0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Kaj Alexander


Kaj Alexander 2018

Mijn naam is Kaj Alexander. In 2013 de stichtte ik praktijk Herstart je gezondheid waar ik sindsdien honderden mensen per jaar van een breed scala aan gezondheidsklachten afhelp. Inmiddels zijn we beland in 2021 en run ik de praktijk samen met mijn vrouw Marielle en 5 assistentes: Surani, Marloe, Monica, Bert en Wilma.

Mijn weg naar mijn eigen praktijk begon rond mijn tiende levensjaar. Ik werd langzaam ziek en steeds zieker, met name vermoeidheid, spierpijn, darmklachtenen hoofdpijn begonnen mijn leven te beperken. Ik was altijd al een eigenwijs en ondernemend type. Dat, gecombineerd met lichamelijke beperkingen deed me al jong besluiten dat het een goed idee was zelfstandig ondernemer te worden.

Eigen regels, eigen werktempo. Het internet leek mij een uitstekende plek om te beginnen, dus ik startte op mijn achttiende de eerste Nederlandse webwinkel in ledlampen: leditlight.net. Want destijds waren led lampen nog een onbekend fenomeen. De webwinkel werd snel populair en ik heb hem na een aantal jaar op zijn hoogtepunt verkocht om vervolgens VirtualPopstar.com te starten. Een internationaal actieve 'community game' voor tieners met inmiddels wereldwijd 200.000 leden. 

Internetondernemer zijn bleek helemaal mijn ding. Toch had ik ook een andere missie. Ontdekken wat nou werkelijk aan de basis lag van mijn fysieke gezondheidsklachten. Dit dreef mij er in mijn vrije tijd continu toe veel onderzoek te doen. Onderzoek naar het antwoord op de vraag: 'waarom zijn mensen ziek?’ en wat maakt mensen gezond?.

Wat eten ze, wat drinken ze, welke therapieën doen ze. Welke voedingspatronen, virussen en bacteriën veroorzaken welke klachten? Wat maakt mensen beter? Vele boeken, websites en documentaires zijn verslonden in de hoop dat ik ook het antwoord tegenkwam op mijn persoonlijke vraag 'waarom ben ik ziek?'.
 
Meer en meer ben ik mij gaan verdiepen in alle mogelijke oorzaken van de vele onduidelijke chronische klachten die sprongsgewijs de overhand namen in niet alleen mijn leven maar in onze maatschappij. Ik begon alle puzzelstukjes die ik vond te verbinden tot het mij helemaal duidelijk was. In 2020 stelde het CBS vast dat 50% van de Nederlandse bevolking chronisch ziek is. Waarom? Wij mensen zijn toch zo slim? De wetenschap heeft toch overal een oplossing voor? Waarom maken de huisartsen en ziekenhuizen ons niet beter? Waarom kunnen zij geen antwoorden geven op onze vragen?

Inmiddels heb ik mij ruim vijftien jaar in deze materie verdiept en snap ik waarom de bevolking opzettelijk zieker dan nodig wordt gehouden. De moderne medische geneeskunde is namelijk slechts een verlengstuk van de farmaceutische industrie. Het draait helemaal niet om mensen 'genezen' maar om mensen klachtenvrij ziek houden, met dure symptoom-onderdrukkende medicijnen die wel helpen, maar niets 'genezen'. Zodat u ze uw hele leven lang moet blijven gebruiken en dus kopen.

Helaas zorgt de schaduwzijde van onder andere de voedings-, telecom- en landbouwindustrie voor een flinke belasting op het lichaam, wat grote gevolgen heeft voor het goed kunnen functioneren van ons immuunsysteem. Ook leven we veelal binnen en dragen we kleren wat voor grote biofotonen tekorten in onze cellen zorgt. Dit alles maakt ons extra vatbaar voor chronische infecties met schimmels, virussen, parasieten en bacteriën die naast een verstoorde celcommunicatie de directe oorzaak zijn van onze 'symptomen' en 'ziektebeelden'. Die helaas niet accuraat gediagnostiseerd en behandeld worden.

Ik ontdekte onder andere dat een schimmel met de naam 'Candida' één van de grootste door de farmaceutische industrie verzwegen factoren is in het ontwikkelen van een breed scala aan ziektebeelden en fysieke klachten. Daarom besloot ik over Candida een e-book te schrijven. Dit werd zo goed ontvangen dat ik niet lang daarna (met hulp van diverse artsen en specialisten) een informatiefilm produceerde en mijn boek ook als fysiek boek uitbracht.
candida boek

De film is gratis te zien op doktercandida.nl waar u ook mijn boek als e-bookversie kunt downloaden. Jaren later schreef ik ook over de ziekte van Lyme een boek dat te downloaden is op tekenbeetziektevanlyme.nl

ziekte van lyme boek

Het onderzoek naar Candida en Lyme heeft mij veel inzichten gegeven in de werkwijze van de medische industrie. Dat mijn website's, film en boeken inmiddels veel aanhang hebben wordt uiteraard niet gewaardeerd door de farmaceutische machten en wordt beantwoord met belachelijke artikelen op anti anternatieve geneeskunde website's bedoeld om mensen te ontmoedigen deze revolutionaire therapiemethoden te proberen. 

Dat houdt mij niet tegen, het zet me aan mezelf nog verder te verbeteren en professionaliseren. Meer opledingen, meer onderzoek, nog betere apparatuur aanschaffen enz. Alles zodat ik nog meer mensen kan voorzien van waardevolle informatie en bekend kan maken met therapieën die hun leven zullen veranderen. Door Candida en Lyme aan te pakken overwon ik een groot deel van mijn gezondheidsproblemen en inmiddels hebben tienduizenden mensen mijn boeken gekocht of gedownload en velen daarvan hebben hetzelfde resultaat bereikt, zo blijkt uit de dankbrieven die ik wekelijks krijg via e-mail. Mijn leefstijl aanpakken loste de helft van mijn gezondheidsklachten op.

De andere helft kwam dankzij behandeling met de revolutionaire 'laser fotonentherapie'. Het was hoog tijd ook, ik had al tientallen therapieën geprobeerd maar tot op heden gaf nog niets het resultaat wat ik zocht. Dat veranderde toen ik kennis maakte met laser fotonentherapie.

Sinds ik met deze pijnloze, effectieve therapie na tien jaar ziek zijn eindelijk mijn gezondheid en energie volledig herwon, ben ik de koning te rijk. Ik heb mijzelf gewapend met deze therapie en alle kennis die ik tijdens mijn zoektocht heb opgedaan, met het doel andere mensen nog beter te kunnen helpen.

kaj alexander 2019

Ik weet als geen ander hoe vervelend het is u ziek te voelen en geen antwoorden te krijgen binnen de reguliere geneeskunde waar u wat aan hebt. Terwijl deze antwoorden én oplossingen er wel zijn. Ik ervaar het helpen van anderen als mijn levensmissie. Mijn eigen onderzoek, trainingen en opleidingen op het gebied van gezondheid, ziekte en alternatieve geneeswijzen, lopen al als een rode draad door mijn bestaan.

Het aanschaffen van de benodigde apparatuur en het hiermee leren werken om vervolgens mijn eigen praktijk te starten was dan ook onvermijdelijk. Sinds de oprichting van 'Herstart je gezondheid' leg ik mij volledig toe op mijn grootste passie, het onderzoeken van, informeren over, en effectief behandelen van gezondheidsproblemen die door de reguliere geneeskunde als ongeneesbaar worden bestempeld.

Inmiddels helpen we elk jaar honderenden patiënten hun gezondheid kunnen terugwinnen.
Ik help u graag!


Kaj AlexanderAlle bedragen zijn inclusief BTW