Top

                                         Candida levend bloed onderzoek

Ik heb geleerd dat aan de basis van bijna elke, volgens de medische wetenschap 'chronische', aandoening of terugkerende klacht een parasitaire, bacteriële, schimmel of virale infectie ligt. Daarbij blijkt vooral de vaak onschuldig geachte Candida schimmel een grotere en gevaarlijkere rol te spelen dan veelal gedacht wordt. Op de door mij persoonlijk ontwikkelde website doktercandida.nl geef ik hierover al jarenlang informatie die inmiddels duizenden mensen geholpen heeft van hun langdurige klachten te herstellen.

Candida schimmels staan bijvoorbeeld aan de basis van vermoeidheid, fibromyalgie, longklachten, migraine, eczeem en darmklachten.  Andere bacteriën en parasieten staan weer aan de basis van voedselintoleranties en auto-immuunziekten. Al dit soort gezondheidsklachten en ziektebeelden zijn niet 'ongeneesbaar' zoals de reguliere geneeskunde suggereert. Zij vragen wel om een accurate vaststelling van de oorzaak: om welke chronische infectie gaat het en wat is een effectieve behandeling daarvan.Dat in de reguliere geneeskunde maar beperkt aandacht wordt besteed aan chronische infecties als de oorzaak van gezondheidsproblemen, is voornamelijk een kwestie van geld. Als men zich zou richten op werkelijke oorzaken en mensen dus gaat 'genezen' zal dit veel omzet schelen in symptoombestrijdende, ziekhoudende medicijnen. De gebruikelijke biochemische diagnostische methoden die een ziekenhuis of huisarts nu ter beschikking heeft stellen uiteindelijk niet veel voor. Zij zijn zeer onbetrouwbaar waardoor binnen het reguliere circuit infecties moeilijk te detecteren zijn. Men gaat op zoek naar antistoffen en vindt men die niet dan heeft het lichaam volgens deze diagnosemethode 'geen infectie'. Wat ze er echter niet bij vertellen is dat, wanneer een infectie chronisch wordt zoals bijvoorbeeld een chronische Lyme infectie, het lichaam na 3 maanden stopt met antistoffen produceren. Een negatieve uitslag kan dus nooit werkelijk betrouwbaar zijn. Het is wel betrouwbaar wanneer onderzocht wordt of de infectie zelf en niet de antistoffen in het bloed aanwezig zijn.

Energetisch is de aanwezigheid van een infectie echter altijd meetbaar.

Het woord 'energetisch' klinkt voor velen nog altijd wat 'zweverig'. Toch is het wetenschappelijk al geruime tijd vastgesteld dat alles, inclusief wijzelf, omringd worden met een energetisch veld. Ook weet men dat alle levensvormen, ook ziekmakende micro-organismen, elk een eigen frequentie uitstralen. Om die reden is het voor de hand liggend dat energie frequenties detecteerbaar en dus met de juiste apparatuur meetbaar zullen moeten zijn. Precies dit doet de geavanceerde elektronische 'Radionica' apparatuur die ik gebruik in mijn praktijk.

METEN = WETEN

Met de Bruce Copen MARS III, waar ik bij ‘Herstart je gezondheid’ mee werk kan de aanwezigheid van verstorende micro-organismen wèl gemeten worden terwijl dat in de reguliere geneeskunde nu vaak niet het geval is.

Als de kern van de gezondheidsklachten eenmaal geïdentificeerd is, pas ik effectieve behandelmethodes toe, zoals de unieke laser fotonen therapie en magneetveld orgonite, meer hierover leest u op de pagina 'behandeling'. Deze therapieën herstellen het immuunsysteem, zonder ons lichaam te belasten met onnodige gifstoffen of bijwerkingen. Het ondersteunt deze daardoor ziektekiemen in het lichaam sneller en effectiever te bestrijden. In de meeste gevallen zijn fysieke klachten al na 2 of 3 behandelingen sterk verminderd.

Na een eerste intakegesprek en een levend bloed analyse leg ik u graag uit welke ziektekiemen aan de basis staan van uw klachten en/of ziektebeeld en waarom de behandeling met de Fotonen therapie en de door mij gebruikte supplementen voor u effectief zal zijn.

- Ga naar de contact pagina wanneer u een afspraak wilt maken.
- Download onze uitgebreide brochure voor gedetailleerde diagnose/behandel informatie.