Top

Nieuw: Orgonite healing disc

17% Korting
  • Nieuw: Orgonite healing disc
  • Nieuw: Orgonite healing disc
€ 299,00
249,00

Een generator van positieve energie
en de beste bescherming tegen alle typen straling
(Aardstraling, 3G, 4G, WiFi, Radar enz.)Deze Orgonite healing disc's zijn geproduceerd volgens specifieke wensen van mij, Kaj Alexander. Ik gebruik ze ook in mijn praktijk onder de behandeltafels. Ze zijn uitgebreid met diverse nieuwe orgone technieken en zijn versterkt zowel fysieke als energetisch met mij 'ubermix'. Dit is een werkelijk ongeëvenaard orgonite product geworden waar ik heel trots op ben.

Het positief geladen orgone veld wat deze grote orgonite produceert is krachtig genoeg voor een grote woning. Deze orgonite disc creëert een positief veld van ongeveer 100 meter rondom de disc waarin alle negatief geladen orgone omgezet zal worden naar positief geladen orgone energie.

Deze disc verkoop ik met 30 dagen
niet tevreden retour garantie


Een orgonite healing disc is een grote orgonite, Orgonite is een positieve energie generator en ook deze disc is gemaakt van de basismaterialen die we orgonite noemen en meer; hars, ijzer, goud, zilver, aluminium, bergkristal, shungite, rozenkwarts en amethist). Ook Heilige geometrie is toegevoegd in de vorm van een levensbloem.

  • Beschermt tegen de nadelige effecten van elektromagnetische straling.
  • Werkt transformerend op omgeving, straling, rust en ruimte. U merkt dat alles rustiger wordt, uzelf, planten en dieren. Alles voelt frisser, prettiger. De lucht die je inademt, geeft meer energie, voelt duidelijk schoner.
    • Verminderd aanwezigheid van ziekmakende micro organismen in het lichaam
    • Versterkt het immuunsysteem van iedereen in huis.

Deze grote orgonite disc van 23cm in diameter kan ook gebruikt worden om voedsel of drinken op te laden en te vitaliseren. U kunt het effect op het lichaam bijvoorbeeld versterken door dagelijks een glas water te drinken die minimaal een half uur op de disc heeft gestaan.

De disc is gegoten met giethars aangemengd met mijn 'ubermix'. Een mix van organische vitaminen, mineralen en de allerbeste immuunsysteem versterkende en antibacteriële, antischimmel en antivirale middelen die er zijn. De uber mix is fysiek gemengd in de giethars van de disc. Daarnaast is het water gebruikt om de giethars aan te maken energetisch/homeopathisch geprogrammeerd (D30 potentie) met de ubermix. Hetgeen bijvoorbeeld de opname van vitaminen uit al uw voeding in het lichaam verbeterd. Voor de ergetische/homeopathische programmatie gebruik ik de AQA707 van medical electronics en het de MARSIII Radionica systeem van Bruce Copen. Additioneel zijn frequenties toegevoegd met de AQA707 van de zon en de aarde, dezelfde die toegepast worden tijdens de behandeling met laser fotonen en magneetveld therapie in mijn praktijk. De 'ubermix' bestaat uit de volgende stoffen,
allen van de hoogste organische kwaliteit beschikbaar:

Vitaminen en mineralen mix:
Vitamine A, Vitamine B1, B2, B3, B6, B12, Vitamine C,
Vitamine D, Foliumzuur, Biotine, Pantotheenzuur, Zink, 
Magnesium, Selenium, Jodium.

 

Anti micro-oragnismen mix:

Allicine, Citroen Melisse, Seanol, Zoethoutwortel, Olijfblad extract, Lomatium, Lobelia, Acerola, Noni, Mariadistel, Echinacea, Shiitake, White willow, Zwarte walnoot, Tea Tree olie, Oregano olie, Lavendel olie, MSM, Appelazijn, Banderol, Samento , Druivenpit extract, Gerstegras, Ashwanda, Thijm, Colloidaal zilver, Stevia, Anijs, Kaneel, Manuka honing, Venkelzaad, Camu Camu, Spirulina, Ginko biloba, L-Lysine, Creatine, Borax en Cumanda.

Wat is Orgonite?

Orgone energie is voor het eerst ontdekt door Dr. Wilhelm Reich (1897- 1957), het is een meetbare universele levenskracht energie ook bekend als Qi, Prana, Ether, nulpuntenergie en Akasha. In 1991 was het Karl Hans Welz die de beginselen legde voor wat we nu Oginite noemen. Orgonite is een product ontwikkeld om deze 'orgone' energie op te wekken en uit te stralen.

Orgonite bestaat uit een mengsel van giethars met metaaldeeltjes en edelstenen. Orgonite produceert positief (+) geladen orgone energie. Orgone energie is een energie gebruikt door alles wat leeft, planten, dieren enz. Je ‘Aura’ en chakra’s werken met deze energie, net zoals een magnetiseur. Orgone kan ook een negatieve lading (-) hebben, mensen werken met positief geladen orgone energie. Orgonites produceren positief geladen orgone energie en zetten negatief geladen orgone energie om in positief geladen orgone.

De werking is gebaseerd op het feit dat wanneer metaaldeeltjes (geleiders) dicht bij elkaar zijn maar geïsoleerd worden door een isolator, bij orgonite is dit giethars, er tussen de metaaldeeltjes fotonen en orgone energiedeeltjes geproduceerd worden. De energiebron hiervan is het scalar veld/ether/nulpunt energie. Dit is een onuitputtelijk energieveld overal aanwezig. Elektromagnetische velden geproduceerd door elektrische (draadloze) apparatuur en zendmasten produceren als bijproduct negatief geladen orgone energie, dit gebruikt orgonite als voedingsbron om nog meer positief geladen orgone energie te produceren.

Dat wil niet zeggen dat het opeens goed is wifi in huis te hebben of de hele dag met uw mobiele telefoon te bellen. De elektromagnetische velden storen hiervan storen nog steeds uw cellen en immuunsysteem echter orgonite zorgt er voor dat ze er aanzienlijk minder last van hebben omdat het een ander aspect van wifi/gsm, de negatief geladen orgone, neutraliseert. Positief geladen orgone energie heeft een positieve invloed op het lichaam; de negatief geladen soort oefent een schadelijke invloed uit op het lichaam. Negatief geladen orgone is dus een bijproduct van elektrische apparatuur en draadloze zenders. Orgonite is dus in staat negatief geladen orgone om te zetten in positief geladen orgone. Het is om die reden het meest bekende en effectieve product om jezelf te beschermen tegen zendmasten.

Vanwege de negatief geladen orgone energie die draadloze zenders en elektrische apparaten als bijproduct produceren ontstaan gezondheidsklachten. Wanneer u zich in de nabijheid van een orgonite bevindt is hier geen sprake van, hij gebruikt de negatief geladen orgone, uitgezonden door de zendmast, nu als energiebron om positief geladen orgone te produceren. Orgone is, zoals al eerder gezegd, een energievorm die wordt gebruikt door alles wat leeft en het is zelfs aanwezig in bijvoorbeeld stenen, er zijn veel type edelstenen zoals bergkristal die een eigen orgoneveld produceren of orgonevelden van levende organismen zoals u kunnen harmoniseren wanneer u deze stenen bij u draagt.

Er zijn boeken vol geschreven over edelstenen en de effecten die ze kunnen hebben op het menselijk lichaam. Nu weet u ook waarom. Ze geven elk een unieke orgone trilling af aan uw eigen orgone energieveld (Aura) en deze beïnvloedt het DNA in al uw cellen. In de orgonite healing disc zitten de meest krachtige edelstenen die bekendstaan om hun geneeskrachtige invloeden op het lichaam en bescherming tegen elektromagnetische velden. De stenen versterken de werking van de orgonite healing disc aanzienlijk. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het uitdrogen van de disc ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het 'piezo-effect' ontstaat. Dit maakt de werking van de stenen effectiever want edelstenen produceren onder druk meer orgone energie.

 Reviews (0)
Type de code over