Top

Tesla magneetveldtherapie TMA 717

  • Tesla magneetveldtherapie  TMA 717
1.160,00

De Tesla Beam is een apparaat  welke wij gebruiken in onze prakijk dat dezelfde aarde-identieke magneetvelden produceert als de magneetveldring van de laser fotonen therapie. De manier waarop het magnetisch veld wordt geproduceerd verschilt echter. De fundamentele verschillen zijn wetenschappelijk gezien te lastige materie om hier nu op in te gaan, maar in het kort: de Tesla Beam produceert zijn magnetische veld met een ander type magneetspoel namelijk een teslaspoel. Deze spoeltechniek is uitgevonden door Nikola Tesla.

Het werkt op een ander niveau op onze cellen in, en is daardoor een waardevolle aanvulling op de magneetveldring. Mensen raken dankzij dit type magneetveld bovendien opmerkelijk goed geaard en dit geeft weer veel rust in hoofd, lichaam en zenuwstelsel. De Tesla Beam verbetert de werking van het DNA in elke cel in uw lichaam. Dit is waardevol voor veel processen in het lichaam en, zeker niet op de laatste plaats, voor het immuunsysteem.


-Door iedereen dagelijks thuis te gebruiken
-Lange levensduur
-Effectief en gaat een leven lang mee
-Makkelijk in het gebruik
-Eenvoudig te bedienen

Productinformatie
-magneetveld: aarde identiek scalair magneetveld
-magneetveld pulsatie: polyfrequentiespectrum zon en aarde en Schumann resonantie
-magneetveld bereik: 4 meter
-licht: rood, groen, blauw, geel, cyaan, magenta en wit
-licht pulsatie: frequentiespectrum aarde
-informatie overdracht: ingebouwde ampullenhouder
-stroomvoorziening: ingebouwde accu en stroomnet
-gebruiksduur alleen magneetveld: 40 uur per acculading
-gebruiksduur met licht: 3-12 uur per acculading
-afmetingen: 16 x 22 x 2/6 cm
-gewicht: 0,36 kg

(geleverd zonder statief)

De TMA 717 is primair een apparaat voor magneetveldtherapie dat een aarde identiek magneetveld uitzendt. Aanvullend biedt het ook kleurenlicht-therapie met zonidentiek licht. De TMA 717 is de oplossing voor ons tekort aan inwerking van het aardmagneetveld en van zonlicht. Het uitgezonden magneetveld en licht bereiken het totale lichaam en stimuleren daar alle lichaamsprocessen. De TMA 717 bevordert uw gezondheid en is effectief bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten. Ervaar hoe belangrijk de werking van het aardmagneetveld is voor uw gezondheid en wordt weer kalm en krachtig.


Reviews (0)
Type de code over