0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Bioresonantie therapie Amersfoort

Bij herstart je gezondheid bent u aan het juiste adres voor de modernste bioresonantie therapie in Amersfoort. We kunnen allerlei ziekten behandelen met bioresonantie therapie. We combineren dit met andere therapieën, op onze behandel pagina leest u er alles over.

bioresonantie amersfoort


Bioresonantie-therapie is een snelgroeiende Bioresonantie-therapie is een snelgroeiende geneeswijze die valt onder de biofysische geneeskunde. 

De bioresonantie-behandelingen die wij geven in Amersfoort biedt het lichaam speciale soorten resonanties aan en harmoniseert daarmee disbalansen in het energetisch lichaam. Dit zal tot positieve veranderingen leiden in het fysieke lichaam. Met onze nieuwe hypermoderne bioresonantie-systemen kunnen we in 20 minuten de behandeling van een specifiek gezondheidsprobleem dermate effectief ondersteunen, waardoor er gemiddeld 50% minder van onze ‘Basis therapie behandelingen’ nodig zullen zijn om hetzelfde resultaat te bereiken, wat u geld en tijd bespaart. Bioresonantie-therapie zal u helpen nog sneller te genezen. Het is daarmee een waardevolle aanvulling op onze basis therapie behandelingen. Vanwege de zeer hoge aanschafkosten en beperkte beschikbaarheid van onze bioresonantie-apparatuur valt een bioresonantie-behandeling niet onder onze basis therapie behandelingen zoals omschreven in onze uitgebreide therapie informatie brochure. Bioresonantie-behandelingen zijn optioneel af te nemen. Ze kunnen samen met de basis therapiebehandeling worden geboekt of los worden geboekt.

We raden iedereen aan om ten minste eenmaal de behandeling ‘basis bioresonantie energiesystemen’ te ondergaan. Deze zal namelijk de belangrijkste verstoringen in het lichaam opheffen. Daarnaast bieden we u met onze bioresonantie-therapie in Amersfoort ruim 40 unieke behandelprogramma’s. Weet u niet welk programma goed bij u past, dan kunt u dus altijd voor de behandeling ‘basis bioresonantie energie systemen’ gaan. Dit is ook een ideale holistische basis behandeling om regelmatig toe te passen.

Een bioresonantie-systeem werkt doordat het alle organen en energiesystemen in het lichaam kan ‘harmoniseren’, lees: afstemmen op de juiste trilling, wat goed is voor een optimale werking van een orgaan of energiesysteem. Wilt u gebruikmaken van deze optionele therapie? Boek deze dan samen met uw basis therapie behandeling, of – als u dit bent vergeten – vraag dan tijdens uw basis therapie behandeling aan de assistente wat de mogelijkheden zijn.RAYOCOMP PS 1000 POLAR 4.0 MEDHet bioresonantie-apparaat waar we bij praktijk HERSTART JE GEZONDHEID mee werken is de ‘RAYOCOMP PS 1000 POLAR 4.0 MED’ van de firma Rayonex. Dit is een nieuw soort bioresonantie-systeem volgens de visie van Paul Schmidt, grondlegger van de moderne bioresonantie-therapie. De RAYOCOMP PS 1000 POLAR 4.0 MED is een enorme sprong vooruit op het gebied van de bioresonantie. Men noemt het daarom ook wel bioresonantie 2.0
Paul Schmidt Voor slechts weinig mensen is het weggelegd om de wereld zo blijvend te veranderen als Paul Schmidt dit deed. Zijn geniale ideeën, die uiteindelijk in meer dan 300 patenten zijn uitgemond, zijn een bewijs van zijn vindingrijkheid en creativiteit.

Anno 2020 werken wereldwijd meer dan 10.000 natuurgeneeskundig artsen en therapeuten dagelijks met bioresonantie volgens Paul Schmidt.  Het eerste onderzoek naar de basis van bioresonantie voerde Paul Schmidt in 1976 uit met een frequentiegenerator. Met behulp van dit apparaat kon hij vaststellen onder welke voorwaarden een organisme optimaal in resonantie gebracht kan worden en hoe de beste resultaten kunnen worden bereikt. Hij constateerde daarbij een verbazingwekkend verband dat leidde tot de ontwikkeling van een eigen ‘resonator’, de kern van de huidige bioresonantie-apparatuur. Hij ontdekte dat ziekten, die met de traditionele geneeskunde eenduidig gediagnosticeerd kunnen worden, in principe met frequenties onder 100 kHz kunnen worden beschreven. Dat wil zeggen, dat hij frequenties onder 100 kHz op het lichaam moest laten inwerken om een regulatie op gang te brengen. Door het toedienen van de juiste frequenties aan het lichaam werden verstoringen opgelost, ging het lichaam weer functioneren en verdwenen de ziekten en klachten. Ook kon hij specifieke ontgiftingsprocessen weer op gang brengen. 

Een ander noemenswaardig fenomeenEen verstoring kan al aanwezig zijn in het energetisch veld van een persoon terwijl het pas jaren later tot uiting komt als een ziekte. Maar ook andersom: een ziekte uit het verleden kan fysiek niet meer meetbaar zijn, maar wel de energetische lichaamsprocessen en het energieniveau van de patiënt blijven verstoren. Zo kan een oude episode van de griep, waterpokken of de ziekte van Pfeiffer, u nog elke dag energie kosten. Een bioresonantie-behandeling tegen oude infecties, verwijdert deze ook energetisch uit uw lichaam.Dit alles houdt dus in dat bioresonantie in staat is om verstoringen van oude ziekten op te lossen en de basis van nieuwe ziekten, zowel voor- als nadat ze definitief uitbreken / zijn uitgebroken, te behandelen. Bij verder onderzoek werd dit verband bevestigd. Een ziekte begint steeds in een zeer hoog frequentiebereik en kan dan al behandeld worden met bioresonantie. Pas wanneer de verstoring zakt naar een lager frequentiebereik onder de 100 kHz, kan de traditionele geneeskunde een diagnose stellen.
Bioresonantie volgens het RAH in Amersfoort
Bij praktijk HERSTART JE GEZONDHEID behandelen we volgens het RAH. Het RAH is een samenwerking van duizenden bioresonantie-therapeuten die samen de allerbeste bioresonantie-behandelingen hebben uitgewerkt. Ook is het overdrachtssignaal dat wordt gebruikt voor de RAH-behandelingen uniek ten opzichte van de concur-rerende bioresonantie-technieken. Volgens het RAH-protocol worden de frequentiestructuren namelijk met behulp van zogenaamde draaggolven overgedragen die overeenkomen met het Schumann-frequentiebereik.  

Deze Schumann-resonanties worden ook wel de elektromagnetische ‘hartslag’ van de aarde genoemd omdat ze overal op de aarde meetbaar zijn. Deze gebruiken we ook in onze laser-fotonen- en magneetveld-therapieën. Zonder cellulaire afstemming op deze Schumann-frequenties worden mensen hoe dan ook ziek. Wanneer we Schumann-resonanties als draaggolf gebruiken voor de bioresonanties, dringen deze veel dieper en sneller door in het lichaam dan bij alle andere bioresonantie-methoden. De ervaring leert dat de behandelduur ten opzichte van concurrerende bioresonantie-methoden hierdoor met 40% tot 60% afneemt. In 20 minuten ontvangt u bij ons een bioresonantie-behandeling die met andere bioresonantie-systemen dus minimaal 40 minuten in beslag neemt. Daarom gebruiken wij altijd behandelingen met de bioresonantie-programma’s volgens het RAH.

Deze zijn wereldwijd succesvol gebleken om zoveel mogelijk verstoringen in het lichaam op te lossen. Het mooie van bioresonantie is dat het – net als onze andere therapieën – absoluut geen schade kan aanrichten. Het lichaam ontvangt een breed spectrum aan resonanties die de eventueel vastzittende/verstoorde frequenties weer harmoniseren. Hierdoor gaat de energie weer stromen en neemt de gezondheid toe. De resonanties die al goed zijn in uw lichaam, blijven hetzelfde, het kan dus nooit een nadelig effect hebben. Het is letterlijk: baat het niet dan schaadt het niet. Gelukkig baat het wel, want iedereen met gezondheidsklachten heeft verstoringen op bioresonantie-niveau, anders had u geen gezondheidsklachten.

De resonanties worden overgedragen via een speciale bioresonantie-mat die op een relaxfauteuil is geplaatst.U hoeft dus geen handelektroden vast te houden,wat u de vrijheid geeft om bijvoorbeeld een boek te lezen. Daarnaast worden de frequentieprogramma’s van de door u gekozen behandelingen tijdens de behandelingovergedragen op suikertabletjes die u na debehandeling thuis nog 5 dagen moet innemen. (Leg voor het slapengaan steeds 1 tablet onder de tong.) 
U heeft de keuze uit diverse bioresonantie-behandelingen.We hebben om te beginnen een basis bioresonantie-behandeling samengesteld. We noemen deze ‘basis bioresonantie energiesystemen’.  Deze bevat alle RAH-programma’s die het meest succesvol zijn gebleken voor de algemene verbetering van de gezondheid. Daarnaast zijn er een aantal behandelingen beschikbaar die zich richten op specifieke ziekten. Elk type behandeling duurt 20 minuten en u kunt er meerdere na elkaar doen. We behandelen altijd volgens het RAH met de speciale draaggolven. U kunt elke bioresonantie-behandeling bij ons vergelijken met een traditionele bioresonantie-behandeling met bijvoorbeeld een biocom of mora van een uur. Hoewel de behandelduur korter is dan bij andere praktijken, werkt de behandeling zeker niet minder krachtig. Bioresonantie heeft in veel gevallen een direct voelbaar effect op het lichaam dat, afhankelijk van de verstorende factoren in uw leefomgeving, permanent kan aanhouden.

Het is aanbevolen om aanvullend op onze basis therapiecombinatie-behandeling niet meer dan 3 verschillende soorten bioresonantie-behandelingen te volgen op 1 dag. Wilt u er meer dan 3 per week doen? Boek dan een 2e behandelmoment in dezelfde week voor de resterende bioresonantie-behandelingen zonder basis therapiecombinatie.Ook raden we aan om de allereerste keer dat u bij ons één of meerdere bioresonantie-behandelingen ondergaat, altijd te beginnen met de behandeling ‘basis bioresonantie energie systemen’. Dit omdat deze behandeling een breed scala aan onderliggende factoren corrigeert voor een optimaal behandelresultaat bij alle andere behandelingen.

Kaj Alexander zal u mogelijk enkele andere behandelingen hebben geadviseerd. U bent volledig vrij ook andere behandelingen uit te proberen, zoals behandelingen van een specifieke ziekte of een specifiek orgaan waar u last van heeft of ooit last van heeft gehad. 
De behandeling ‘basis bioresonantie energiesystemen’

Met deze behandeling worden alle binnen de bioresonantie erkende basisverstoringen opgelost, waardoor de energie in het lichaam weer beter kan gaan stromen. Het maakt schadelijke disbalansen, opgelopen door straling en aardstraling, ongedaan. Ook is het ATP-programma bij deze behandeling inbegrepen. Dit programma verhoogt de ATP-productie in de cellen, ATP = de interne brandstof van elke cel. De behandeling ‘basis bioresonantie energiesystemen’ optimaliseert ook de werking van al uw chakra’s en acupunctuurmeridianen en bevordert de opname van vitamines op cellulair niveau. Verder deprogrammeert het verstoringen die uw lichaam heeft opgelopen door electrosmog en aardstralen. Al deze aspecten dragen bij aan een optimale werking van uw lichaam en een toename aan voelbare energie. 

Andere specifieke behandelingen. Aanvullend zijn er een groot aantal andere bioresonantie-behandelingen in Amersfoort beschikbaar die zich richten op specifieke ziektebeelden of organen. Zoals programma’s die u helpen genezen van infectieziekten waaronder de ziekte van Lyme, candida of het Epstein-Barr-virus. Ook zijn er behandelingen voor ziekten als diabetes, migraine en fibromyalgie. Of behandeling gericht op organen en orgaansystemen zoals de lever of de huid.

Behandelingen waar u uit kunt kiezen. 

Basis bioresonantie energiesystemen 
Borrelia / Ziekte van Lyme 
Chronische pijn  
Ontgiften en ontzuren 
Bloedarmoede 
Candida 
Hartziekten verbetering algemeen 
Hartritmestoornissen/Hartkloppingen  
Bloeddrukverlaging 
Zenuwstelsel verbetering algemeen 
Epstein-Barr-virus / Ziekte van Pfeiffer 
Spijsverteringssysteem algemeen 
Lever, gal, alvleesklier 
Chronisch eczeem 
Longsysteem verbetering algemeen 
Spierstelsel verbetering algemeen 
Stressreductie 
Gewichtsreductie 
Nieren en urineleider 
Allergie op luchtwegen 
Huidverbetering algemeen 
Immuunsysteemmodulatie 
Depressie/stemmingsstoornis 
Bloedvaten verbetering algemeen 
Schildklier 
Migraine / hoofdpijn 
Slaapstoornissen 
Hoofdhaar en hoofdhuid 
Skelet / botten 
Ogen verbetering algemeen 
Griep (alle jaren) 
ALS / spieratrofie 
Colitis Ulcerosa 
Ziekte van Crohn  
Astma  Sinusitis 
Bloedarmoede  
Endometriose 
Alzheimer  
Parkinson 
Tinnitus 
Psoriasis  
Fibromyalgie 
Diabetes    
Jicht  
Diabetes  
Artritis / Artrose  
Anti allergie behandeling  
Multiple Sclerose 
Kinderziekten: mazelen, kinkhoest, waterpokken, rodehond

 

- Ga naar de contactpagina wanneer u wil dat wij u helpen weer gezond te worden en vraag een vrijblijvend consult aan.
 Alle bedragen zijn inclusief BTW