelijk uitleggen. Orgonite bestaat uit een mengsel van giethars met metaaldeeltjes en edelstenen. Orgonite produceert postief (+) geladen orgone energie door negatief geladen orgone (-) energie te transformeren. Orgone energie is een energie die gebruikt wordt door alles wat leeft, planten, dieren enz. Zoals ik eerder al benoemde. Uw ‘Aura’ en chakra’s werken met dit type energie. Orgone kan ook een negatieve lading (-) hebben. Mensen werken met positief geladen orgone energie. Orgonites produceren niet alleen positief geladen orgone energie, ook zetten ze negatief geladen orgone energie om in positief geladen orgone. De werking is gebaseerd op het feit dat wanneer metaaldeeltjes (geleiders) dicht bij elkaar zijn, maar geïsoleerd worden door een isolator, (bij orgonite is dit synthetische giethars),  er tussen de metaaldeeltjes positief geladen orgone energiedeeltjes geproduceerd worden.

De energiebron van orgone energie is het scalar of orgone energieveld ook wel bekend als nulpunt energie. Scalar / orgone energie is een energie overal in het universum aanwezig en kan dus positief of negatief geladen zijn. Wat  de productie van positief geladen (gezondheid bevorderende) orgone energie door orgonites versnellen kan, is de aanwezigheid van elektromagnetische velden geproduceerd door elektrische (draadloze) apparatuur. Deze produceren namelijk als bijproduct negatief geladen orgone energie. Dit gebruikt orgonite als voedingsbron om nog meer positief geladen orgone energie te produceren. Positief geladen orgone energie heeft een positieve invloed op het lichaam. De negatief geladen soort oefent een schadelijke invloed uit op het lichaam. Dankzij een grote orgonite in uw huis  gaat  de zendmast op de hoek van uw straat dus opeens in het voordeel van uw gezondheid werken in plaats van in uw nadeel.

Normaal gesproken schaadt de, onder meer door gsm- zendmasten geproduceerde elektromagnetische straling de gezondheid door een overvloed aan negatief geladen, ziekmakende, orgone energie. Orgonite lost dit probleem op door deze energie om te zetten naar positief geladen, gezondheid bevorderende orgone energie. Orgonites plaatsen in huis is heel waardevol gebleken voor heel veel mensen. Zeker op langere termijn en ook bij de mensen die denken geen negatieve invloeden te voelen van wifi en gsm-zendmasten. Orgone is, zoals al eerder gezegd, een energievorm die wordt gebruikt door alles wat leeft en het is zelfs aanwezig in bijvoorbeeld stenen. Er zijn zelfs edelstenen die een eigen orgoneveld produceren of orgonevelden van levende organismen zoals mensen harmoniseren als je deze stenen bij je draagt. Er zijn boeken vol geschreven over edelstenen en de effecten die ze kunnen hebben op het menselijk lichaam. Nu weet u ook waarom. Ze produceren elk een unieke orgone trilling en deze beïnvloedt het DNA en de cellen. In mijn orgonite healing discs zitten daarom ook krachtige edelstenen, kristallen, homeopathische geneesmiddelen kruiden en tincturen. Deze versterken de  gezondheid- bevorderende werking van de discs.Reviews (0)
Type de code over