0
Winkelwagen
€ 0,00
Per 1-1-2024 hebben wij een nieuwe website, ga nu naar:
BIOENERGIETHERAPIE.NL
Waarom zijn wij zo succesvol?

In onze praktijk ondergaat u bij elke behandeling een combinatie van vijf verschillende therapievormen die harmonisch op elkaar inwerken en de individuele effecten van elke therapievorm versterken. We noemen dit de 'basis therapie behandeling' op deze pagina leest u er meer over. 

Spin-inversie therapie
Als eerste wordt u behandeld met de Wibronic spin-inverter om eventueel aanwezige spininversie te corrigeren. Een spininversie ontstaat als u te lang of te vaak in een onnatuurlijk elektromagnetisch veld verblijft, zoals uitgezonden door wifi en mobiele telefoons. Een spininversie verstoort niet alleen uw immuunsysteem, slaap en energielevel.Het maakt u minder gevoelig soms zelfs resistent voor alle soorten therapieën. Zowel reguliere ‘medicaties’, als alle complementaire therapievormen en voedingssupplementen zullen als u een spininversie hebt veel minder effect hebben. Daarnaast verstoort het de opname van vitaminen en mineralen in het lichaam. Terwijl we uw spin-inversie genezen gaan we verder.
 
wibronic spininverter


Laser fotonentherapie
Dit is de basis van mijn behandeltraject. Deze therapie brengt, met behulp van rode leds en lage intensiteit infrarood lasers die genezende frequenties pulseren, geheel pijnloos 'biofotonen' in het lichaam. Deze 'biofotonen' herprogrammeren en heractiveren onder andere het immuunsysteem.

De gebruikte technieken zijn voor een deel geïnspireerd op therapieën zoals ‘bio-resonantietherapie’ en 'bio-fotonentherapie'. Echter deze nieuwste vorm van fotonentherapie die met lage intensiteit infrarood lasers werkt, is vele malen effectiever en geeft veel sneller voelbaar resultaat dan alle andere op dit moment bestaande therapieën.
 
laser bio fotonen therapie

Fotonentherapie voldoet tevens aan de voorwaarden van evidence-based medicine. De effecten van gepulseerd infrarood laserlicht zijn al tientallen jaren wetenschappelijk aangetoond. De mogelijkheden die dit geeft zijn door snelle ontwikkeling van de lasertechniek nu eindelijk prijstoegankelijk voor consumenten.

De lijst van lichamelijke problemen die met fotonentherapie behandelbaar zijn, is zo goed als oneindig. Het menselijk lichaam is in principe in staat zichzelf te genezen van welke klacht dan ook. In uitzonderlijke gevallen is het wenselijk bepaalde supplementen in te zetten voor een sneller behandelresultaat, maar dit is bijna nooit nodig. De basis van herstel is namelijk een goed functionerend immuunsysteem. De door ons gebruikte fotonentherapie  maakt dit mogelijk.

Door een aantal factoren is ons immuunsysteem steeds minder goed in staat optimaal te functioneren. Door chemische belasting, stress, belasting van elektromagnetische velden (gsm/wifi) krijgt u zoals op de ‘diagnose’ pagina uitgelegd wordt te maken met chronische sluimerinfecties van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Zoals Candida of Lyme.

symptomenboom

Wanneer het lichaam deficiënt aan biofotonen raakt kan het lichaam niet meer goed zijn werk doen omdat letterlijk elke cel in uw lichaam biofotonen gebruikt om te communiceren met omliggende cellen. Fotonentherapie voorziet het lichaam van essentiële biofotonen en pulseert per seconde die u behandeld wordt ruim 2.000 verschillende trillingsfrequenties die een optimale werking van het immuunsysteem, het hormonale systeem en de organen activeert.

Het voorziet het lichaam van de juiste informatie en verbetert de communicatie tussen alle lichaamscellen en noodzakelijke processen zodat micro-organismen en ziekten blijvend verdwijnen.
 

Magneetveld therapie
Wanneer u laser fotonentherapie krijgt, zit en ligt u op een comfortabele behandeltafel. Onder deze tafel is een circelvormig magneetveld apparaat gemonteerd dat een magnetisch veld produceert. Om optimaal te kunnen functioneren, moet ons lichaam namelijk in resonantie zijn met de natuurlijke aardmagnetische velden.

De magneetveldtherapie met de magneetveldring stemt tijdens de laser fotonentherapie door middel van een krachtig magneetveld ‒ identiek aan het aardmagneetveld ‒ het lichaam weer af op deze belangrijke aardfrequenties die bij 99% van de mensen verstoord zijn. 

Dit komt met name door de constante aanwezigheid van wifi- en gsm-signalen in onze leefomgeving. Door het lichaam tijdens de behandeling kort en krachtig de juiste resonantie aan te bieden, pakt het na de behandeling de natuurlijke zwak aanwezige magneetveldfrequenties van de aarde weer sneller op, wat enorme gezondheidsvoordelen oplevert.
 


Als gevolg van de fotonen- en magneetveldtherapieën gaat het hele lichaam en het immuunsysteem beter functioneren. Daardoor verminderen vermoeidheid en pijn bij 92,8% van onze cliënten al na slechts drie behandelingen. Het is met onze therapie mogelijk om op relatief korte termijn te herstellen van regulier zeer moeilijk behandelbare problemen. Ook emotioneel heeft deze therapie een bijzonder positieve werking.


Bioresonantie therapie
Bioresonantie therapie is een snelgroeiende complementaire geneeswijze. We behandelen met de allerbeste bioresonantie therapie momenteel beschikbaar, de: Rayocomp PS 1000 polar 4.0 med.


Dankzij speciale technieken die Rayocomp gebruikt is met dit apparaat 50% minder behandelduur verijst voor hetzelfde resultaat. Een bioresonantie-behandeling biedt het lichaam allerlei ‘resonanties’ (frequenties) aan en harmoniseert op die manier disbalansen in ons lichaam en ons energiesysteem.
 

bioresonantie therapie behandeling


Wetenschap
Met ons bioresonantie-systeem kunnen we specifieke aspecten behandelen die niet optimaal behandeld kunnen worden met de andere therapieën die wij geven. Dankzij  de bioresonantie behandelingen welke onderdeel uitmaken van onze complete-therapie-combinatie behandeling kunnen we nog meer verschillende klachten en ziekten behandelen.

natuurgeneeskunde
Preventief
U bent in onze praktijk ook van harte welkom als u geen specifieke klachten hebt, maar graag een preventieve behandeling en/of controle diagnose wilt laten doen om te zien welke mogelijke verstorende factoren bij u aanwezig zijn.

Bovendien is de natuurlijke boost die de fotonentherapie uw lichaam geeft ook aan te raden als preventieve behandeling ter ondersteuning van uw weerstand, sportprestaties en algehele welzijn. Het is een prettige pijnloze behandeling met een snel voelbaar resultaat. Alle bedragen zijn inclusief BTW