Top

Ervaringen Herstart je gezondheid en Kaj Alexander




Cliënten bezoeken onze praktijk met allerlei klachten. 
Onze therapie is onder andere succesvol met het behandelen van vermoeidheid, darm/long/huid/pijn klachten, depressies en meer. Lees hier ervaringen van andere cliënten, of deel uw eigen ervaring.


Reviews (18)
rating 5 (4.9 / 18 Reviews)

G.M. van den Berg (03-12-2018) rating 5 Ik kwam bij Kaj Alexander omdat ik de oplossing voor de ziekte van Lyme zocht. Ik herkende veel van zijn verhaal, het voelde goed. Ik heb geen spijt er van, het was in het begin een kwestie van vertrouwen want ik merkte niet direct vooruitgang ook al was dit wel meetbaar. Ik ben nu 3 maanden bezig en voel me beter dan dat ik wist dat mogelijk was. Ik vind het ook vooral heel fijn dat er goede meetapparatuur gebruikt wordt zodat je je vooruitgang kan zien en daar ook een uitdraai van mee krijgt. Anders was ik denk ik gestopt en had ik me nu nog steeds ziek gevoeld. Verder een hele fijne sfeer en ook alle tips en adviezen die je er omheen krijgt zijn enorm waardevol, nog nooit eerder een therapeut meegemaakt die zo zorgvuldig te werk gaat en zo'n brede kennis heeft.

Jan van Leeuwerik (21-11-2018) rating 5 Aardige mensen met verstand van zaken, ben verrassend goed geholpen door deze nieuwe therapie, beste wat ik tot nu toe heb meegemaakt dus ben zeer tevreden.

Marianne Jansen (13-11-2018) rating 5 Ik kwam bij herstart je gezondheid vanwege jarenlange vermoeidheid, ik had al van alles geprobeerd. Na een paar behandelingen hier kwam mijn energie terug en ik voel me oprecht beter dan ik me in jaren voelde ik ga zeker door met deze therapie. Ik kan het iedereen aanraden!

Jantine Varenkamp (13-11-2018) rating 5 Ik ben nog maar 2x geweest en merk voor het eerst in mijn leven enorme verbetering in mijn astma en vermoeidheid, dingen waar ik al 20 jaar mee kamp. Wat mij aanspreek is de professionaliteit van Kaj Alexander zijn praktijk, dat zie je niet vaak. ik ga zeker door met het behandeltraject.

Naomi (27-10-2018) rating 5 Wat mij aansprak is dat Kaj hetzelfde heeft meegemaakt als ik mee maamte. Ook ik heb veel dingen geprobeert om van mijn chronische vermoeidheid af te komen en het heeft me heel veel geld verspilling gekost. Ik dacht dat ik er mee moest leten leven, tot ik me liet behandelen door Kaj, de dingen waar hij mee werkt zijn heel bijzonder en wetenschappelijk onderbouwd. Ik snap niet precies hoe het werkt maar ben heel dankbaar dat het werkt. Ik heb mijn leven terug!

Dani (24-10-2018) rating 5 Sinds ik geholpen ben door Kaj ben ik van al mijn vermoeidheidsklachten af.

Gerda (22-10-2018) rating 5 Ik kon na vijf behandelingen stoppen met al mijn medicatie tegen darmklachten en diabetes type 2. Na de bloedanalyse bleek Candida de werkelijke veroorzaker te zijn van mijn verstoorde suikerspiegel, wat de andere problemen tot gevolg had gehad. Ik ben nu weer de oude :-)

Trudy (21-10-2018) rating 4 Mijn zoon Arnold van 12 heeft het Gilles de la Tourette syndroom. Doordeweeks woont hij in een vaste schoolse opvang. Uit de bloedmeting bleek dat hij Lyme had, wat volgens Kaj meestal de onbekende oorzaak achter Tourette is. Al na één behandeling belden zijn begeleiders mij om te vragen waardoor zijn gedrag zo verbeterd was. We gaan zeker verder met deze behandelingen.

Lieke (19-10-2018) rating 5 Ik had constant behoefte aan zoet eten en kampte al jaren met overgewicht. Er bleek veel Candida in mijn bloed te zitten, wat me steeds aanzette tot snoepen. Door een aantal Fotonen behandelingen werd de cel communicatie van mijn spijsvertering hersteld. Ook gebruikte ik de lever-galstenen-methode om galstenen uit mijn lever te verwijderen die mijn leverwerking en spijsvertering verstoorden. Ik ben nu 4 maanden verder en ruim 10 kg afgevallen zonder enige moeite

Heleen (19-10-2018) rating 5 Ik had al twee jaar een ernstige burn-out met allerlei neurologische en psychische klachten. Het bleek de ziekte van Lyme te zijn toen ik met de Mars III door Kaj gemeten werd. Na 9 behandelingen gespreid over 4 maanden, was ik volledig hersteld en weer aan het werk. Alle behandelingen bij elkaar hebben mij nog geen € 1000,— gekost. In het reguliere circuit zou ik nog steeds ziek zijn geweest en maandelijks duizenden euro´s gekost hebben door in de ziektewet te zitten. Iedereen die aanloopt tegen de kosten wil ik dan ook meegeven: deze resultaten zijn het dubbel en dwars waard!

Klaas (15-10-2018) rating 5 Ik had vermoeidheidsklachten en chronische ondraagbare kiespijn waar ik al jaren mee liep en kon niet zonder zware pijnstilling. Na de 1e behandeling was ik ‘goed beroerd’ maar we gingen door. Na 5 behandelingen had ik veel meer energie dan voorheen, ben ik volledig gestopt met de pijnstilling en had ik ondanks hiermee te zijn gestopt 70% pijn reductie.

Lodewijck (15-10-2018) rating 4 In mijn gezin hadden we allemaal gezondheidsklachten. Na een meting bleek er in mijn lichaam sprake te zijn van overbelasting met straling. Kaj vroeg al snel, voel jij je op vakantie beter dan thuis? Wat zeker zo was dus Kaj kwam bij ons thuis straling meten en het bleek dat het ijzervlechtwerk in een betonnen muur in mijn huis onder spanning stond. Dit bleek de oorzaak van onze problemen.

Tessa (15-10-2018) rating 5 ik had veel hoofdpijn, chronische vermoeidheid en had de diagnose endometriose. De Mars III stelde een herpes CMV en de chronische ziekte van Pfeiffer vast , samen met veel Candida in mijn bloed. De behandelingen sloegen aan, maar pas nadat ik op Kaj's advies ook met de anticonceptiepil stopte, omdat die bij mij meetbaar mijn immuunsysteem onderdrukte, werden de resultaten echt goed merkbaar en voelde ik mij binnen 6 weken volledig hersteld

Kim (24-09-2018) rating 5 Ik kwam bij herstart je gezondheid vanwege jarenlange vermoeidheid, ik had al van alles geprobeerd. Na een paar behandelingen hier kwam mijn energie terug en ik voel me oprecht beter dan ik me in jaren voelde ik ga zeker door met deze therapie. Bedankt!

Gerda en Pieter (24-09-2018) rating 5 Ik had last van oververmoeidheid en mijn man Pieter had een paar jaar geleden voor de tweede keer een tumor in zijn long laten verwijderen. We bleken niet alleen vlak boven de straling van de DECT telefoon van de buren te zitten op onze favoriete bank. Ook heeft Kaj gemeten dat bij ons bed twee aardstralen elkaar kruisten. Mijn man realiseerde zich later dat dit exact de plek was waar tot twee keer toe een tumor was ontstaan. Na behandelingen met Fotonen therapie en advies hoe om te gaan met deze stralingsbronnen ging het al gauw beter met ons allebei en we kijken uit na een ander appartement.

Linda (21-09-2018) rating 5 Mijn zoon Tim van 8 had ADHD en slikte Ritalin. Kaj zag dat dit zijn rode bloedcellen deed samentrekken, wat zuurstoftransport hindert en zuurstoftekort in de hersenen veroorzaakt. Ook had hij Lyme en Candida in zijn bloed. Beide ziektes beïnvloeden ook de hersenen en kunnen klachten in het autistische spectrum geven. Na 5 behandelingen met de Fotonen therapie was Tim vrij van medicatie, presteerde hij beter op school en was ook zijn gedrag sterk verbeterd. Ik heb Kaj zelfs gevraagd naar de GGD te schrijven om uit te leggen wat hij voor Tim gedaan had.

Hilly (21-09-2018) rating 5 Ik was al sinds mijn puberteit depressief en nam eigenlijk al mijn hele leven antidepressiva. Ondanks dat ik sportief ben, was ik chronisch moe. Kaj detecteerde met De Mars III verschillende infecties, waaronder Lyme, wat volgens hem erg op je hersenen en gemoedstoestand kan werken. Daarnaast had ik een overbelasting van kwik dat kan resulteren in stemmingswisselingen. Na zes behandelingen was ik vrij van medicatie en ging het lichamelijk ook stukken beter met mij, ik schat 60%. Van depressie had ik nauwelijks nog last. Ik ga nu nog 1 keer in de 6 weken voor een Fotonen behandeling om mijn immuunsysteem optimaal te houden.

Reina (21-09-2018) rating 5 Ik had al 20 jaar reuma en zoveel last van artrose in mijn handen dat ik geen mes meer kon vasthouden, daarnaast had ik last van een spastische darm. Volgens Kaj's onderzoek is reuma net als astma en eczeem een darmziekte waarbij Candida en parasieten een grote rol spelen. Ik bleek Candida te hebben samen met een erg lekkende darm. Na een periode eens in de 2 weken Fotonen therapie en nog wat ondersteunende middelen, was mijn pijn 90% minder en kon ik weer genieten van het leven

Type de code over