0
Winkelwagen
€ 0,00
 
praktijk herstart je gezondheid kaj alexander
 
Bij bijna elke, volgens de medische wetenschap 'chronische', aandoening of terugkerende klacht speelt er een parasitaire, bacteriële, schimmel of virale infectie. Deze komen af op de werkelijke oorzaak van de ziekte, het niet goed functioneren van het zelfgenezend vermogen. 
 
 
 
Elk behandeltraject bij ons begint daarom indien u daar voor kiest met een aantal onderzoeken door Kaj Alexander. Tijdens elk consult begint hij met een microscopisch bloedonderzoek. Door middel van een levend bloed analyse controleert hij de kwaliteit, inhoud en vorm van uw bloed en bloedcellen. Deze kunnen diverse ziektebeelden aantonen, u kijkt mee naar uw bloed op de TV.

levend bloed analyse
 
Daarna controleert Kaj Alexander of er Candidaschimmels aanwezig zijn in uw bloed, en of er sprake is van een 'lekkende darm'. Candida in het bloed staat namelijk regelmatig aan de basis van vermoeidheid, fibromyalgie, longklachten, migraine en eczeem. Andere bacteriën, virussen en parasieten in het lichaam zelf staan weer aan de basis van vele andere klachten en ziekten, zelfs auto-immuunziekten.
 
Gezondheidsklachten en ziektebeelden zijn in werkelijkheid helemaal niet 'ongeneesbaar' zoals de reguliere geneeskunde suggereert. Zij vragen om een behandeling van de oorzaak, het disfunctioneren van het zelfgenezend vermogen en immuunsysteem. De aanwezigheid van micro-organismen in het lichaam is hier een goede graatmeter voor.

praktijk
 

De magneetveld frequentie van een micro-organisme in het lichaam is altijd meetbaar.
 
Het is wetenschappelijk al geruime tijd vastgesteld dat alles, inclusief wijzelf, omringd wordt met een elektromagnetisch veld. Ook weet men dat alle levensvormen, ook ziekmakende micro-organismen, elk een eigen 'frequentie' uitstralen. Om die reden is het voor de hand liggend dat energiefrequenties detecteerbaar en dus met de juiste apparatuur meetbaar zijn. Precies dit doet de geavanceerde elektronische Radionica en Bioresonantie apparatuur wij gebruiken onze praktijk.

Na de levend bloedanalyse meet ik Kaj Alexander uw gehele lichaam door met moderne Radionica en bioresonantie apparatuur. Hiermee kan hij binnen enkele minuten de aanwezigheid van verstorende micro-organismen aantonen of uitsluiten.
 

 
Daarna passen we effectieve behandelmethodes toe, zoals de unieke laser fotonentherapie, bioresonantie therapie en magneetveld therapie. Meer hierover leest u op de pagina 'behandeling'. Deze therapieën herstellen uw zelfgenezend vermogen en immuunsysteem, zonder het lichaam te belasten met onnodige gifstoffen of bijwerkingen. Het ondersteunt het lichaam en helpt zo ziektekiemen in het lichaam sneller en effectiever te bestrijden. In de meeste gevallen zijn klachten al na 3 behandelingen verminderd.

 

-Ga naar de contactpagina wanneer u wil dat wij u helpen weer gezond te worden en vraag een vrijblijvend consult aan voor slechts €50,-. Voor meer informatie over diagnose en behandeling download onze praktijk informatiebrochure.
 Alle bedragen zijn inclusief BTW