Top

Daglicht therapie bril FIT 915

  • Daglicht therapie bril FIT 915
  • Daglicht therapie bril FIT 915
  • Daglicht therapie bril FIT 915
  • Daglicht therapie bril FIT 915
895,00

De daglicht Therapie FIT 915 is een lichttherapiebril gebruikt in mijn praktijk welke zon-identiek licht en een atmosfeeridentiek elektrisch veld uitzendt. Het licht wordt via de ogen opgenomen en stimuleert alle processen in de hersenen en in het lichaam. De FIT 915 bevordert uw gezondheid en is effectief bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten. U wordt weer fit, blij en helder. 

Voordelen van de bril
-Geschikt voor dagelijks gebruik
-Door iedereen dagelijks thuis te gebruiken
-Lange levensduur
-Effectief en gaat een leven lang mee
-Makkelijk in het gebruik
-Eenvoudig te bedienen


Een andere vorm van op fotonen gebaseerde therapie wordt gegeven met deze lichtbril. Onze ogen zijn namelijk door toepassing van unieke lichtfrequenties (pulsaties van het licht) heel goed in staat fotonen op te nemen. De FIT915 daglicht therapiebril pulseert licht met exact dezelfde immuunsysteem bevorderende frequenties als het grote apparaat dat wordt gebruikt voor de laser fotonentherapie. In plaats van rood/infrarood licht gebruikt het een specifiek soort wit licht, identiek aan natuurlijk daglicht. Daglicht? Ja, het kleurenspectrum van het licht komt specifiek overeen met het kleurenspectrum dat wordt geproduceerd door de zon.

Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerd soort leds. Met het blote oog valt niet waar te nemen dat er een groot verschil bestaat tussen kunst- en zonlicht. Van nature, en zeker van vroeger uit, is de mens veel buiten: ons lichaam is hierop afgestemd. Zonlicht stelt ons bloot aan een specifieke kleurencombinatie, en dit heeft een andere uitwerking op het lichaam dan het licht van bijvoorbeeld een gloeilamp. Mensen brengen tegenwoordig hun tijd overwegend door in ruimten thuis of op het werk waar ze onder invloed staan van ‘kunstlicht’ geproduceerd door gloeilampen, tl-buizen, enzovoort. Wanneer we dat licht ontleden, is te zien dat kunstlicht niet de variëteit aan kleuren vertoont die aanwezig is in natuurlijk daglicht.

 
Dit veroorzaakt tekorten in het lichaam waar met name de hersenen en het zenuwstelsel onder lijden. Het is daarom al langer waardevol gebleken gebruik te maken van zogeheten ’daglichtlampen’ die wel het volledige kleurenspectrum emitteren zoals dat voorkomt in zonlicht. De daglichttherapiebril pulseert aan daglicht identiek licht wat ook in dit geval wordt geëmitteerd met specifieke frequenties. Het door de bril geproduceerde licht pulseert het licht met de ‘zonneruis’ pulsering. Een meetbaar frequentiepatroon van de zon. Via onze ogen bereiken deze door de bril uitgezonden, aan de fotonen in daglicht identieke fotonen, snel de hersenen en het zenuwstelsel. De fotonenbril heeft dan ook een extra positieve invloed op alle aan het zenuwstelsel gerelateerde gezondheidsklachten.

Productinformatie
-Gebruiksduur: 6 uur per acculading
-Afmetingen: 5,5 x 16 x 12 cm
-Levensduur leds: 100.000 branduren
-Pulsatie: frequentiespectrum van zonlicht
-Lichtsoorten: zonidentiek volspectrum wit licht, 8 leds en zonidentiek rood licht, 10 leds
-Elektroveld: atmosfeeridentiek


Reviews (0)
Type de code over