Top

Nieuw: Orgonite healing disc

17% Korting
  • Nieuw: Orgonite healing disc
  • Nieuw: Orgonite healing disc
€ 299,00
249,00

Ter introductie tijdelijk met 50 euro korting.

Deze Orgonite healing disc's zijn geproduceerd volgens specifieke wensen van mij, Kaj de Vries. Ik gebruik ze ook in mijn praktijk onder de behandel tafels. Ze zijn uitgebreid met diverse nieuwe orgone technieken en zijn versterkt zowel fysieke als energetisch met mij 'ubermix'. Een werkelijk ongeëvenaard orgonite product.


Het positief geladen orgone veld wat deze grote orgonie produceert is krachtig genoeg voor een grote woning. Deze orgonite disc creëert een positief veld van ongeveer 100 meter rondom de disc waarin alle negatief geladen orgone omgezet zal worden naar positief geladen orgone energie.

Deze disc verkoop ik met 30 dagen
niet tevreden retour garantie


Een orgonite healing disc is een grote orgonite, Orgonite is een positieve energie generator en ook deze disc is gemaakt van de basismaterialen die we orgonite noemen; hars, ijzer, goud, zilver, aluminium, bergkristal, rozenkwarts en amethist). Ook Heilige geometrie is toegevoegd in de vorm van een levensbloem.

  • Werkt transformerend op omgeving, straling, rust en ruimte. Je merkt dat alles rustiger wordt,
    ook jijzelf, planten en dieren. Alles voelt frisser, prettiger. De lucht die je inademt, geeft meer energie, voelt duidelijk schoner
    • Verminderd aanwezigheid van ziekmakende micro organismen in het lichaam
    • Versterkt het immuunsysteem van iedereen in huis.

Deze grote orgonite disc van 23cm in diameter kan ook gebruikt worden om voedsel of drinken op te laden en te vitaliseren. U kunt het effect versterken door dagelijks een glas water te drinken die minimaal een half uur op de disc heeft gestaan.

De disc is gegoten met giethars aangemengd met mijn 'ubermix'. Een mix van organische vitaminen, mineralen en de allerbeste immuunsysteem versterkende en antibacteriële, antischimmel en antivirale middelen die er zijn. De uber mix is fysiek gemengd in de giethars van de disc. Daarnaast is het water gebruikt om de giethars aan te maken energetisch/homeopathisch geprogrammeerd (D30 potentie) met de ubermix. Hetgeen bijvoorbeeld de opname van vitaminen uit al uw voeding in het lichaam verbeterd. Voor de ergetische/homeopathische programmatie gebruik ik de AQA707 van medical electronics en het de MARSIII Radionica systeem van Bruce Copen. Additioneel zijn frequenties toegevoegd met de AQA707 van de zon en de aarde, dezelfde die toegepast worden tijdens de behandeling met laser fotonen en magneetveld therapie in mijn praktijk. De 'ubermix' bestaat uit de volgende stoffen,
allen van de hoogste organische kwaliteit beschikbaar:

Vitaminen en mineralen mix:
Vitamine A, Vitamine B1, B2, B3, B6, B12, Vitamine C,
Vitamine D, Foliumzuur, Biotine, Pantotheenzuur, Zink, 
Magnesium, Selenium, Jodium.

 

Anti micro-oragnismen mix:

Allicine, Citroen Melisse, Seanol, Zoethoutwortel, Olijfblad extract, Lomatium, Lobelia, Acerola, Noni, Mariadistel, Echinacea, Shiitake, White willow, Zwarte walnoot, Tea Tree olie, Oregano olie, Lavendel olie, MSM, Appelazijn, Banderol, Samento , Druivenpit extract, Gerstegras, Ashwanda, Thijm, Colloidaal zilver, Stevia, Anijs, Kaneel, Manuka honing, Venkelzaad, Camu Camu, Spirulina, Ginko biloba, L-Lysine, Creatine, Borax en Cumanda.