0
Winkelwagen
€ 0,00
Orgonite healing disc TENSOR editie Orgonite healing disc TENSOR editie Orgonite healing disc TENSOR editie Orgonite healing disc TENSOR editie
Orgonite healing disc TENSOR editie Orgonite healing disc TENSOR editie Orgonite healing disc TENSOR editie Orgonite healing disc TENSOR editie
Orgonite healing disc TENSOR editie
Een speciale uitvoering van de immer populaire Orgonite Healing Disc van Kaj Alexander   inclusief 30 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie! De TENSOR editie healing disc heeft...
€ 365,00
€ 349,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een speciale uitvoering van de immer populaire
Orgonite Healing Disc van Kaj Alexander inclusief
30 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie!

De TENSOR editie healing disc heeft onderop
ingegoten een dubbel getwiste 999 cubit tensor-ring
op basis van 1½ cubit (18,6 cm doorsnede).
Dit verhoogd de werking met ruim
40% tegen slechts €50 meerprijs.

De 999 Cubit (432mhz frequentie) tensor ring werkt op het fysieke en onzichtbare aspect van het leven

– werkt kalmerend en verzachtend en diep ontspannend
– werkt pijnstillend
– bevorderd lichamelijke en emortionele genezing
– werkt sterk aardend
– fijn om mee te mediteren
– laat het diepste van jezelf zien
– verbind de linker en rechter hersenhelft met elkaar
– gebalanceerde vrouwelijke en manneljike energie
– elenent water, vuur, aarde, lucht en aether
– werkt vooral op de derde, vierde en vijfde chakra
– heeft een recht en links draaiend energieveld
– opent de heilige ruimte in het fysieke hart (het galactische hart)
– alles in het leven houd van deze frequentie
– optimaliseert geluid en kleuren


Meer info over de tensor techniek lees je HIER

Voor meer informatie of de Healing disc download ook eens: de PDF brochureSommige mensen zijn zich ervan bewust, andere helaas niet.
Toch tonen onderzoeken aan: draadloze straling schaadt onze gezondheid. Als u niets doet om uzelf hiertegen te beschermen, doet u uw gezondheid echt onnodig tekort, want het wordt alsmaar meer en meer. We zijn inmiddels bij de zoveelste G aangekomen en in heel Nederland zijn momenteel inmiddels deze nieuwe generatie antennes in de zendmasten gehangen. Dit zal schrikbarende effecten hebben op de toekomst van onze volksgezondheid, zoals we reeds hebben gemerkt.
Kaj Alexander, grondlegger van onze praktijken, is inmiddels al 10 jaar bezig te onderzoeken hoe hij zichzelf het beste kan beschermen tegen de negatieve invloeden van 'straling' en we delen vandaag met u zijn meest waardevolle ontdekking.

Natuurlijk is verstandig gebruikmaken van draadloze apparatuur stap één. Echter, het gebruik van draadloze apparaten beperken is maar de helft van wat u kunt doen. Want de zendmasten van buiten hebben net als de mobiele telefoons een bereik van ± 20 kilometer.


Dit betekent kortweg dat op dit moment de signalen van alle mobiele telefoons en zendmasten binnen een straal van 20 kilometer door uw lichaam gaan. Dit kunnen zeker in stedelijke gebieden honderdduizenden verschillende telefoons zijn. Een moderne telefoon heeft een 2G-, 3G-, 4G- en 5G-antenne die 24 uur per dag, 7 dagen per week, 20 kilometer ver straalt. Het gaat dus om letterlijk miljoenen signalen die uw lichaam en uw immuunsysteem constant van de wijs brengen.Dan hebben we het nog niet gehad over de wifi en bluetooth in uw telefoon die ongeveer 50 meter ver komen. Of wat dacht u van elektrische apparaten zoals zonnepanelen? Ze zijn goed voor het milieu, maar creëren een enorm spanningsveld dat zeer ziekmakend is. U moest eens weten hoeveel problemen we in onze praktijk zien bij mensen ten gevolge van zonnepanelen op de woning.

Of denk eens aan elektrische apparaten zoals uw tv, radio of laptop. Dan is er ook nog het gps-netwerk dat elke vierkante centimeter van onze aarde bestraalt, en de nieuwe satelliet-internetdienst van Starlink die in heel Nederland dekking heeft. Of zaken zoals aardstralen, Digitenne-masten voor KPN TV, C2000-masten voor de politie en ambulance enz. Het gaat maar door en door.

De aarde is de afgelopen 30 jaar tot grote spijt van Kaj Alexander veranderd in een grote ziekmakende elektromagnetische soep die de werking van onze cellen en het zelfgenezend vermogen verstoort. En dan vindt men het gek dat het percentage onder de bevolking dat chronisch ziek is in 30 jaar tijd is verdubbeld.
Bescherming = NOODZAKELIJK!

Door nu een product in huis te halen dat u echt beschermt tegen alle typen straling blijft u vitaler, fitter en bent u beter beschermd tegen spin-inversie. Er zijn tientallen producten op de markt, variërend van een grote bergkristalcluster van 1000 euro tot apparaten van 1500 euro. Kaj Alexander heeft ze allemaal geprobeerd en onderzocht. Dingen voor in huis zoals flow-, memon-, schumann-resonatoren of Wibronic. Of dingen die men bij zich moet dragen.

Na alles is er echt één ding dat er met kop en schouders boven uitsteekt. Het enige dat u in staat stelt om zonder nadelige lichamelijke gevolgen te wonen in een huis met wifi of zonnepanelen of in de buurt van een zendmast. En dat is 'orgonite'.
In onze ogen is orgonite een klein wondertje. Dit bijzondere mengsel van giethars, edelstenen en metalen heeft de eigenschap negatieve ziekmakende straling om te zetten in positieve gezondheidsbevorderende straling, zodat de straling in uw voordeel in plaats van nadeel werkt. Het zijn bijzondere beloften die de verkopers en gebruikers van orgonite doen over hoe goed het werkt. En het mooie is, dat doet het ook echt! Anders zou Kaj Alexander zeker niet de tijd en moeite nemen om het zelf te maken en te promoten.

Voor nu moet u weten dat er een enorm kwaliteitsverschil is in de aangeboden orgonite producten, die er zijn in allerlei vormen en maten. De meeste zien er mooi uit, maar werken veel minder goed. Zoals de veelgebruikte orgonite piramiden. Daar zit veel te weinig werkzaam materiaal in om echt goed zijn werk te kunnen doen. Kaj maakt daarom zelf een uniek orgonite product met de allerbeste grondstoffen. Zoals het buitenaardse (edel)shungiet dat via een meteoriet op onze planeet terecht is gekomen en een extreem zuiverende werking heeft. Maar ook bergkristal en goud zitten erin verwerkt.We noemen het de ‘Orgonite healing disc’. Het is een platte schijf die u in huis kunt leggen en die iedereen in huis beschermt tegen straling. Ook kunt u er voedsel of drinken mee vitaliseren. Het zet alle ziekmakende straling in een radius van 10 meter rondom de disc om in geneeskrachtige, nuttige straling zodat het zelfgenezend vermogen van uw lichaam weer beter functioneren kan. Het zal niet alleen mensen maar ook planten en dieren in uw huis zich prettiger laten voelen en gezonder maken.

Het is een krachtig product dat levenslang meegaat zonder onderhoud. Een product waar we supertrots op zijn en waarin jarenlang onderzoek is geïnvesteerd. We weten zeker dat het u zal helpen en geven daarom iedereen 30-dagen-retour-garantie. We hebben er de afgelopen 5 jaar al vele honderden van verkocht in onze praktijken en hebben minder dan 1% van de discs teruggekregen van mensen die er geen baat bij hadden.

Oprecht 99% van de mensen is enthousiast over de positieve werking. Wij zijn er zó zeker van dat het ook u kan helpen uzelf te beschermen tegen straling en te voelen hoe goed dat is voor uw lichaam, zodat als u het probeert en geen positieve effecten merkt binnen 30 dagen, u hem gewoon weer naar ons terug mag sturen.

 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW