Top

GARANTIEREGELING

  • GARANTIEREGELING
475,00

Herstart je gezondheid garantieregeling. Geen verbetering in uw ziekte of gezondheidsklacht?

Wie gebruik maakt van de garantieregeling krijgt in 
dat geval 100% van de behandelkosten terug!Statistieken van de laatste 1.000 behandelde cliënten bevestigen dat 93% procent van mijn cliënten verbetering melde in zijn/haar gezondheid na slechts 3 behandelingen. Een uitzonderlijke prestatie binnen de natuurgeneeskunde! Maar wat als u onder de overige 7% valt?Mijn naam is Kaj Alexander van Herstart je gezondheid en ik geef u als enige natuurgeneeskundig therapeut in Nedederland een optionele garantie.

Helaas is mijn ervaring dat sceptische mensen vaak na één behandeling al opgeven. Ze denken ‘ik voel geen verbetering dus dit werkt niet’ en zeggen de rest van de geboekte behandelingen gelijk af. Of ze zijn niet bereid om leef- en eetgewoonten te verbeteren waarvan sommigen simpelweg gewoon immuunsysteem- en therapieverstorend werken.

Als iemand bijvoorbeeld verwacht dat zijn/haar lichaam goed kan functioneren op 6 koppen koffie per dag dan moet ik hem/haar teleur stellen. Als mensen de kans geef dat ze hun geld kunnen terugvragen na één behandeling, dan help ik daar dus helemaal niemand mee, vooral hun niet. Terwijl ik mijn praktijk ben begonnen omdat ik anderen wil helpen. Wilt u garantie van mij dan moet u er dus wel wat tijd en inzet in willen gaan steken om naast de zeer effectieve therapiebehandelingen ook aan de gang gaan met de tips en adviezen die u van mij krijgt om zo veel mogelijk immuunsysteem en therapieverstorende invloeden te verminderen. Doet u dit, dan weet ik zeker dat de therapie goed kan werken en geef ik u met liefde garantie dat mijn therapie behandelingen u gaan helpen.


Ik werk met de hieronder volgende garantieregeling. Deze garantieregeling is optioneel, u mag hier gebruik van maken, dit hoeft niet.

Ten eerste: u neemt bij mij geheel vrijblijvend een gratis 1e diagnoseconsult af om de oorzaak van uw klachten te achterhalen.

Als ik tot de conclusie kom dat ik u kan helpen, en u ervoor kiest bij mijn praktijk onder behandeling te gaan, dan kunt u ervoor kiezen geen gebruik te maken van de garantieregeling. Geeft u niet aan wel of niet gebruik te willen maken van de garantieregeling dan betaalt u net zoals elk ander de behandelingen steeds per stuk na afloop van uw bezoek en bent u vrij om geplande toekomstige behandelingen op elk moment stop te zetten zonder extra kosten. (Mits u 48 uur van te voren afmeldt.) Wilt u gebruik maken van de garantieregeling, dan geeft u dit door aan het einde van het 1e diagnoseconsult. U betaalt die dag dan een aantal behandelingen vooruit en we komen een gezondheidsklacht overeen waar u verbetering in eist. 

U betaalt niet meer of minder dan iemand die geen gebruikt maakt van de garantieregeling en elke behandeling los betaalt.

Maakt u gebruik van de garantie regeling dan betaalt u 425 euro vooruit, dit zijn de kosten voor:

- 5 therapiesessies bestaande uit 6 verschillende therapieën. (€85,- per stuk)

Slaat mijn therapie goed aan, merkt u tijdens de behandel periode verbetering dan kunt u tegen gangbare tarieven en voorwaarden doorgaan. Werkt het niet, is er geen verbetering in de overeengekomen klacht dan krijgt u het betaalde geld voor de behandelingen terug.Voorwaarden

-De kosten voor de 4 behandelsessies van 425 euro dienen vooraf contant of per pin voldaan te worden direct na het 1e meetconsult, de eerste behandeling krijgt u direct na dit consult. Daarna 
voltooid u de resterende 4 therapiesessies binnen 7 weken met maximaal 21 dagen tussen de behandelsessies (aanbevolen richtlijn is 1 behandelsessie per week).
-U heeft geen draadloze DECT-huistelefoon in uw woning. Uw wifi (internet) modem is uitgeschakeld tijdens uw slaap. Uw mobiele telefoon is uitgeschakeld tijdens de behandelingen.
-Deze financiële garantieregeling is geldig voor 5 therapiesessies voor één vooraf overeengekomen gezondheidsklacht naar keuze. (Bijvoorbeeld 'chronische vermoeidheid', 'darmklachten' of 'astma'.) Wanneer er tijdens het behandeltraject van 5 behandelingen verbetering in uw klacht voelbaar is of u zich niet aan de voorwaarden houd vervalt uw recht op restitutie. Of u in aanmerking komt voor deze regeling is in overleg met Kaj Alexander. We kunnen niet op alle klachten garantie geven.
-Merkt u tijdens het behandeltraject totaal geen verbetering in de gespecificeerde klacht en stopt u met het behandeltraject dan krijgt u de betaalde kosten voor de 5 behandelingen binnen 1 week terug gestort op uw bankrekening.
-Als andere klachten die u ervaart maar niet gekozen zijn voor de garantieregeling dermate verbeteren dat u door gaat met de behandelingen, ziet u uiteraard af van uw recht op restitutie van de garantie regeling.Reviews (0)
Type de code over