Top

Ervaringen Herstart je gezondheid en Kaj Alexander




Cliënten bezoeken onze praktijk met allerlei klachten. 
Onze therapie is onder andere succesvol met het behandelen van vermoeidheid, darm/long/huid/pijn klachten, depressies en meer. Lees hier ervaringen van andere cliënten, of deel uw eigen ervaring.


Reviews (8)
rating 5 (4.9 / 8 Reviews)

Klaas (15-10-2018) rating 5 Ik had vermoeidheidsklachten en chronische ondraagbare kiespijn waar ik al jaren mee liep en kon niet zonder zware pijnstilling. Na de 1e behandeling was ik ‘goed beroerd’ maar we gingen door. Na 5 behandelingen had ik veel meer energie dan voorheen, ben ik volledig gestopt met de pijnstilling en had ik ondanks hiermee te zijn gestopt 70% pijn reductie.

Lodewijck (15-10-2018) rating 4 In mijn gezin hadden we allemaal gezondheidsklachten. Na een meting bleek er in mijn lichaam sprake te zijn van overbelasting met straling. Kaj vroeg al snel, voel jij je op vakantie beter dan thuis? Wat zeker zo was dus Kaj kwam bij ons thuis straling meten en het bleek dat het ijzervlechtwerk in een betonnen muur in mijn huis onder spanning stond. Dit bleek de oorzaak van onze problemen.

Tessa (15-10-2018) rating 5 ik had veel hoofdpijn, chronische vermoeidheid en had de diagnose endometriose. De Mars III stelde een herpes CMV en de chronische ziekte van Pfeiffer vast , samen met veel Candida in mijn bloed. De behandelingen sloegen aan, maar pas nadat ik op Kaj's advies ook met de anticonceptiepil stopte, omdat die bij mij meetbaar mijn immuunsysteem onderdrukte, werden de resultaten echt goed merkbaar en voelde ik mij binnen 6 weken volledig hersteld

Kim (24-09-2018) rating 5 Ik kwam bij herstart je gezondheid vanwege jarenlange vermoeidheid, ik had al van alles geprobeerd. Na een paar behandelingen hier kwam mijn energie terug en ik voel me oprecht beter dan ik me in jaren voelde ik ga zeker door met deze therapie. Bedankt!

Gerda en Pieter (24-09-2018) rating 5 Ik had last van oververmoeidheid en mijn man Pieter had een paar jaar geleden voor de tweede keer een tumor in zijn long laten verwijderen. We bleken niet alleen vlak boven de straling van de DECT telefoon van de buren te zitten op onze favoriete bank. Ook heeft Kaj gemeten dat bij ons bed twee aardstralen elkaar kruisten. Mijn man realiseerde zich later dat dit exact de plek was waar tot twee keer toe een tumor was ontstaan. Na behandelingen met Fotonen therapie en advies hoe om te gaan met deze stralingsbronnen ging het al gauw beter met ons allebei en we kijken uit na een ander appartement.

Linda (21-09-2018) rating 5 Mijn zoon Tim van 8 had ADHD en slikte Ritalin. Kaj zag dat dit zijn rode bloedcellen deed samentrekken, wat zuurstoftransport hindert en zuurstoftekort in de hersenen veroorzaakt. Ook had hij Lyme en Candida in zijn bloed. Beide ziektes beïnvloeden ook de hersenen en kunnen klachten in het autistische spectrum geven. Na 5 behandelingen met de Fotonen therapie was Tim vrij van medicatie, presteerde hij beter op school en was ook zijn gedrag sterk verbeterd. Ik heb Kaj zelfs gevraagd naar de GGD te schrijven om uit te leggen wat hij voor Tim gedaan had.

Hilly (21-09-2018) rating 5 Ik was al sinds mijn puberteit depressief en nam eigenlijk al mijn hele leven antidepressiva. Ondanks dat ik sportief ben, was ik chronisch moe. Kaj detecteerde met De Mars III verschillende infecties, waaronder Lyme, wat volgens hem erg op je hersenen en gemoedstoestand kan werken. Daarnaast had ik een overbelasting van kwik dat kan resulteren in stemmingswisselingen. Na zes behandelingen was ik vrij van medicatie en ging het lichamelijk ook stukken beter met mij, ik schat 60%. Van depressie had ik nauwelijks nog last. Ik ga nu nog 1 keer in de 6 weken voor een Fotonen behandeling om mijn immuunsysteem optimaal te houden.

Reina (21-09-2018) rating 5 Ik had al 20 jaar reuma en zoveel last van artrose in mijn handen dat ik geen mes meer kon vasthouden, daarnaast had ik last van een spastische darm. Volgens Kaj's onderzoek is reuma net als astma en eczeem een darmziekte waarbij Candida en parasieten een grote rol spelen. Ik bleek Candida te hebben samen met een erg lekkende darm. Na een periode eens in de 2 weken Fotonen therapie en nog wat ondersteunende middelen, was mijn pijn 90% minder en kon ik weer genieten van het leven

Type de code over