Top

Corona


Het Corona virus, door Kaj Alexander
(27-02-2020 22:40)We staan aan de rand van een epedemie die een grote impact op ons allemaal zal hebben.

‘De WHO vindt het nog te vroeg om de huidige corona-uitbraak een pandemie te noemen, maar landen zouden volgens de organisatie nu al wel in 'staat van paraatheid' moeten zijn. Een pandemie is een epidemie op wereldwijde schaal. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO vindt dat de wereld meer zou moeten doen om zich voor te bereiden op een corona-pandemie.’’ (bron: RTLnieuws.nl)

 

Dus... ben jij in staat van paraatheid? Ben jij goed voorbereid op wat komen gaat? Onze overheid en zorgstelsel in elk geval niet! De reden dat de WHO het nog geen pandemie noemt maar er wel direct bij zegt, bereid je erop voor is simpel: tijdrekken en paniek voorkomen. Het probleem nu publiekelijk erkennen zal namelijk een enorme paniek en beurscrash veroorzaken wat de wereld in een tijdelijke recessie zal onderdompelen.

 

Het Coronavirus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken, beter bekend als 'Corona'. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten, vooral mensen met een lage weerstand of mensen met biofotonen tekorten zoals ouderen lopen een groot risico om aan dit virus te kunnen overlijden, in zekere zin kan je het vergelijken met een heftige longontsteking. Op dit moment is het sterftepercentage 3% maar onder de mensen met een zwakker immuunsysteem zal dit veel hoger liggen. Omdat het een virus is en geen bacterie helpen antibiotica niet, er is geen officieel werkend medicijn tegen Corona. De kans op genezing hangt 100% af van de kracht en kwaliteit van het immuunsysteem.

 

Het virus is nu ook Nederland!

In mijn ogen is het dus een kwestie van tijd tot jij en ik de komende maanden/jaar met het Corona virus besmet worden. Ik wil je niet bang maken, maar wil dat je een realistische en vooruitstrevende blik hebt zodat je nu maatregelen kan nemen die straks het verschil maken, zodat je juist NIET bang hoeft te zijn. Corona is een virus wat als iemand het heeft 2 weken lang besmettelijk is ook al heb je geen of amper klachten. Corona is een besmettelijk virus waarbij elk slachtoffer gemiddeld 3 nieuwe mensen besmet. Dit zijn gewoon de feiten. Dus, reken maar uit, er is uiteindelijk geen ontsnappen aan naar schatting zal minimaal 50% van de bevolking uiteindelijk Corona krijgen. De meeste met heel milde klachten en +-15% levensbedreigende klachten. Het probleem is, onze ziekenhuizen zijn niet voorbereid op zoveel extra zieken. Er is een groot personeelstekort in de zorg.

Alles is zo op elkaar afgestemd dat er geen seconde verspild wordt en er precies genoeg personeel is om aan de normale zorgbehoefte te voldoen. Als de ziekenhuizen opeens overspoeld worden met Corona slachtoffers heeft Nederland een probleem je wil er dus alles aan doen om te zorgen dat het Corona virus in jouw lichaam geen voet aan de grond krijgt. We zijn betreft dit virus op onze eigen verantwoordelijkheid aangewezen. Op dit moment verspreid het langzaam maar we moeten de waarschuwingen van virologen wereldwijd niet negeren.

 

Corona zal volgens hun hoogstwaarschijnlijk net als elk ander (griep) virus de wereld overspoelen en zal ook in Nederland slachtoffers gaan eisen. Ook geven ze aan dat we dit virus niet mogen vergelijken met de S.A.R.S. en Ebola uitbraken die achteraf mee vielen, met name omdat Corona veel langer besmettelijk is zonder dat de geïnfecteerde klachten heeft kan het virus zich snel verspreiden.


Is Corona niet gewoon vergelijkbaar met een griepje en stelt iedereen zich aan?

Corona is 3x dodelijker dan de normale griep en omdat niemand immuun is zullen naar schatting dit jaar 5x meer mensen corona krijgen dan de griep. Oftewel er zijn aan het eind van de rit 3x5 = 15 keer meer doden te verwachten dan tijdens een griep epidemie. We weten ook niet wat het virus op lange termijn doet, kan je het meerdere malen krijgen? Blijft het inactief in het lichaam en wat betekend dit op lange termijn voor de gezondheid. Niemand kan dit nu al beantwoorden. Het afwimpelen als een simpel griepje is dus wel heel kort door de bocht. Maar je weet hoe het gaat in Nederland. Nuchtere hollanders! Ach het valt allemaal wel mee. Ik zie de bui al hangen... kamervragen... aftredende ministers omdat ze meer hadden moeten doen de burgers te waarschuwen enz. 


Dus wat kan je doen?

 

  

Hoe genees je van Corona?

Dat weet niemand 100% zeker. Er zijn middelen die werkzaam zijn gebleken, al dan niet wetenschappelijk bewezen ik geef er zo wat tips over wat zou kunnen helpen. Zowel je kan proberen tegen het virus op het moment je het hebt en wat je moet doen om je voor te bereiden op de quarantaines wanneer of je geliefden ziek worden.

 

Handig voor straks, maar. De allereerste maatregel die je moet nemen is zorgen dat je niet ziek wordt na een besmetting.

 

Dat begint nu, niet volgende maand. Je moet in mijn ogen ten eerste zorgen dat je biofotonen in je cellen op hoog niveau raken en blijven de komende maanden, zodat je immuunsysteem zo goed mogelijk presteert. Je moet zorgen dat bioresonantie verstoringen in het lichaam opgelost worden. (wat kan met onze nieuwe bioresonantie therapie). Dit houdt ook in dat het zo min mogelijk belast wordt met chronisch sluimerende micro-organismen zoals die bij de ziekte van Lyme, Epstein-barr virus en Candida.

 

Als je niet 100% gezond bent, is nu meer dan ooit de juiste tijd hier weer wat tegen te doen en te gaan investeren in je gezondheid. Ik heb een praktijk vol met apparatuur die je weerstand kan helpen verhogen.


Het is ook als je al klant bent en al langer niet bent geweest dus het aangewezen moment weer eens terug te komen naar mijn praktijk voor een paar behandelingen met de basis therapie en de bioresonantie energiesystemen (beste holistische bioresonantie behandeling voor verbetering weerstand). Genezen van de corona infectie die je in te toekomst kan krijgen begint nu al, door je lichaam in staat van optimale gezondheid te brengen. Pak ook mijn algemene tips en adviezen brochure die ik onder aan dit artikel post erbij en ga er serieus mee aan de slag. Minder met het consumeren van suiker en dierlijke producten, eet meer groente, sport meer en geniet in mijn praktijk van de allerbeste natuurgeneeskundige therapieën die er op dit moment bestaan.

 

Ik heb in mijn praktijk met de biofotonen therapie niets anders dan goede resultaten met alle typen virale infecties en longproblemen. Omdat voldoende biofotonen in het lichaam een cruciale rol spelen in de weerstand tegen virussen, ook het Corona virus. Mocht je het Corona virus krijgen dan wordt je geïsoleerd in het ziekenhuis/tijdelijk opvang centra en zal je tot je genezen bent geen toegang meer hebben tot de rest van de bevolking, ook ik kan en ga je dan niet meer helpen. Maar wie nu preventief wil werken kan ik wel helpen.

 

Iedereen die preventief wil werken is van harte welkom in mijn praktijk. Ik heb goede resultaten met mijn therapieën bij een breed scala aan gezondheidsklachten en daar zijn belangrijke redenen voor. Redenen die iedereen moet weten en begrijpen, omdat dit dezelfde redenen zijn die je gaan helpen een corona virus te verslaan. Bij mij geen abracadabra-geitenwollen-sokken-natuurgeneeskunde. Ik werk zoals je weet uitsluitend met apparatuur en technieken die stuk voor stuk een fundamentele wetenschappelijke natuurgeneeskundige basis hebben waar ook jij van kan profiteren.

 CORONA INSTRUCTIES 27-02-2020

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg dat je immuunsysteem op hoog niveau functioneert en dat je lichaam vrij is van sluimerende infecties van andere micro-organismen. De behandelingen in mijn praktijk hebben een brede holistische waarde en zijn er op gericht het totale lichaam en immuunsysteem te versterken en in werking te normaliseren.

Tijdens de epidemie raad ik aan elke week een ‘’basis therapie behandeling’’ te ondergaan in combinatie met de bioresonantie energiesystemen. Zo weet u zeker dat u uw immuunsysteem elke week een stimulans geeft. Wanneer u met een virus besmet raakt is de kans veel kleiner dat dit voor grote problemen zal zorgen. Onderaan dit artikel vindt je ook mijn algemene tips en adviezen brochure met de meest waardevolle tips qua voeding en leefstijl voor thuis.

Als de corona uitbraak in Nederland toeneemt kan het zijn dat wanneer u of uw gezin klachten vertoont of met een geïnfecteerd persoon contact heeft gehad in quarantaine gezet wordt. Dit betekent dat u mogelijk 2 weken uw huis niet mag verlaten. Zorg dus dat u voldoende voedsel en water in huis heeft voor u en andere bewoners voor minimaal 3 weken. Zorg voor hand desinfectans en neem deze mee als u van huis gaat zodat wanneer u naar openbare ruimte gaat zoals toiletten u uw handen na het wassen ook kan desinfecteren. Desinfecteer na elk contact met mensen en voorwerpen die door anderen aangeraakt worden zoals winkel karretjes en geld.

Zorg ook voor een grote voorraad vitamine C. Ik raad aan de gebufferde vitamine C van bijvoorbeeld Vitakruid of Esther-C omdat je daar zonder problemen grote hoeveelheden van kan innemen. Koop minimaal 2 potten van 150 capsules per familielid. Slik tot de epidemie 100% onder controle is (wat zeker maanden zal duren) 2x per dag 2 capsules. Let op: ik verkoop geen vitamine C. Je moet dit dus elders op internet bestellen.

Moet je straks tijdens pandemie naar openbare plekken waar veel reizigers uit verschillende gebieden langskomen zoals een treinstations/vliegvelden dan kan je overwegen een antiviraal masker, overall en handschoenen te dragen. De overheid geeft aan zo’n masker heeft niet veel nut dit is zeker zo bij de flut stoffen doekjes. Als je het doet, doe het dan goed. En wees je er bewust van dat aan de filters virusdeeltjes blijven plakken. Raak deze dus niet aan zonder handschoenen.

Dat de virussen aan de maskers blijven plakken en dan aan je handen kunnen komen is volgens onze overheid een reden om ze niet te dragen, want je wil toch geen virussen aan je handen. Maar dit is juist WEL de reden waarom je ze draagt. Anders zaten die virussen in je longen. Je handen kan je wassen, je longen niet. Denk na!Maskers inkopen en dragen op drukke openbare plekken klinkt misschien extreem omdat we dit in Nederland niet gewend zijn maar in China is dit momenteel de normaalste zaak van de wereld. Al deze producten zijn momenteel uitverkocht bij de leveranciers en er is zeker niet genoeg voor iedereen die het straks nodig is. Levertijd is ruim 2 weken. Je kan ze dus beter nu alvast bestellen als je ze nog in huis wil hebben voor het echt losbarst en je zou willen dat je ze had. Niet eens voor jezelf maar ook omdat je straks zieke buurtbewoners of familieleden moet kunnen verzorgen zonder zelf ziek te worden en je die bescherming dan dus ook gewoon goed kan gebruiken.

Een overall die tegen het virus beschermd is deze:

https://www.conrad.nl/p/3m-gt500074924-beschermend-pak-model-4565-maatxl-wit-rood-893806

 

Dit is het halfgelaatsmasker wat u zou moeten aanschaffen:

https://www.conrad.nl/p/3m-6200-6200m-halfgelaatsmasker-zonder-filter-maat-m-831216

 

En dit zijn de filters (een pak van 10 paar) voor het masker:

https://www.conrad.nl/p/3m-deeltjesfilter-7100015050-10-paar-831229

 

PS bestel dan bij Conrad ook gelijk Chemicaliënhandschoenen mee in uw maat.

Ik zet er geen link bij want ze zijn er in veel maten, soorten en kleuren.

 

Wat als je ondanks preventie dan toch Corona (symptomen) krijgt?

Heb je koorts + longklachten of andere klachten die op Corona lijken meld je dan direct bij je huisarts voor een test en een behandeling/medicijn. Heeft hij deze niet voor je dan hieronder alvast mijn persoonlijke tips voor de behandeling van Corona.

(dit zijn puur tips en geen medische claims)

Colloïdaal zilver is in theorie een goed wapen tegen virussen. Bij long infecties dient deze dan verneveld ingeademd te worden.

Vernevel 4x per dag 2ml colloïdaal zilver met een vernevelaar om het over de longen in te kunnen ademen. 2 seconden vasthouden en dan weer uitademen. Goede vernevelaar is de Phillips InnoSpire Go draagbare vernevelaar. (er zijn goedkopere alternatieven, ik noem deze als voorbeeld omdat hij draagbaar is en ik hem zelf ook heb)

Goed Colloïdaal zilver is Crystal Colloïdaal Zilver. Neem aanvullend 4x per dag 10ml oraal in.

 

*Supplementen:

Neem preventief 2x per dag 500mg in. Als je corona hebt neem 8x per dag 1000mg vitamine C in. Drink preventief 1 glas antivirale thee per dag. Maak een combinatie van citroenmelisse, rooibos en gember thee. Als je Corona hebt drink 4 glazen per dag. Ook breed werkend antiviraal is olijfblad extract bij acute gevallen 4x per dag 0.5 gram en als preventie is 1x 0.5 gram voldoende.

En ook Allicine extract werkt antiviraal neem daarvan 4x per dag 0.5 gram tot de symptomen 100% zijn verdwenen, als preventie kan je er 1x 0.5 gram per dag van nemen.

Boodschappenlijstje

  • Hand desinfectie
  • Verstuiver en colloïdaal zilver
  • Eten en drinken voor 2 tot 3 weken. Vergroot de voorraad houdbare producten zoals eten uit pot en blik, of droge middelen zoals rijst, macaroni. Vernieuw ook de vriezer inhoud indien nodig. Vul lege ruimten op met makkelijke maaltijden zoals diepvries maaltijden van Iglo.
  • Gember/Citroenmelisse/rooibos thee
  • Olijfblad extract, Allicine extract, Vitamine C
  • Halfgelaatmasker/filters/overall/handschoenen

 

Overige tip: was de komende maanden elke dag dat je uit huis bent geweest direct bij thuiskomst je kleren op 60 graden (wassen op 40 graden is zinloos en dood het virus niet).

Tot slot raad ik je aan ook mijn algemene ''Tips en adviezen'' brochure te downloaden. Boordevol voeding en levensstijl tips die eraan bijdragen je lichaam immuunsysteem maximaal gezond te houden.


Succes! 

*MEDISCHE DISCLAIMER

DE INFORMATIE GEGEVEN IN ONZE PRAKTIJK OF VERMELD IN BIJBEHORENDE WEBSITES HERSTARTJEGEZONDHEID.NL, TEKENBEETZIEKTEVANLYME.NL, DOKTERCANDIDA.NL, ONLINEAFSPRAKEN.NL EN/OF BROCHURES/FILMPJES/AFBEELDINGEN ENZ. DUS OOK DEZE PAGINA CORONA ALSMEDE ONZE METINGEN EN BEHANDELINGEN ZIJN NIET BEDOELD ALS VERVANGING VAN DIENSTEN OF INFORMATIE VAN GETRAINDE (MEDISCH-)PROFESSIONALS EN/OF ZORGVERLENENDE INSTANTIES, ZOALS (HUIS)ARTSEN, MEDISCH SPECIALISTEN, SPOEDEISENDE HULPVERLENING, (ACUTE) GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, FYSIOTHERAPEUTEN EN PSYCHOTHERAPEUTEN. DE GEZONDHEIDSEFFECTEN VAN DE BIJ ONZE CLIËNTEN GEMETEN MICRO-ORGANISMEN EN/OF CORONA EN DOOR ONS GEUITE CONCLUSIES UIT DE LEVEND BLOED ANALYSE ALSMEDE DE GENOEMDE OPLOSSINGEN HIERTEGEN ZOALS LEEFSTIJL- EN VOEDINGSADVIEZEN EN ONZE THERAPIEËN ZIJN ONVOLDOENDE WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN. ALLE GESTELDE CLAIMS OVER ONZE MEET EN BEHANDEL APPARATUUR, VOEDING EN LEEFSTIJL ADVIEZEN METHODEN OF SUPPLEMENTEN, OOK OMTREND CORONA ZIJN SLECHTS ‘MENINGEN’ EN BERUSTEN ENKEL EN ALLEEN OP ONZE PERSOONLIJKE ERVARINGEN EN NIET PERSÉ OP WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN FEITEN. CLIËNTEN WORDT TE ALLEN TIJDE AANGERADEN OM MEDISCHE VRAGEN, KLACHTEN OF SYMPTOMEN TIJDIG VOOR TE LEGGEN AAN HUN BEHANDELEND ARTS OF ANDERE ZORGPROFESSIONAL TENEINDE PROFESSIONEEL ONDERZOEK, DIAGNOSTIEK EN MOGELIJK MEDISCHE ZORG TE ONTVANGEN. CLIËNTEN WORDT GEADVISEERD OM HET TIJDIG ZOEKEN VAN PROFESSIONELE ZORG NOOIT UIT TE STELLEN OF REEDS VERKREGEN MEDISCH ADVIES NOOIT TE VERONACHTZAMEN OP BASIS VAN VIA ONS VERKREGEN INFORMATIE. BIJ ACUTE MEDISCHE KLACHTEN OF PSYCHISCHE PROBLEMEN EN BIJ HET VERERGEREN VAN KLACHTEN OF SYMPTOMEN WORDT LEZERS GEADVISEERD CONTACT OP TE NEMEN MET HUN EIGEN ARTS OF HET NOODNUMMER. VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE PRIVACY MAATREGELEN, KVK/BTW/AGB -GEGEVENS EN ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN KIJKT U OP WWW.HERSTARTJEGEZONDHEID.NL/CONTACT