Top


Kaj Alexander 2018

Mijn naam is Kaj Alexander. In 2012 de stichtte ik praktijk Herstart je gezondheid waar ik sindsdien honderden mensen per jaar van een breed scala aan gezondheidsklachten afhelp.

Mijn verhaal begon rond mijn 10e jaar. Ik werd langzaam ziek en steeds zieker, met name vermoeidheid, spierpijn, darmklachten, hoofdpijn en huidklachten begonnen mijn leven te beperken. Ik was altijd al een eigenwijs en ondernemend type en die eigenschappen, gecombineerd met lichamelijke beperkingen deden me al jong besluiten dat het een goed idee was zelfstandig ondernemer te worden. Eigen regels, eigen werktempo. Het internet leek mij een uitstekende plek om te beginnen, dus ik startte al heel jong de eerste Nederlandse webwinkel in ledlampen: leditlight.net. De webwinkel werd snel populair en ik heb hem na een aantal jaar op zijn hoogtepunt verkocht om vervolgens VirtualPopstar.com te starten. Een internationaal actieve 'community game' voor tieners met inmiddels wereldwijd 200.000 leden. 

 
Internetondernemer zijn bleek helemaal mijn ding. Toch had ik ook een andere missie. Ontdekken wat nou werkelijk aan de basis lag van mijn fysieke gezondheidsklachten. Dit dreef mij er in mijn vrije tijd continu toe onderzoek te doen. Onderzoek naar het antwoord op de vraag 'waarom zijn mensen ziek’ en wat maakt mensen gezond. Wat eten ze, wat drinken ze, welke therapieën doen ze. Welke  voedingspatronen, virussen en bacteriën veroorzaken welke klachten. Vele boeken, websites en documentaires zijn verslonden in de hoop dat ik het antwoord tegenkwam op de vraag 'waarom ben ik ziek?'.

Meer en meer ben ik mij gaan verdiepen in alle mogelijke oorzaken van de vele onduidelijke chronische klachten die sprongsgewijs de overhand namen in niet alleen mijn leven en ik begon alle puzzelstukjes die ik vond te verbinden tot het mij helemaal duidelijk was. Niet alleen voor mij, maar voor alle mensen zoals ik. In 2012 stelde het CBS namelijk vast dat 50% van de Nederlandse bevolking chronisch ziek is. Waarom? Wij mensen zijn toch zo slim? De wetenschap heeft toch overal een oplossing voor? Waarom maken de huisartsen en ziekenhuizen ons niet beter? Waarom kunnen zij geen antwoorden geven op onze vragen?

Inmiddels heb ik mij ruim 10 jaar in deze materie verdiept en snap ik waarom de bevolking opzettelijk zieker dan nodig wordt gehouden. De moderne medische geneeskunde is namelijk slechts een verlengstuk van de farmaceutische industrie. Het draait helemaal niet om mensen 'genezen' maar om mensen klachtenvrij ziek houden, met dure symptoom-onderdrukkende medicijnen die wel helpen, maar niets 'genezen'. Zodat u ze uw hele leven lang moet blijven gebruiken/kopen.

Helaas zorgt de schaduwzijde van onder andere de voedings-, telecom- en landbouwindustrie voor een flinke belasting op het lichaam, wat grote gevolgen heeft voor het goed kunnen functioneren van ons immuunsysteem. Dit maakt ons extra vatbaar voor chronische infecties met schimmels, virussen, parasieten en bacteriën die de directe oorzaak zijn van onze 'symptomen' en 'ziektebeelden'. Die vervolgens niet goed gediagnostiseerd en behandeld worden.

Ik ontdekte onder andere dat een schimmel met de naam 'candida' één van de grootste en door de farmaceutische industrie meest verzwegen factor is in het ontwikkelen van een breed scala aan ziektebeelden en fysieke klachten. Daarom besloot ik over candida een e-book te schrijven. Dit werd zo goed ontvangen dat ik niet lang daarna (met hulp van diverse artsen en specialisten) een informatiefilm produceerde en mijn boek ook als fysiek boek uitbracht.
eBook van Kaj Alexander candida

De film is gratis te zien op doktercandida.nl waar u ook mijn boek als e-bookversie kunt downloaden. Het onderzoek naar candida heeft mij veel inzichten gegeven in de werkwijze van de medische industrie. Dat mijn candida website, film en boek inmiddels veel aanhang heeft wordt uiteraard niet gewaardeerd door de farmaceuten en wordt beantwoord met belachelijk makende artikelen op site's zoals die van de vereniging tegen de kwakzalverij. Het was geen verrassing dat een ieder die zich gaat bezighouden met de waarheid over ziekte en gezondheid en dat deelt met anderen, een doelwit op zijn hoofd zet. Want de farmaceutische industrie (de symptoom onderdrukkende, niet genezende medicijnenhandel) is na de energiesector de meest winstgevende industrie ter wereld. Dat willen ze graag zo houden!

Dat houdt mij niet tegen mensen te voorzien van waardevolle informatie die hun leven kan veranderen. Door candida aan te pakken overwon ik een groot deel van mijn gezondheidsproblemen en inmiddels hebben tienduizenden mensen mijn boek gekocht of gedownload en velen daarvan hebben hetzelfde resultaat bereikt. Dat blijkt uit de dankbrieven die ik dagelijks krijg via e-mail. Candida aanpakken loste de helft van mijn gezondheidsklachten op. Een paar jaar later lukte het mij eindelijk om volledig te genezen omdat ik niet alleen candida onder de leden bleek te hebben, maar ook de ziekte van Lyme. Hiervan genezen lukte mij dankzij behandeling met de revolutionaire 'laser fotonentherapie'. Het was hoog tijd ook, ik had al tientallen therapieën bestudeerd en geprobeerd maar tot op heden gaf nog niets het resultaat wat ik zocht. Tot ik kennis maakte met laser fotonentherapie. Sinds ik met deze pijnloze maar zeer effectieve behandelingen na tien jaar ziek zijn eindelijk mijn gezondheid volledig herwon, ben ik de koning te rijk. Ik heb mijzelf gewapend met deze therapie en alle kennis die ik tijdens mijn zoektocht heb opgedaan, met het doel andere mensen nog beter te kunnen helpen.

Kaj Alexander in zijn praktijk

Ik weet als geen ander hoe vervelend het is u ziek te voelen en geen antwoorden te krijgen binnen de reguliere geneeskunde waar u wat aan hebt. Terwijl deze antwoorden én oplossingen er wel zijn. Ik ervaar het helpen van anderen als mijn missie. Mijn eigen onderzoek, trainingen op het gebied van gezondheid, ziekte en alternatieve geneeswijzen, lopen altijd al als een rode draad door mijn bestaan. Het aanschaffen van de benodigde apparatuur en het hiermee leren werken om vervolgens mijn eigen praktijk te starten was dan ook onvermijdelijk. Sinds de oprichting van 'Herstart je gezondheid' leg ik mij volledig toe op mijn grootste passie, het onderzoeken van, informeren over, en effectief behandelen van gezondheidsproblemen die door de reguliere geneeskunde als ongeneesbaar worden bestempeld. Zodat mijn cliënten, net als ikzelf indertijd, de ware oorzaak van hun klachten te weten komen en hun gezondheid kunnen terugwinnen.


Kaj Alexander