Top

Orgonite healing disc

  • Orgonite healing disc
  • Orgonite healing disc
rating 5
(5 / 3 Reviews)
270,00

De week in de aanbieding van 270 voor 250 euro


De orgonite healing disc is een generator
van positieve energie 
en de beste
bescherming tegen alle typen straling. 
(Aardstraling, 3G, 4G, 5G wifi, radar enz.)


De orgonite healing disc van 24 cm doorsnede is geproduceerd volgens specifieke instructies van mij, Kaj Alexander. Ik gebruik deze discs ook in mijn praktijk naast de behandeltafels. Ze zijn uitgebreid met diverse nieuwe orgone technieken zoals een dubbelgedraaide energiering. Ook zijn mijn orgonite healing discs zowel fysiek als energetisch versterkt met de door mij persoonlijk ontwikkelde 'ubermix'. Dit is een waardevolle supplementen, vitaminen en mineralen mix ontwikkeld om uw immuunsysteem te versterken en de belasting van ziekmakende micro-organismen te verlagen. Het resultaat na 3 jaar ontwikkeling is een werkelijk ongeëvenaard orgonite product.


Het positief geladen orgone veld wat deze grote orgonite produceert, is krachtig genoeg voor een woning. Deze orgonite healing disc creëert een positief veld van ongeveer 10 meter rondom de disc waarin alle negatief geladen orgone omgezet zal worden naar positief geladen orgone energie.

Deze disc koopt u daarom inclusief

30-dagen-dagen-tevredenheids-retourgarantie

Een orgonite healing disc is een grote orgonite. Orgonite is een positieve energiegenerator en deze disc is net zoals vele orgonites gemaakt van de basismaterialen die we orgonite noemen. Hars, ijzer, goud, zilver, aluminium, bergkristal, shungite, rozenkwarts en amethist. Daarnaast is de heilige geometrie toegevoegd in de vorm van een levensbloem.

  • Beschermt tegen een groot deel van de nadelige effecten van elektromagnetische straling.
  • Werkt transformerend op de omgeving, op straling, geeft rust en ruimte. U merkt dat alles rustiger wordt, uzelf, planten en dieren. Alles voelt frisser, prettiger. De lucht die u inademt, geeft meer energie, voelt duidelijk schoner.
  • Vermindert aanwezigheid van ziekmakende micro- organismen in het lichaam.
  • Versterkt het immuunsysteem van iedereen in huis.
  • Werkt sterk ontgiftend op het lichaam.

    (Let op: het vrijkomen van toxines zal de eerste paar dagen
     wat onrust geven in uw lichaam, dit gaat vanzelf voorbij)


Deze grote orgonite disc van 24cm in diameter kan ook gebruikt worden om voedsel of drinken op te laden en te vitaliseren. U kunt het effect op het lichaam bijvoorbeeld versterken door dagelijks een karaf water te drinken wat (minimaal een half uur) op de disc heeft gestaan.Mijn orgonite healing disc is niet 'zomaar een orgonite'. Hij is gegoten met giethars welke aangemengd is met mijn 'ubermix'. Een mix van organische vitaminen, mineralen en de allerbeste immuunsysteem versterkende en antibacteriële, antischimmel en antivirale middelen die er zijn. De ubermix is fysiek gemengd in de giethars van de disc. Daarnaast is de hars energetisch/homeopathisch geprogrammeerd (D30 potentie) met de ubermix. Hetgeen bijvoorbeeld de opname van vitaminen uit al uw voeding in het lichaam verbetert.

Voor de energetische/homeopathische programmering gebruik ik de AQA707 van medical electronics, het MARSIII Radionica systeem van Bruce Copen en een tiental D30 homeopathische geneesmiddelen voor mij geproduceerd door de homeopathische Hahnemann apotheek. Additioneel zijn frequenties toegevoegd met de AQA707 die u beter helpen afstemmen op het magneetveld van de zon en de aarde zoals deze ook toegepast worden tijdens de behandeling met laser fotonen- en magneetveldtherapie in mijn praktijk. De 'ubermix' welke in fysieke form wordt toegevoegd aan de disc bestaat uit de hieronder vemelde fysieke stoffen, allen van de hoogste organische kwaliteit beschikbaar. Het energieveld geproduceerd door de disc zal uw lichaam helpen deze stoffen veel beter uit voeding op te nemen:

Vitaminen en mineralen mix:

Vitamine A, vitamine B1, B2, B3, B6, B12, vitamine C, 
vitamine D, foliumzuur, biotine, pantotheenzuur, zink, 
magnesium, selenium, jodium.

 
Anti micro-organismen mix om een energieveld te creëren
welke positief inwerkt op uw immuunsysteem maar nadelig
inwerkt op een breedspectrum aan ziekmakende micro-organismen:

Seanol, zoethoutwortel, olijfblad extract, lomatium, lobelia, acerola, noni, mariadistel, echinacea, shiitake, white willow, zwarte walnoot, teatree olie, oregano olie, lavendel olie, MSM, appelazijn, banderol, samento, gerstegras, ashwanda, colloïdaal zilver, camu camu, spirulina, ginkgo biloba, L-lysine, creatine en cumanda.


Homeopathische geneesmiddelen die zijn toegevoegd:

Monolaureine 30K, Retinol D30, Aneurinum muriaticum D30, Niacine D30, Pyridoxinum muriaticum D30, Vitamine B12 combi 30K, Ascorbicum acidum 30K, Cholecalciferolum D30, Foliumzuur D30, Zincum muriaticum D30, Magnesium oxydatum 30K, Selenium metallicum D30, Iodium D30, Melissa officinalis D30, Glycyrrhiza glabra D30, Olea europea 30K, Lobelia inflata D30, Carduus marianus D30, Echinacea purpurea D30, Salix alba D30, Ashwaganda 30K, Thymus vulgaris 30K, Argentum colloidale D30, Stevia rebaudiana D30, Foeniculum anethum 30K, Spirulina 30K, Ginkgo biloba D30, Lysinum D30, Creatine monohydraat 30K


Wat is Orgonite?
De fysica hierachter kan voor sommigen wat moeilijk te begrijpen zijn. Ik zal het daarom kort en duidelijk uitleggen. Orgonite bestaat uit een mengsel van giethars met metaaldeeltjes en edelstenen. Orgonite produceert positief (+) geladen orgone energie door de negatief geladen orgone (-) energie in de ruimte waar hij staat te transformeren naar positief geladen orgone energie.Orgone energie is een energie die gebruikt wordt door alles wat leeft, planten, dieren enz. Uw ‘aura’ en chakra’s werken met dit type energie. Orgone kan ook een negatieve lading (-) hebben. Mensen werken voornamelijk met positief geladen orgone energie. Orgonites produceren niet alleen positief geladen orgone energie, ook zetten ze negatief geladen orgone energie om in positief geladen orgone. De werking is gebaseerd op het feit dat wanneer metaaldeeltjes (geleiders) dicht bij elkaar zijn, maar geïsoleerd worden door een isolator, (bij orgonite is dit synthetische giethars), er tussen de metaaldeeltjes positief geladen orgone energiedeeltjes geproduceerd worden. 

De energiebron van orgone energie is het scalar of orgone energieveld ook wel bekend als nulpunt energie. Scalar / orgone energie is een energie overal in het universum aanwezig en kan dus positief of negatief geladen zijn. Wat de productie van positief geladen (gezondheid bevorderende) orgone energie door orgonites versnellen kan, is de aanwezigheid van elektromagnetische velden geproduceerd door elektrische (draadloze) apparatuur. Deze produceren namelijk als bijproduct negatief geladen orgone energie. Dit gebruikt orgonite dus als voedingsbron om meer positief geladen orgone energie te produceren. Positief geladen orgone energie heeft een positieve invloed op het lichaam. De negatief geladen soort oefent een schadelijke invloed uit op het lichaam. Dankzij een grote orgonite in uw huis gaat de zendmast op de hoek van uw straat dus opeens in het voordeel van uw gezondheid werken in plaats van in uw nadeel. 

Normaal gesproken schaadt de, onder meer door gsm- zendmasten geproduceerde elektromagnetische straling de gezondheid met name vanwege de overvloed aan negatief geladen, ziekmakende, orgone energie welke het als bijproduct vrijkomt. Orgonite lost dit probleem op door deze energie om te zetten naar positief geladen, gezondheid bevorderende orgone energie. Orgonites plaatsen in huis is de afgelopen 15 jaar bijzonder waardevol gebleken voor heel veel mensen. Mensen van over heel de wereld zijn hier bezig orgonites te produceren en te verspreiden. Orgonite geeft rust en beschermt tegen straling. Ook bij de mensen die niet geloven in de negatieve lichamelijke invloeden wifi en gsm-zendmasten. Orgone is, zoals al eerder gezegd, een energievorm die wordt gebruikt door alles wat leeft en het is zelfs aanwezig in bijvoorbeeld stenen. Er zijn veel edelstenen die ook een orgoneveld produceren. In mijn orgonite healing discs zitten daarom krachtige edelstenen en kristallen. Deze versterken de gezondheid bevorderende werking van de discs.

Zoekt u een product wat u beschermt tegen straling en een optimale gezondheid ondersteund. Een product welke geen enkel onderhoud verijst en levenslang mee gaat. Dan koopt u mijn orgonite healing disc. Ik weet hoe waardevol ze zijn, ervaar het nu zelf inclusief 30-dagen-tevredenheids-retourgarantie.Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Jessy Bruins (27-09-2019) rating 5 Heerlijk product voel me er heel goed bij :-)

Sabrina (25-09-2019) rating 5 Onze hond was altijd zo onrustig maar sinds de disc er staat is hij helemaal ontspannen. Ik slaap beter en heb meer energie en ben er erg blij mee.

Jan ter Velde (20-12-2018) rating 5 Ik merkte na 1 dag al dat er een veel lichtere sfeer in huis hing. Moeilijk te omschrijven sorry maar duidelijk merkbaar. Toch sliep ik wat onrustig en had ik stinkende urine voor een week lang dus krijg ik twijfels of ik hem wel wou houden. Dat effect ging over en ik kan zeggen ik voel me stukken beter en ik ben helemaal gek op dit ding, ik doe hem nooit meer weg! Ik heb trouwens ook helemaal geen last meer van de vermoeidheid door de mobiele telefoon zendmast hier verderop die me al jaren het leven zuur maakte.

Type de code over