0
Winkelwagen
€ 0,00
 
praktijk herstart je gezondheid kaj alexander
 
Volgens ons ligt aan de basis van bijna elke, volgens de medische wetenschap 'chronische', aandoening of terugkerende klacht een parasitaire, bacteriële, schimmel of virale infectie. Daarbij blijkt vooral de vaak onschuldig geachte Candidaschimmel een grotere en gevaarlijker rol te spelen dan veelal gedacht wordt. Ook blijkt bijvoorbeeld de ziekte van Lyme regelmatig de werkelijke oorzaak van een groot aantal chronische ziekten.
 
Op de door Kaj Alexander ontwikkelde website's doktercandida.nl en tekenbeetziektevanlyme.nl geeft hij hierover al jarenlang informatie die inmiddels honderdduizenden mensen geholpen heeft hun langdurige klachten te verminderen. Candida en Lyme zijn helaas slechts enkele voorbeelden van de tientallen zeer veel voorkomende chronisch meetbare belastingen van ziekmakende micro-organismen waar onze cliënten ten dage mee te maken hebben. 
 
 
Elk bezoek aan onze praktijk begint daarom met een grondig onderzoek door Kaj Alexander. Tijdens elk consult begint hij met een microscopisch bloedonderzoek. Door middel van een levend bloed analyse controleert hij de kwaliteit, inhoud en vorm van uw bloed en bloedcellen. Deze kunnen diverse ziektebeelden aantonen, u kijkt mee naar uw bloed op de TV.

levend bloed analyse
 
Daarna controleert Kaj Alexander of er Candidaschimmels aanwezig zijn in uw bloed, en of er sprake is van een 'lekkende darm'. Candida in het bloed staat namelijk regelmatig aan de basis van vermoeidheid, fibromyalgie, longklachten, migraine en eczeem. Andere bacteriën, virussen en parasieten in het lichaam zelf staan weer aan de basis van vele andere klachten en ziekten, zelfsnauto-immuunziekten.
 
Gezondheidsklachten en ziektebeelden zijn in werkelijkheid helemaal niet 'ongeneesbaar' zoals de reguliere geneeskunde suggereert. Zij vragen om een accurate vaststelling van de oorzaak: om welke (chronische) micro-organismebelasting gaat het en wat is een effectieve behandeling daarvan.

praktijk
 
Dat in de reguliere geneeskunde maar beperkt aandacht wordt besteed aan chronische onstekingen (infecties) als de oorzaak van onze gezondheidsproblemen, is voornamelijk een kwestie van geld. Als men zich zou richten op werkelijke oorzaken en mensen dus gaat 'genezen', zal dit veel omzet schelen in symptoom onderdrukkende medicijnen.
 
 
De gebruikelijke biochemische diagnostische methoden die een ziekenhuis of huisarts nu ter beschikking heeft, blijken voor het doel om micro-organismen te kunnen diagnosticeren keer op keer onbetrouwbaar en geven regelmatig verkeerde uitslagen waardoor binnen het reguliere circuit infecties moeilijk te detecteren zijn.
 
 
Zo'n test meet enkel ‘antistoffen’ en meet men die niet, dan heeft het lichaam volgens de medische stand 'geen infectie'. Wat ze er echter niet bij vertellen is, dat wanneer een infectie chronisch wordt zoals een chronische Candida-, Lyme- of Epstein-Barrvirusinfectie, het lichaam na +-3 maanden stopt met antistoffen produceren. Een negatieve uitslag als de klachten al langer dan 3 maanden aanhouden kan dus nooit betrouwbaar zijn. Het is wel betrouwbaar wanneer gemeten wordt of de infectie zelf (dus niet de antistoffen) in het bloed aanwezig is.

De magneetveld frequentie van een micro-organisme in het lichaam is echter altijd meetbaar.
 
Het is wetenschappelijk al geruime tijd vastgesteld dat alles, inclusief wijzelf, omringd wordt met een elektromagnetisch veld. Ook weet men dat alle levensvormen, ook ziekmakende micro-organismen, elk een eigen 'frequentie' uitstralen. Om die reden is het voor de hand liggend dat energiefrequenties detecteerbaar en dus met de juiste apparatuur meetbaar zijn. Precies dit doet de geavanceerde elektronische Radionica en Bioresonantie apparatuur wij gebruiken onze praktijk.

METEN = WETEN
 
Na de levend bloedanalyse meet ik Kaj Alexander uw gehele lichaam door met moderne Radionica en bioresonantie apparatuur. Hiermee kan hij binnen enkele minuten de aanwezigheid van verstorende micro-organismen aantonen of uitsluiten.


 
Tijdens deze meting controleert hij op 500+ veel voorkomende micro-organismen/ziektebeelden waaronder de ziekte van Lyme, herpesvirussen en candida. Als de kern van de gezondheidsklachten eenmaal geïdentificeerd is, passen we effectieve behandelmethodes toe, zoals de unieke laser fotonentherapie en de magneetveld Orgonite therapie.
 
 
Meer hierover leest u op de pagina 'behandeling'. Deze therapieën herstellen uw immuunsysteem, zonder het lichaam te belasten met onnodige gifstoffen of bijwerkingen. Het ondersteunt het lichaam en helpt zo ziektekiemen in het lichaam sneller en effectiever te bestrijden. In de meeste gevallen zijn klachten al na 2 of 3 behandelingen sterk verminderd.
 
 
Tijdens een eerste consult met een micro-organismemeting en levend bloedanalyse, legt Kaj Alexander u graag uit welke micro-organismen aan de basis staan van uw klachten en/of ziektebeeld en waarom eventuele behandeling met de door ons gebruikte therapievormen voor u effectief zullen zijn.

-Ga naar de contactpagina wanneer u wil dat wij u helpen weer gezond te worden en vraag een vrijblijvend consult aan voor slechts €50,- €25,-. Voor meer informatie over diagnose en behandeling download onze praktijk informatiebrochure.

 Alle bedragen zijn inclusief BTW