Top

Fotonen therapie

Brengt met behulp van lage intensiteit LED's en lage intensiteit infrarode lasers die genezende frequenties pulseren, geheel pijnloos 'fotonen' in het lichaam. Deze 'fotonen' herprogrammeren en heractiveren onder andere het immuunsysteem. De gebruikte technieken zijn voor een deel geïnspireerd op therapieën zoals ‘bio-resonantie therapie’ en 'bio-fotonen therapie'. Echter deze nieuwste form van Fotonen therapie is velen malen effectiever en geeft veel sneller voelbaar resultaat dan alle andere op dit moment bestaande therapieën.

Fotonentherapie voldoet bovendien aan de voorwaarden van evidence-based medicine. De effecten van gepulseerd infrarood laserlicht worden sinds 1966 wetenschappelijk aangetoond. De resultaten zijn nu effectiever dan ooit tevoren beschikbaar voor consumenten.De lijst van lichamelijke problemen die met Fotonen therapie behandelbaar zijn is zo goed als oneindig. Het menselijk lichaam is in principe in staat zichzelf te genezen van welke klacht dan ook. In sommige gevallen is het wenselijk bepaalde supplementen in te zetten voor een sneller behandelresultaat echter dit is niet noodzakelijk. De basis van herstel is een optimaal functionerend immuunsysteem en de door ons gebruikte fotonen therapie maakt dit mogelijk.

Door een aantal factoren is ons immuunsysteem steeds minder goed in staat optimaal te functioneren. Door chemische belasting, stress, belasting van elektromagnetische velden (Gsm/Wi-Fi) en chronische sluimer infecties zoals bijvoorbeeld Candida raakt het lichaam deficiënt aan fotonen en kan het lichaam niet meer goed zijn werk doen. Fotonen therapie voorziet het lichaam van essentiële fotonen en pulseert per seconde dat u behandeld wordt ruim 2.000 verschillende frequentie programma’s die een normale werking van het immuunsysteem, hormonale systeem, organen en meer stimuleert. Het voorziet het lichaam met de juiste informatie en verbeterd de communicatie tussen alle lichaamscellen en noodzakelijke processen.

Als gevolg hiervan verminderen vermoeidheid en pijn bij 78% van onze cliënten al na slechts 2 behandelingen. Het is met Fotonen therapie mogelijk om op relatief korte termijn te herstellen van regulier zeer moeilijk behandelbare problemen zoals darm klachten, chronische vermoeidheid, longziekten zoals astma, burn-out, fibromyalgie, pijnklachten, migraine, spierpijn maar ook alle denkbare infectieziekten zoals de ziekte van Lyme, Ziekte van Pfeiffer, Candida en parasieten. 95% van de reguliere ziektebeelden vinden hun oorsprong bij chronische belastingen van ziekmakende micro-organismen. Het immuunsystemen herstellen, stimuleren en opladen met fotonen stelt uw eigen lichaam weer in staat chronische belastingen van ziekmakende micro-organismen aan te pakken wat leidt tot een duurzaam herstel van uw klachten.

Hieronder een beknopte lijst als voorbeeld van enkele ziektebeelden en type klachten die met de Fotonen therapie succesvol behandeld zijn en ófwel tot volledige genezing, óf tot een significante afname van de klachten hebben geleid.

Chronische vermoeidheid * Spier- en gewrichtsklachten * chronische darmklachten * Candida * ziekte van Lyme * migraine * Aandoeningen longen en luchtwegen zoals astma * endometriose * Zenuwstelsel stoornissen * ADD * ADHD * diabetes  * ME/CVS * MS * fibromyalgie * eczeem * psoriasis * Maag-darm klachten * Alzheimer * PDS * depressies * slaapstoornissen * burn-out * Pfeiffer * hooikoorts * Parkinson * ziekte van Crohn

Notificatie: Fotonen therapie werkt helaas niet tegen hart- en vaatziekten en kan niet zelfstandig kanker genezen. Wèl kan het lichaam ondersteund worden door Fotonen therapie in het herstelproces.Complementaire behandelingen ter
ondersteuning 
van de Fotonen therapie

Afhankelijk van specifieke klachten, kan het zijn dat ik naast de Fotonen therapie nog andere middelen, dieetadviezen of behandelmethoden inzet om het herstel te bespoedigen. Ik werk met vele unieke combinaties waarvan werkzaamheid keer op keer bewezen is.

Preventief
U bent in mijn praktijk ook van harte welkom als u geen specifieke klachten hebt, maar graag een preventieve behandeling en/of meting wilt laten doen om te zien welke mogelijke verstorende factoren bij u aanwezig zijn en welke voedings- en/of andere leefstijladviezen ik u kan geven.

Bovendien is de natuurlijke boost die de Fotonen therapie uw lichaam geeft ook ten zeerste aan te raden als preventieve behandeling, of ter ondersteuning van uw weerstand, gezondheid en algehele welzijn. Het is een prettige behandeling met een snel voelbaar resultaat!

Bezoek de contact pagina wanneer u een afspraak wilt maken.