0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Candida


Kaj Alexander is de oorspronkelijke oprichter van praktijk ‘Herstart je gezondheid’ waar hij succesvol een breed scala aan gezondheidsklachten en ziektebeelden behandeld, tevens publiceert hij een gratis boek en film over Candida op doktercandida.nl. Deze autodidact op gebied van ziekte en gezondheid vertelt ons vandaag waar het voor hem allemaal mee begon: CandidaVandaag leer ik u graag waarom een in het lichaam voorkomende schimmel met de naam Candida een verborgen oorzaak is van veel chronische ziektebeelden en gezondheidsklachten. Door u te vertellen over mijn persoonlijke ervaringen en de vele gevolgen hier van. Het begon 10 jaar geleden, als jonge twintiger kreeg ik steeds meer last te krijgen van vage gezondheidsproblemen zoals chronische vermoeidheid, wisselende darmklachten, huidklachten en hoofdpijn. Ik werd in verschillende ziekenhuizen onderzocht en kreeg in de loop van de tijd diagnoses zoals migraine, spastische darm, en uiteindelijk zelfs 'Het chronisch vermoeidheidssyndroom'. Welke diagnose ik ook kreeg, altijd was de oorzaak ‘onverklaarbaar’ en de aandoening ‘ongeneeslijk’, het woordje Candida heb ik in die jaren van geen enkele arts te horen gekregen, nee. Ik moest maar met mijn klachten ‘leren leven‘.

Wilt u leven met klachten en constante vermoeidheid? Ik wilde dat niet! Daarom ben ik op zoek gegaan naar de werkelijke oorzaken van mijn ziek-zijn en naar echte oplossingen. Toen kwam ik er achter dat een schimmel met de naam Candida aan de basis staat van een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder het merendeel van alle vermoeidheids-, darm-, long en huidklachten. 

Ruim 20% van de bevolking heeft zonder dit te weten, last van Candida.

De werkelijke invloed van Candida op onze gezondheid wordt verzwegen door de medisch/farmaceutische industrie. Bovendien krijgen artsen hier tijdens hun opleiding nauwelijks iets over te weten. Ik wilde genezen. Dus heb ik alles wat met deze schimmel te maken heeft intensief bestudeerd, en in dit proces tientallen boeken verslonden waarvan de meeste Engelstalig omdat goede boeken in het Nederlands niet bestonden. Ik besloot daarom in 2014 zelf het meest complete en duidelijkste boek over Candida te schrijven waardoor de lezer zichzelf echt zou kunnen helpen. ”Candida bron van ziekte” was een feit en is inmiddels toe aan de 8e druk en tienduizenden keren gedownload/verkocht. En alle lezers van Wantoknow kunnen dit eBook gratis downloaden (daarover zo meer).

Daarna ben ik gaan onderzoeken of ik het genezingsproces kon versnellen. Zo kwam ik uiteindelijk een nieuwe therapie op het spoor die het immuunsysteem versterkt waardoor ziekten zoals Candida maar ook de ziekte van Lyme blijvend kunnen verdwijnen. Ik maakte mij de ‘fotonentherapie’ eigen en opende mijn praktijk: ”Herstart je gezondheid”. 

Om het nog makkelijker te maken heb ik tot slot met hulp van enkele mede-deskundigen een informatiefilm over Candida gemaakt. Deze film is hieronder te bekijken en zal u veel waardevolle inzichten geven over de meest verzwegen bron van ziekte: Candida.Bent u bereid wat tijd te investeren in uw gezondheid? Download gratis of koop mijn boek. Deze is te bestellen bij bol.com als fysiek boek maar ook gratis te downloaden als (pdf) e-book op mijn website www.doktercandia.nl Stel het ondernemen van actie niet uit en begin vandaag nog met het herstellen van uw gezondheid. Wilt u eens ervaren wat een behandeling met gezondheid stimulerende elektromagnetische velden voor uw gezondheid kan betekenen dan bent u van harte welkom in Leusden of Hoogeveen bij mijn praktijk: Herstart je gezondheid. Het 1e diagnose consult is voor lezers van wanttoknow gratis (ter waarde van €50). 
Candida eBook


Eerdere artikelen op wanttoknow van Kaj Alexander:
- De waarheid over chronische gezondheidsklachten
- De genezende kracht van licht
- De kracht van elektromagnetische velden
Alle bedragen zijn inclusief BTW