Top

Starter-set 'vermindering van straling'

  • Starter-set 'vermindering van straling'
70,00

- 3 mini orgonites (t.w.v. €30)
- 3 draadloos te schakelen stopcontacten met afstandsbediening (t.w.v. €20)
- 1 tijdschakelklok (t.w.v. €5)
- 1 straling detox energetisch medicijn (t.w.v. €25)

WAARDE €80,-
SET PRIJS €70,-

Een van mijn adviezen is: haal altijd de stekker uit het stopcontact van elektrische apparaten die niet 24/7 aan hoeven te staan, zolang ze op stand-bye staan blijven ze namelijk een elektromagnetisch veld produceren. U kunt daarom hier een set met draadloze stopcontacten aanschaffen welke u tussen uw huidige stopcontact en veel gebruikt apparatuur kunt zetten. U kunt dan eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening de stroomtoevoer naar een apparaat of stekkerdoos onderbreken zonder dat u steeds de stekkers uit het stopcontact moet halen.

Zet de meegeleverde tijdschakelklok op de stroomtoevoer van uw wifimodem en stel deze zo in dat het wifi modem tijdens slaapuren automatisch wordt uitgeschakeld. Op het modem zelf (en andere apparaten met wifi in huis) plakt u daarnaast één van de drie mini-orgonite stenen welke het ziekmakende bijproduct van wifi: negatieve orgonite straling, omzet naar positief geladen orgone straling. Plaats een orgonite steen bij uw wifi modem, uw laptop/computer of bij een andere stralingsbron zoals een gsm-zendmast of transformatorhuisje in uw buurt.

 

Het eerste op afstand schakelbare stopcontact plaatst u tussen de tijdschakelklok en uw wifi-modem. Tijdens uw slaap zal de tijdschakelklok uw wifi-modem uitschakelen en overdag kunt u met behulp van de afstandsbediening de stroomtoevoer naar het wifi -modem alsnog handmatig uit zetten aan de hand van uw internet behoefte. De stroomtoevoer naar eventuele andere apparatuur welke niet 24/7 stroom verijst schakelt u eenvoudig met de overige twee op afstand schakelbare stopcontacten.

De straling detox kuur is gemaakt met de MARSIII en helpt de straling te ontgiften uit uw cellen. Start met deze kuur na dat de andere maatregelingen zijn genomen.Reviews (0)
Type de code over