0
Winkelwagen
€ 0,00
Ervaringen met Kaj Alexander
HERSTART JE GEZONDHEID


mail voor plaatsing uw ervaring naar:
info@herstartjegezondheid.nl
(namen en foto's worden veranderd tbv privacy)

 
Alie Kuijper


Na een jaar fotonen therapie ben ik nog steeds fan van deze methode. Ik voel me op m’n 82 ste ondanks een opeenstapeling van allelei ouderdoms kwaaltjes behoorlijk fit. Wat ik voor de therapie met veel moeite door ademnood en met tegenzin deed was wandelen en nu loop ik een half uur zonder rust pauze per dag. Pijnlijke plaatsen zijn verleden tijd of tenminste beheersbaar. Zelfs chronische ontstekingen in m’n kaak waren genezen. Hielspoor op dezelfde manier succesvol. Het immuunsysteem werkt ook goed want de griep die nu heerst is aan mij voorbij gegaan terwijl ik zonder mondkapje de openbare gebouwen betreedt en me niet heb laten vaccineren. Ik beveel iedereen dze therapie van harte aan.

Sarah Mantinge


Behandelingen werken echt snel ik had na twee behandelingen geen prikkelbare darmklachten meer een voel me veel beter veel meer energie heel fijn na 10 jaar ziek te zijn geweest had ik dit maar eerder ontdekt.
Gerda van Molenhoek


Dit is niet alleen de grootste alternatieve praktijk in heel Nederland maar ook verreweg de beste. Ik kan het zeggen want ben al jaren lang stand en land af aan het reizen voor mijn chronische vermoeidheid klachten. Alles is bij deze praktijk wat meer als een privé kliniek aanvoelt gewoon netjes en professioneel. Aardige mensen, de modernste therapieën die ze combineren zodat ze elkaar versterken. Sneller en beter resultaat dan de rest ik heb eindelijk de doorbraak die ik al zo lang zocht. Als je niet 100% gezond bent ga naar ze toe dan weet je in no-time waarom dat zo is met hun bijzondere diagnose apparatuur. Wat je ook hebt, de oplossing is altijd zorgen dat je je zelfgenezend vermogen stimuleert/herstelt zodat je weer energie hebt voor de leuke dingen en daar draait deze praktijk helemaal om.
Dave (en Elsa) Vos


Hele fijne praktijk met begane mensen. We hebben de behandelingen in zowel Leusden als Noordscheschut als zeer prettig en effectief ervaren en ook de gesprekken met Marielle die veel interesses mij gemeen bleek te hebben hebben me altijd doen lachen. Ik ben van mijn darm en huid klachten af en mijn vriendin slaapt voor het eerst in jaren weer elke nacht goed door. Ik bedankt hierbij het hele team en we verwijzen nog veel mensen naar jullie toe want fotonen therapie werkt! Groetjes Elsa en Dave

Isabella Kats


Serieuze praktijk. Alles professioneel, ruim en netjes. Een muur vol diploma’s. Hier kreeg ik een schat aan kennis van ziekte en gezondheid welke gratis uitgedeeld wordt via boeken en brochures. Geen dure pillen maar gratis adviezen gebaseerd op accurate metingen, binnen 15 minuten wisten ze wat de werkelijke oorzaak en oplossing was voor mijn klachten. Ze werken met modernste natuurgeneeskunde behandelingen die direct effect hebben. Voor wie het wil is er een financiële ‘garantieregeling’ op afname van zijn/haar klachten en ze kunnen bijna alle soorten klachten en ziekten behandelen. Prijs/kwaliteit verhouding is ongekend goed. Ik heb bij andere praktijken regelmatig veel meer moeten betalen, voor veel minder kennis en resultaat.
Anton van Hoogendonk


Al na één behandeling had ik een week lang meer energie dan ik in jaren heb gehad, alsof er een blokkade verdween. Mensen moeten fotonen tekorten oplossen echt meer serieus nemen, dit oplossen heeft in één keer meer voor mij gedaan dan welke therapie dan ook en ik was overal al geweest.
Hendrik Sessink


Eerlijk? ik geloofde nooit zo in dit soort dingen. Maar na veel jaren pillen slikken wou ik eindelijk wel eens van die ellendige diabetes 2 af. Je hoort toch dat mensen er van genezen met alternatieve dingen. Nou ik kreeg een folder in de bus en ze hadden een gratis intake consult. Diabetes stond ook bij behandelingen. Dus ben maar eens heen gegaan want je weet maar nooit toch. Kaj vertelde me gelijk wat ik moest doen en wat hij ging doen. Ik ben nu 6 maanden verder en dankzij Kaj van alle klachten EN medicijnen af wat fijn is want sporten gaat nu ook weer goed en ik voel me heel fit. Hartelijk dank meneer Kaj Alexander.
Anne Nijdam


Ik was op zoek op google naar een bioresonantie tehrapeut want ik had er van een vriendin over gehoord doen kwam ik bij deze praktijk uit ik kende ze nog niet. Had al een 2 jaar last van vermoeidheid en darmklachten, de huisarts kon me niet verder helpen. Ik ben nu 6x geweest 1x voor een consult waarin direct duidelijk werd wat er aan de hand was (verstoorde lever functie) en toen 4x voor bioresonantie en 1x voor fotonen therapie. Ik heb nu sinds 3 weken nergens meer last van en voel me nu zelfs beter dan voordat ik ziek werd. Hele aardige mensen verder en een super mooie en nette praktijk, hier kunnen veel praktijken nog van leren.
Rob B.


Ik ben in 2015 bij Kaj onder behandeling geweest en heb hem vervolgens een jaar geholpen in zijn praktijk. Het is niet voor niets dat mensen stad en land afreizen naar zijn praktijken. Puur resultaat!
Sabine Goudstra


Ik zal het duidelijk houden, zit je ergens mee dan moet je hier gewoon heen. Ik ben na 15 jaar eindelijk van mijn migraine en darmklachten af. #Dankbaar
Inge Tijssen


Ik ben naar deze praktijk doorverwezen door het AMC ziekenhuis omdat ze daar geen raad meer met mijn Lyme wisten. Ik ben van nature niet van alternatieve dingen maar gezien ze hoog aanbevolen kwamen was ik berijd alles te proberen. Nu kan ik zeggen dat hun koude laser therapie wonderbaarlijk is. Ik ben nog maar een maand bezig en voel me voor het eerst in 5 jaar weer mezelf. Geen pijn en weer energie. Eindelijk een Lyme behandeling die werkt en dat zonder bijwerkingen. Bedankt tot zo ver.
Arjen de Haan


Ik ben zo opgelucht dat iemand als Kaj mensen met tal van chronische klachten op weg helpt naar blijvend herstel. Als we op de reguliere geneeskunde moeten wachten dan duurt dit nog wel even, en iedere dag is er een. Kaj heeft candida-overgroei bij mij geconstateerd en ik heb de fotomenbehandeling ondergaan. Ik merkte al snel veel verschil. Mijn energie nam weer toe en de andere klachten waar ik al te lang mee loop verminderden ook. Bij Kaj ben je aan het juiste adres. Ik wens hem veel succes verder en ik kom nog wel bij hem terug.
Kevin Visser


Ik had alles al geprobeert afgelopen 30 jaar en dit is de eerste praktijk waar ik echt verbaast ben over de resultaten. Ik kan het gewoon niet geloven hoe veel beter ik mij al voel na een paar weken. Als dit zo blijft raad ik het iedereen aan die ik tegenkom met lichamelijke klachten dat beloof ik. Enigste nadeel is dat ik ruim 2 maanden moest wachten voor er plek was maar ik snap nu waarom dit zo is. Bedankt en tot snel ;)
Rianne Zuidema


Dankzij Kaj van herstart je gezondheid heb ik geen last meer van de darmklachten waar ik al 4 jaar mee zat en niemand me mee kon helpen zowel de artsen als andere natuurkundepraktijktijken. Ook heb ik veel meer energie. En dat allemaal binnen 1 maand, heel bijzonder en ik ga Kaj anderen zeker aanbevelen aan anderen.
Sebastiaan Hogedoorn


Merkte na 1 behandeling al verschil. Nu 4 gehad. Zeer tevreden over de resultaten tot nu toe. Vriendelijk personeel in een keurige grote praktijk. Een voorbeeld voor de alternatieve geneeskunde industrie.
Patricia Van dorum


Ik had het boek van Kaj Alexander gelezen en kon me direct aansluiten bij zijn moderne visies dus ik besloot bij hem langs te gaan. Hij levert wat hij belooft. Snel een antwoord op waarom ik me al tijden ziek voelde en de oplossingen hadden direct effect. Ik hoop dat meer mensen hem vinden.
Barbara Perenboom


Ik hoop dat meer mensen naar herstart je gezondheid gaan want ik heb van hun meer geleerd in 1 dag dan van alle medisch specialisten in 10 jaar tijd. Ik ben nu 2 maanden onder behandeling en ik ben al van veel klachten af waar ik van dacht ‘me te moeten leven’ niet nodig dus!
Janitine Varenkamp


Ik ben nog maar 2x geweest en merk voor het eerst in mijn leven enorme verbetering in mijn astma en vermoeidheid, dingen waar ik al 20 jaar mee kamp. Wat mij aanspreek is de professionaliteit van Kaj Alexander zijn praktijk, dat zie je niet vaak. ik ga zeker door met het behandeltraject.
Marianne Jansen


Ik kwam bij herstart je gezondheid vanwege jarenlange vermoeidheid, ik had al van alles geprobeerd. Na een paar behandelingen hier kwam mijn energie terug en ik voel me oprecht beter dan ik me in jaren voelde ik ga zeker door met deze therapie. Ik kan het iedereen aanraden.
Jan van Leeuwerik


Aardige mensen met verstand van zaken, ben verrassend goed geholpen door deze nieuwe therapie, beste wat ik tot nu toe heb meegemaakt dus ben zeer tevreden.
Sarah Abdulla


Inmiddels is mijn hele famillie al bij jullie geweest het heeft ons leven vereranderd vooral dat van mijn vader die heel ziek was. Bedankt voor alle behandelingen en goede adviezen ik hoop nog veel mensen jullie zullen vinden.Alle bedragen zijn inclusief BTW