Top

Ervaringen

Ervaringen met Kaj Alexander
HERSTART JE GEZONDHEID
Isabella Kats

Serieuze praktijk. Alles professioneel, ruim en netjes. Een muur vol diploma’s. Hier kreeg ik een schat aan kennis van ziekte en gezondheid welke gratis uitgedeeld wordt via boeken en brochures. Geen dure pillen maar gratis adviezen gebaseerd op accurate metingen, binnen 15 minuten wisten ze wat de werkelijke oorzaak en oplossing was voor mijn klachten. Ze werken met modernste natuurgeneeskunde behandelingen die direct effect hebben. Voor wie het wil is er een financiële ‘garantieregeling’ op afname van zijn/haar klachten en ze kunnen bijna alle soorten klachten en ziekten behandelen. Prijs/kwaliteit verhouding is ongekend goed. Ik heb bij andere praktijken regelmatig veel meer moeten betalen, voor veel minder kennis en resultaat.

Anton van Hoogendonk

Al na één behandeling had ik een week lang meer energie dan ik in jaren heb gehad, alsof er een blokkade verdween. Mensen moeten fotonen tekorten oplossen echt meer serieus nemen, dit oplossen heeft in één keer meer voor mij gedaan dan welke therapie dan ook en ik was overal al geweest.

Hendrik Sessink

Eerlijk? ik geloofde nooit zo in dit soort dingen. Maar na veel jaren pillen slikken wou ik eindelijk wel eens van die ellendige diabetes 2 af. Je hoort toch dat mensen er van genezen met alternatieve dingen. Nou ik kreeg een folder in de bus en ze hadden een gratis intake consult. Diabetes stond ook bij behandelingen. Dus ben maar eens heen gegaan want je weet maar nooit toch. Kaj vertelde me gelijk wat ik moest doen en wat hij ging doen. Ik ben nu 6 maanden verder en dankzij Kaj van alle klachten EN medicijnen af wat fijn is want sporten gaat nu ook weer goed en ik voel me heel fit. Hartelijk dank meneer Kaj Alexander.

Anne Nijdam

Ik was op zoek op google naar een bioresonantie tehrapeut want ik had er van een vriendin over gehoord doen kwam ik bij deze praktijk uit ik kende ze nog niet. Had al een 2 jaar last van vermoeidheid en darmklachten, de huisarts kon me niet verder helpen. Ik ben nu 6x geweest 1x voor een consult waarin direct duidelijk werd wat er aan de hand was (verstoorde lever functie) en toen 4x voor bioresonantie en 1x voor fotonen therapie. Ik heb nu sinds 3 weken nergens meer last van en voel me nu zelfs beter dan voordat ik ziek werd. Hele aardige mensen verder en een super mooie en nette praktijk, hier kunnen veel praktijken nog van leren.

Rob B.

een maand geleden
Ik ben in 2015 bij Kaj onder behandeling geweest en heb hem vervolgens een jaar geholpen in zijn praktijk. Het is niet voor niets dat mensen stad en land afreizen naar zijn praktijken. Puur resultaat!

Sabine Goudstra

Ik zal het duidelijk houden, zit je ergens mee dan moet je hier gewoon heen. Ik ben na 15 jaar eindelijk van mijn migraine en darmklachten af. #Dankbaar

Inge Tijssen

Ik ben naar deze praktijk doorverwezen door het AMC ziekenhuis omdat ze daar geen raad meer met mijn Lyme wisten. Ik ben van nature niet van alternatieve dingen maar gezien ze hoog aanbevolen kwamen was ik berijd alles te proberen. Nu kan ik zeggen dat hun koude laser therapie wonderbaarlijk is. Ik ben nog maar een maand bezig en voel me voor het eerst in 5 jaar weer mezelf. Geen pijn en weer energie. Eindelijk een Lyme behandeling die werkt en dat zonder bijwerkingen. Bedankt tot zo ver.

Arjen de Haan

Ik ben zo opgelucht dat iemand als Kaj mensen met tal van chronische klachten op weg helpt naar blijvend herstel. Als we op de reguliere geneeskunde moeten wachten dan duurt dit nog wel even, en iedere dag is er een. Kaj heeft candida-overgroei bij mij geconstateerd en ik heb de fotomenbehandeling ondergaan. Ik merkte al snel veel verschil. Mijn energie nam weer toe en de andere klachten waar ik al te lang mee loop verminderden ook. Bij Kaj ben je aan het juiste adres. Ik wens hem veel succes verder en ik kom nog wel bij hem terug.
Kevin Visser

Ik had alles al geprobeert afgelopen 30 jaar en dit is de eerste praktijk waar ik echt verbaast ben over de resultaten. Ik kan het gewoon niet geloven hoe veel beter ik mij al voel na een paar weken. Als dit zo blijft raad ik het iedereen aan die ik tegenkom met lichamelijke klachten dat beloof ik. Enigste nadeel is dat ik ruim 2 maanden moest wachten voor er plek was maar ik snap nu waarom dit zo is. Bedankt en tot snel ;)

Rianne Zuidema

Dankzij Kaj van herstart je gezondheid heb ik geen last meer van de darmklachten waar ik al 4 jaar mee zat en niemand me mee kon helpen zowel de artsen als andere natuurkundepraktijktijken. Ook heb ik veel meer energie. En dat allemaal binnen 1 maand, heel bijzonder en ik ga Kaj anderen zeker aanbevelen aan anderen.

Sebastiaan Hogedoorn

Merkte na 1 behandeling al verschil. Nu 4 gehad. Zeer tevreden over de resultaten tot nu toe. Vriendelijk personeel in een keurige praktijk. Een voorbeeld voor anderen.

Patricia Van dorum

Ik had het boek van Kaj Alexander gelezen en kon me direct aansluiten bij zijn moderne visies dus ik besloot bij hem langs te gaan. Hij levert wat hij belooft. Snel een antwoord op waarom ik me al tijden ziek voelde en de oplossingen hadden direct effect. Ik hoop dat meer mensen hem vinden.

Barbara Perenboom

Ik hoop dat meer mensen naar herstart je gezondheid gaan want ik heb van hun meer geleerd in 1 dag dan van alle medisch specialisten in 10 jaar tijd. Ik ben nu 2 maanden onder behandeling en ik ben al van veel klachten af waar ik van dacht ‘me te moeten leven’ niet nodig dus!

Janitine Varenkamp

Ik ben nog maar 2x geweest en merk voor het eerst in mijn leven enorme verbetering in mijn astma en vermoeidheid, dingen waar ik al 20 jaar mee kamp. Wat mij aanspreek is de professionaliteit van Kaj Alexander zijn praktijk, dat zie je niet vaak. ik ga zeker door met het behandeltraject.

Marianne Jansen

Ik kwam bij herstart je gezondheid vanwege jarenlange vermoeidheid, ik had al van alles geprobeerd. Na een paar behandelingen hier kwam mijn energie terug en ik voel me oprecht beter dan ik me in jaren voelde ik ga zeker door met deze therapie. Ik kan het iedereen aanraden.

Jan van Leeuwerik

Aardige mensen met verstand van zaken, ben verrassend goed geholpen door deze nieuwe therapie, beste wat ik tot nu toe heb meegemaakt dus ben zeer tevreden.

Kim van Velden

Therapie werkt heel goed, ik heb veel meer energie.