Top

Mensen bezoeken mijn praktijk met allerlei mogelijke klachten.
Ik ben het meest succesvol met het behandelen van vermoeidheid, darm gerelateerde aandoeningen, spierpijn, burn-out, longklachten, hoofdpijn, add/adhd, depressies en luchtwegklachten. Veel voorkomende oorzaken van deze en andere klachten zijn een verstoord evenwicht met schimmels, virussen, parasieten en bacteriën. Zelf spreek ik niet graag in reguliere diagnosetermen uit het medische circuit zoals fibromyalgie, astma of diabetes. Voor mij zijn dit geen 'ziekten', maar slechts verzamelingen van symptomen. Een niet goed functionerend immuunsysteem met als gevolg chronische infecties staat altijd aan de basis.

Een greep uit de vele succesverhalen:


“Ik kon na vijf behandelingen stoppen met al mijn medicatie tegen darmklachten en diabetes type 2. Na de bloedanalyse bleek Candida de werkelijke veroorzaker te zijn van mijn verstoorde suikerspiegel, wat de andere problemen tot gevolg had gehad. Ik ben nu weer de oude”
Gerda, 46

“Mijn zoon Arnold van 12 heeft het Gilles de la Tourette syndroom. Doordeweeks woont hij in een vaste schoolse opvang. Uit de bloedmeting bleek dat hij Lyme had, wat volgens Kaj meestal de onbekende oorzaak achter Tourette is. Al na één behandeling belden zijn begeleiders mij om te vragen waardoor zijn gedrag zo verbeterd was. We gaan zeker verder met deze behandelingen. ”
Trudy, 39

“Ik had mijn leven lang al chronische buikpijn en vermoeidheid. De oorzaak bleek een bacterie die veel darmklachten geeft en ik had ook Candida in mijn bloed. Na twee Fotonen sessies kon ik opeens normaal functioneren, mijn levenslange buikpijn was over en is niet meer terug gekomen.”
Vien, 22

“Ik had constant behoefte aan zoet eten en kampte al jaren met overgewicht. Er bleek veel Candida in mijn bloed te zitten, wat me steeds aanzette tot snoepen. Door een aantal Fotonen behandelingen werd de cel communicatie van mijn spijsvertering hersteld. Ook gebruikte ik de lever-galstenen-methode om galstenen uit mijn lever te verwijderen die mijn leverwerking en spijsvertering verstoorden. Ik ben nu 4 maanden verder en ruim 10 kg afgevallen zonder enige moeite”
Lieke, 32

“Ik had al twee jaar een ernstige burn-out met allerlei neurologische en psychische klachten. Het bleek de ziekte van Lyme te zijn toen ik met de Mars III door Kaj gemeten werd. Na 9 behandelingen gespreid over 4 maanden, was ik volledig hersteld en weer aan het werk. Alle behandelingen bij elkaar hebben mij nog geen € 1000,— gekost. In het reguliere circuit zou ik nog steeds ziek zijn geweest en maandelijks duizenden euro´s gekost hebben door in de ziektewet te zitten. Iedereen die aanloopt tegen de kosten wil ik dan ook meegeven: deze resultaten zijn het dubbel en dwars waard!”
Heleen, 56

“Ik had vermoeidheidsklachten en chronische ondraagbare kiespijn waar ik al jaren mee liep en kon niet zonder zware pijnstilling. Na de 1e behandeling was ik ‘goed beroerd’ maar we gingen door. Na 5 behandelingen had ik veel meer energie dan voorheen, ben ik volledig gestopt met de pijnstilling en had ik ondanks hiermee te zijn gestopt 70% pijn reductie.”
Klaas, 52

“In mijn gezin hadden we allemaal gezondheidsklachten. Na een meting bleek er in mijn lichaam sprake te zijn van overbelasting met straling. Kaj vroeg al snel, voel jij je op vakantie beter dan thuis? Wat zeker zo was dus Kaj kwam bij ons thuis straling meten en het bleek dat het ijzervlechtwerk in een betonnen muur in mijn huis onder spanning stond. Dit bleek de oorzaak van onze problemen.”
Lodewijck, 44

“Ik had veel hoofdpijn, chronische vermoeidheid en had de diagnose endometriose. De Mars III stelde een herpes CMV en de chronische ziekte van Pfeiffer vast , samen met veel Candida in mijn bloed. De behandelingen sloegen aan, maar pas nadat ik op Kaj's advies ook met de anticonceptiepil stopte, omdat die bij mij meetbaar mijn immuunsysteem onderdrukte, werden de resultaten echt goed merkbaar en voelde ik mij binnen 6 weken volledig hersteld”
Tessa, 25

“Ik had last van oververmoeidheid en mijn man Pieter had een paar jaar geleden voor de tweede keer een tumor in zijn long laten verwijderen. We bleken niet alleen vlak boven de straling van de DECT telefoon van de buren te zitten op onze favoriete bank. Ook heeft Kaj gemeten dat bij ons bed twee aardstralen elkaar kruisten. Mijn man realiseerde zich later dat dit exact de plek was waar tot twee keer toe een tumor was ontstaan. Na behandelingen met Fotonen therapie en advies hoe om te gaan met deze stralingsbronnen ging het al gauw beter met ons allebei en we kijken uit na een ander appartement.”
Gerda en Pieter, 52 en 58

“Mijn zoon Tim van 8 had ADHD en slikte Ritalin. Kaj zag dat dit zijn rode bloedcellen deed samentrekken, wat zuurstoftransport hindert en zuurstoftekort in de hersenen veroorzaakt. Ook had hij Lyme en Candida in zijn bloed. Beide ziektes beïnvloeden ook de hersenen en kunnen klachten in het autistische spectrum geven. Na 5 behandelingen met de Fotonen therapie was Tim vrij van medicatie, presteerde hij beter op school en was ook zijn gedrag sterk verbeterd. Ik heb Kaj zelfs gevraagd naar de GGD te schrijven om uit te leggen wat hij voor Tim gedaan had.”
Linda, moeder van Tim, 8

“Ik was al sinds mijn puberteit depressief en nam eigenlijk al mijn hele leven antidepressiva. Ondanks dat ik sportief ben, was ik chronisch moe. Kaj detecteerde met De Mars III verschillende infecties, waaronder Lyme, wat volgens hem erg op je hersenen en gemoedstoestand kan werken. Daarnaast had ik een overbelasting van kwik dat kan resulteren in stemmingswisselingen. Na zes behandelingen was ik vrij van medicatie en ging het lichamelijk ook stukken beter met mij, ik schat 60%. Van depressie had ik nauwelijks nog last. Ik ga nu nog 1 keer in de 6 weken voor een Fotonen behandeling om mijn immuunsysteem optimaal te houden.”
Hilly, 54

“Ik had al 20 jaar reuma en zoveel last van artrose in mijn handen dat ik geen mes meer kon vasthouden, daarnaast had ik last van een spastische darm. Volgens Kaj's onderzoek is reuma net als astma en eczeem een darmziekte waarbij Candida en parasieten een grote rol spelen. Ik bleek Candida te hebben samen met een erg lekkende darm. Na een periode eens in de 2 weken Fotonen therapie en nog wat ondersteunende middelen, was mijn pijn 90% minder en kon ik weer genieten van het leven.”
Reina, 68
We zelf het volgende succesverhaal:
Neem contact met mij op en vraag een consult aan.