0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Bioresonantie therapie

THERAPIE BROCHURE
Bioresonantie-therapie is een snelgroeiende complementaire geneeswijze die net als onze andere therapieën valt onder de frequentie-/trillingsgeneeskunde.

 

Een bioresonantie-behandeling biedt het lichaam allerlei ‘resonanties’ (frequenties) aan en harmoniseert op die manier disbalansen in ons lichaam en ons energiesysteem. Met ons bioresonantie-systeem kunnen we specifieke aspecten behandelen die niet optimaal behandeld kunnen worden met de ‘combinatie-therapiebehandelingen’ van 50 minuten, zoals de laser-biofotonentherapie en de magneetveld-therapieën.

BIORESONANTIE GOLVEN

 

Bioresonantie-therapie kan u helpen sneller te genezen en is een waardevolle aanvulling op de basis-combinatie-therapiesessies. Bioresonantie-behandelingen bieden wij sinds juni 2019 aan. Vanwege de hoge aanschafkosten van de bioresonantie-apparatuur valt een behandeling niet onder de basis-behandelsessies die we al jaren geven. Bioresonantie behandelingen zijn optioneel af te nemen. Dit kan los van de basis-behandelsessies, maar ook aanvullend. We raden iedereen aan om ten minste onze 2 basis bioresonantie-behandelingen elk 1 keer te volgen. Deze draaien om verhoging van uw energie en ontgifting. Dit doet het systeem door specifieke energetische verstoringen in uw lichaam te harmoniseren Wilt u hier gebruik van maken? Meld dit dan aan de assistente tijdens of na uw basis-behandelsessie.


 

Rayocomp PS 1000 polar

Het bioresonantie-apparaat waar we in onze praktijk mee werken is de ‘Rayocomp PS 1000 polar’ van de firma Rayonex. Dit is een bioresonantie-systeem volgens de visie van Paul Schmidt, grondlegger van de moderne bioresonantie. De PS 1000 polar is een enorme sprong vooruit op het gebied van de bioresonantie. We noemen het daarom ook wel bioresonantie 2.0.

 

 

Bioresonantie volgens Paul Schmidt

Voor slechts weinig mensen is het weggelegd om de wereld zo blijvend te veranderen als Paul Schmidt dit deed. Zijn geniale ideeën, die uiteindelijk in meer dan 300 patenten uitmondden, zijn een bewijs van zijn vindingrijkheid en creativiteit. Anno 2019 werken wereldwijd meer dan 10.000 natuurgeneeskundig georiënteerde artsen en therapeuten dagelijks met bioresonantie volgens Paul Schmidt.   Het eerste onderzoek naar de basis van bioresonantie voerde Paul Schmidt in 1976 uit met een frequentiegenerator. Met behulp van dit apparaat kon hij vaststellen onder welke voorwaarden een organisme optimaal in resonantie gebracht kan worden en hoe de beste resultaten kunnen worden bereikt.

Paul Schmidt

 

Hij constateerde daarbij een verbazingwekkend verband dat leidde tot de ontwikkeling van een eigen resonator, de kern van de huidige bioresonantie-apparatuur. Hij ontdekte dat ziekten, die met de traditionele geneeskunde eenduidig gediagnosticeerd kunnen worden, in principe met frequenties onder 100 kHz kunnen worden beschreven. Dat wil zeggen, dat hij frequenties onder 100 kHz op het lichaam moest laten inwerken om een regulatie op gang te brengen. Door het toedienen van de juiste frequenties aan het lichaam werden verstoringen opgelost, ging het lichaam weer functioneren en verdwenen de ziekten en klachten. Ook kon hij zo specifieke ontgiftingsprocessen weer op gang brengen.

 

Een ander noemenswaardig fenomeen bleek: een verstoring kan al aanwezig zijn in het energetisch veld van een persoon terwijl het pas jaren later tot uiting komt als een ziekte. Maar ook andersom: een ziekte uit het verleden kan fysiek niet meer voelbaar zijn, maar de energetische lichaamsprocessen blijven verstoren. Dit alles houdt ook in dat bioresonantie in staat is om de basis van ziekten preventief te behandelen, voordat ze uitbreken. Bij verder onderzoek werd dit verband bevestigd. Een ziekte begint steeds in een zeer hoog frequentiebereik en kan dan al behandeld worden met bioresonantie. Pas wanneer de verstoring zakt naar een lager frequentiebereik onder de 100 kHz, kan de traditionele geneeskunde een diagnose stellen.

 

Bioresonantie volgens het RAH

Bij praktijk Herstart je gezondheid behandelen we volgens het RAH.

Het RAH is een samenwerking van duizenden bioresonantie-therapeuten die samen de allerbeste bioresonantie-behandelingen hebben uitgewerkt. Ook is het overdrachtsignaal dat wordt gebruikt voor de RAH-behandelingen uniek ten opzichte van de concurrerende bioresonantie-technieken. Volgens het RAH-protocol worden de frequentiestructuren namelijk met behulp van zogenaamde draaggolven, die overeenkomen met het Schumann frequentiebereik, overgedragen. Ze dringen dan veel dieper en sneller door in het lichaam dan bij andere bioresonantie-methoden. De ervaring leert dat de behandelduur hierdoor nagenoeg met een derde kan afnemen. In 20 minuten ontvangt u een bioresonantie-behandeling die met andere bioresonantie-systemen dus 60 minuten in beslag zou nemen.

 

 

Het mooie van bioresonantie is dat het – net als onze andere therapieën – absoluut geen schade kan aanrichten. Het lichaam ontvangt een breed spectrum aan resonanties die de eventueel vastzittende/verstoorde frequenties weer harmoniseren, waardoor de energie weer gaat stromen en de gezondheid toeneemt. De resonanties die al goed werken, blijven hetzelfde of gaan beter werken – en dus nooit slechter. Het is letterlijk: baat het niet dan schaadt het niet. Gelukkig baat het altijd, want iedereen met gezondheidsklachten heeft verstoringen op bioresonantie-niveau, anders had u geen klachten.

De bioresonanties worden overgedragen via een

speciale bioresonantie-mat die op een relaxfauteuil

is geplaatst. U hoeft dus geen handelektroden vast te

houden, wat u de vrijheid geeft om een boek te lezen.

 

De frequenties van de door u gekozen behandelingen worden tijdens de behandeling overgedragen op tabletjes die u thuis 5 dagen inneemt. (Neem voor het slapengaan steeds 1 tablet onder de tong.)

 

 

U heeft de keuze uit diverse bioresonantie-behandelingen

 

We hebben basis-bioresonantie-behandelingen samengesteld die het meest succesvol zijn gebleken voor de algemene verbetering van de gezondheid. Daarnaast zijn er een aantal behandelingen beschikbaar die zich richten op specifieke ziekten. De 2 basisbehandelingen bestaan uit een behandeling ter verbetering van uw energie en een ontgiftingsbehandeling. Elke behandeling duurt 20 minuten. We behandelen altijd volgens het RAH met speciale draaggolven. U kunt elke bioresonantie-behandeling bij ons vergelijken met een traditionele bioresonantie-behandeling van een uur. Hoewel de behandelduur korter is dan bij andere praktijken, werkt de behandeling zeker niet minder krachtig. Bioresonantie heeft in veel gevallen een direct voelbaar positief effect op het lichaam dat (afhankelijk van de verstorende factoren in uw leefomgeving) permanent kan aanhouden.

 

Het is verstandig om aanvullend aan de basis combinatie-therapiebehandelingen met de laser-biofotonentherapie niet meer dan 2 verschillende soorten bioresonantie-behandelingen te volgen op 1 dag.

 

 

2 bioresonantie-behandelingen achterelkaar is geen probleem. Wel raden we dan aan om de eerste keer dat u bij ons een bioresonantie-behandeling ondergaat, enkel ‘basisbehandeling 1: energie-verhoging’ te ondergaan. Dit omdat deze behandeling een breed scala aan onderliggende factoren corrigeert voor een optimaal behandelresultaat bij de andere behandelingen. Pas bij een volgend bezoek kunt u de andere behandelingen uitproberen, zoals ‘basisbehandeling 2: ontgiften en ontzuren’. Of behandelingen van een specifieke ziekte of een specifiek orgaan. U mag alle behandelingen combineren zoals u wenst.

 

Bioresonantie-basisbehandeling 1: energieverhoging

 

Binnen dit programma worden alle basisverstoringen opgelost, waardoor de energie in het lichaam weer beter kan gaan stromen. Een belangrijk onderdeel van deze behandeling is bijvoorbeeld het ATP-programma. Dit programma verhoogt onder andere de ATP-productie in de cellen (de interne brandstof van elke cel). De behandeling optimaliseert ook de werking van al uw chakra’s en acupunctuurmeridianen en bevordert de opname van vitamines op cellulair niveau. Aspecten die allemaal bijdragen aan een optimale werking van uw lichaam en een toename aan voelbare energie.

 

BIORESONANTIE BEHANDELING MEER ENERGIE 

 

 

 

 

Bioresonantie-basisbehandeling 2: ontgiften en ontzuren

 

Een goede ontgifting is de basis van een gezond lichaam. Deze behandeling helpt alle organen en cellen te ontgiften van bijvoorbeeld zware metalen en pesticiden, maar ook van de gifstoffen die zijn geproduceerd door de schimmels en bacteriën die in ons lichaam of onze woning leven. We gebruiken tijdens deze behandeling resonanties die de verzuring in het lichaam verminderen. Wat wij net zo belangrijk vinden: er worden beschermende frequenties in het lichaam gebracht die ervoor zorgen dat de vrijgekomen afvalstoffen zo min mogelijk schade aanrichten tot ze door het lichaam zijn afgevoerd. Let wel op: het is aanbevolen om op de dag van deze behandeling en de 2 dagen erna minimaal 1 liter water extra per dag te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen te helpen afvoeren.

 

BIORESONANTIE BEHANDELING ONTGIFTEN 

 

 

 

Specifieke behandelingen

Naast de algemene basisbehandelingen zijn er een groot aantal specialistische behandelingen beschikbaar die zich richten op specifieke ziektebeelden of organen. Zoals een programma tegen de ziekte van Lyme. Ook zijn er behandelingen voor organen en orgaansystemen, mocht u daarmee een probleem ondervinden.

We hebben 30 andere behandelingen waar u uit kunt kiezen:

 

- Candida

- Hartziekten

- Ziekte van Lyme / Borrelia

- Chronische pijn

- Bloedarmoede

 

- Zenuwstelsel

- Ziekte van Pfeiffer / Epstein-Barr

- Spijsverteringssysteem algemeen

- Lever, gal, alvleesklier

- Longsysteem

 

- Spierstelsel

- Stressreductie

- Gewichtsreductie

- Nieren en urineleider

- Allergie op luchtwegen

 

- Huidverbetering algemeen

- Immuunsysteemmodulatie

- Depressie en stemmingsstoornissen

- Bloedvaten algemeen

- Schildklier

 

- Migraine/hoofdpijn

- Slaapstoornissen

- Hoofdhaar en hoofdhuid

- Skelet/botten

- Ogen

 

- Griep

- Bloeddrukverlaging

- Gehoor- en evenwichtsorgaan

- Mannelijk voortplantingssysteem

- Vrouwelijk voortplantingssysteem

VOOR MEER INFORMATIE OVER AL ONZE BEHANDELING
GA NAAR DE BEHANDEL PAGINA

VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK BEZOEK ONZE 
CONTACT PAGINA
Alle bedragen zijn inclusief BTW