Top

GARANTIEREGELING | Herstart je gezondheid

  • GARANTIEREGELING | Herstart je gezondheid
425,00

Herstart je gezondheid garantieregeling. Geen verbetering in uw ziekte of gezondheidsklacht?

Wie gebruik maakt van de garantie regeling krijgt in 
dat geval 100% van de behandelkosten terug!Statistieken van de laatste 1.000 behandelde cliënten bevestigen dat 93% procent van mijn cliënten duidelijke verbetering melde in zijn/haar vitaliteit na slechts 3 behandelingen. Een uitzonderlijke prestatie binnen de natuurgeneeskunde! Maar wat als u onder de overige 7% valt?


Ik heb toen ik de ziekte van Lyme en candida had, zelf tientallen therapieën, diëten en supplement-kuren geprobeerd. De meest waardevolle therapiemiddelen en lessen die ik heb geleerd pas ik nu toe in mijn eigen praktijk. Ik heb de afgelopen 5 jaar samen met ruim 2.500 patiënten met allerlei klachten en ziektebeelden, vele uitdagingen overwonnen en mijn behandelmethodes steeds verder verbeterd.

Ik kan met een gerust hart garanderen: ik weet wat werkt tegen de meeste chronische ziekten en klachten. Mijn behandelingen kosten net als elke therapie tijd en geld en dat is het waard, mits het u helpt! Het opmerkelijke is: tijdens mijn persoonlijke zoektocht kon helaas geen enkele therapeut die mij beweerde te kunnen helpen mij enige financiële garantie bieden dat zijn of haar therapie mij daadwerkelijk zou helpen. Ook niet tegen speciale voorwaarden. Zelfs niet als ik ze zwart op wit aanbood drie keer zo veel te betalen als het me echt hielp. Nooit ging iemand daar mee akkoord, want ja het hing van zoveel  'factoren' af. Zo zeker waren ze dus niet van hun zaak dacht ik, en dat bleek 9 van de 10 keer terecht en daarmee heb ik minimaal 10.000 euro verspilt in mijn zoektocht naar wat werkt, niet werk en waarom.

Nu is therapie volgen in mijn praktijk niet eens zo duur. Ikzelf en patiënten van mij zijn in praktijken geweest waar rustig 600 euro gevraagd werd voor de 1e behandeling met wat 'onderzoeken' en 'noodzakelijke voedingssupplementen' en dan begint u nog maar net. Er zijn zelfs praktijken waar bij met mij vergelijkbare behandelingen elke week €280 euro tot €360 kosten zonder dat er enige vorm garantie mogelijk is. Goed elke therapeut bepaald natuurlijk zijn eigen prijzen, en u bepaald of u het er voor wilt betalen.


Praatjes vullen geen gaatjes

Inmiddels ben ik zelf al jaren therapeut. Beweer ik zelf dat ik dé oplossingen heb. Dus ik denk, dan moet ik ook de daad bij het woord voegen. Ik geef daarom als enige natuurgeneeskundig therapeut in Nedederland een optionele 'garantie'. Helaas is mijn ervaring dat sceptische mensen vaak na één behandeling al opgeven. Ze denken ‘ik voel geen verbetering dit werkt niet’ en zeggen de rest van de behandelingen af. Of ze zijn niet bereid om leef- en eetgewoonten te verbeteren waarvan sommigen simpelweg gewoon immuunsysteem- en therapieverstorend werken. Als iemand bijvoorbeeld verwacht dat zijn/haar lichaam goed kan functioneren op 10 koppen koffie per dag dan moet ik hem/haar teleur stellen, dan gaat geen enkele therapie helpen. Als ik zulke mensen de kans geef dat ze hun geld kunnen terugvragen na één behandeling, dan help ik daar helemaal niemand mee, vooral hun niet! Terwijl ik mijn praktijk ben begonnen omdat ik anderen wil helpen. Wilt u garantie van mij dan moet u  er dus wel wat tijd en inzet in willen gaan steken om naast de zeer effectieve therapiebehandelingen ook aan de gang gaan met de tips en adviezen die u van mij krijgt om zo veel mogelijk immuunsysteem en therapieverstorende invloeden te verminderen. Doet u dit, dan geef ik u met liefde garantie dat mijn therapie behandelingen u gaan helpen.


Ik werk met de hieronder volgende garantieregeling. Deze garantieregeling is optioneel, u mag hier gebruik van maken, dit hoeft niet.

Ten eerste: u neemt bij mij geheel vrijblijvend een 1e diagnoseconsult af om de oorzaak van uw klachten te achterhalen.

Als ik tot de conclusie kom dat ik u kan helpen, en u ervoor kiest bij mijn praktijk onder behandeling te gaan, dan kunt u ervoor kiezen geen gebruik te maken van de garantieregeling. Geeft u niet aan wel of niet gebruik te willen maken van de garantieregeling dan betaalt u net zoals elk ander de behandelingen steeds per stuk na afloop van uw bezoek en bent u vrij om geplande toekomstige behandelingen op elk moment stop te zetten zonder extra kosten. (Mits u 24 uur van te voren afmeldt.) Wilt u gebruik maken van de garantieregeling, dan geeft u dit door aan het einde van het 1e diagnoseconsult. U betaalt die dag dan een aantal behandelingen vooruit en we komen een gezondheidsklacht overeen waar u verbetering in eist. 

U betaalt niet meer of minder dan iemand die geen gebruikt maakt van de garantieregeling en elke behandeling los betaalt.

Maakt u gebruik van de garantie regeling dan betaalt u 425 euro vooruit, dit zijn de kosten voor:

-5 therapiesessies bestaande uit 6 verschillende therapieën. (€75,- per stuk)
-2e diagnoseconsult bij mij na 5 behandelingen inclusief hercontrole op de waarden van de tijdens het 1e diagnose consult gemeten belastende micro-organismen en een 2e levend bloed analyse (€50,-)


Slaat mijn therapie goed aan, merkt u tijdens de behandel periode verbetering dan kunt u indien gewenst tegen gangbare tarieven en voorwaarden doorgaan. Werkt het niet, is er geen verbetering in de overeengekomen klacht dan krijgt u het betaalde geld voor de behandelingen na deze 5 behandelingen en eindmeting terug.Voorwaarden

-De kosten voor de 5 behandelsessies en her-meting van 425 euro dienen vooraf contant voldaan te worden direct na het 1e gratis meetconsult, de eerste behandeling krijgt u direct na dit consult. Daarna 
voltooid u de resterende 4 therapiesessies en eindmeting binnen 7 weken met maximaal 21 dagen tussen de sessies (aanbevolen richtlijn is 1 behandelsessie per week).
-U heeft geen draadloze DECT-huistelefoon in uw woning en uw wifi (internet) modem is uitgeschakeld tijdens uw slaap.
-Deze financiële garantieregeling is geldig voor 5 therapiesessies voor één vooraf overeengekomen gezondheidsklacht naar keuze. (Bijvoorbeeld 'chronische vermoeidheid', 'darmklachten' of 'astma'.) Wanneer er verbetering in uw klacht voelbaar is vervalt de garantieregeling. (Ongeacht de staat van uw klacht op het moment van de eindmeting en of u wel of u dan wel of niet door besluit te gaan met het behandeltraject. Dit om misbruik van de regeling te voorkomen).

-Merkt u tijdens het behandeltraject totaal geen verbetering in de gespecificeerde klacht dan krijgt u de betaalde kosten voor de behandelingen dezelfde dag terug gestort op uw bankrekening. Tenzij u omdat andere klachten die u ervaart (maar niet gekozen zijn voor de garantieregeling) dermate verbeteren dat u alsnog wenst door te gaan met de behandelingen. (wat bijna altijd het geval is).Reviews (0)
Type de code over