0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Footer /

LBA levend bloed analyse

lbal levend bloed analyse

De Levend Bloed Analyse, afgekort LBA, is een binnen de natuurgeneeskunde diagnostische onderzoeksmethode waar met een microscoop de kwaliteit van verschillende elementen in bloed wordt bestudeerd. Men is zeer te spreken over de methode, gezien deze verstoringen kan aantonen die bij klassiek bloedonderzoek niet aan het licht komen. Een bijkomend voordeel is dat de diagnose direct gesteld kan worden. 
 
De LBA verschaft een uitgebreid overzicht van de staat van het immuunsysteem, belastingen van schimmels, parasieten en vitamine tekorten, evenals de mate van verzuring kwaliteit van de lever, en de nieren. De onderzoeksmethode leent zich daarom goed voor het beoordelen van personen die lijden aan chronische ziekten, bacteriële problemen zoals Lyme, schimmelproblematiek zoals Candida en vage chronische gezondheidsklachten.

lbal levend bloed analyse
 
De LBA maakt het mogelijk om de verschillende bloedbestanddelen, zoals de rode en witte bloedcellen, fibrinedraden en afvalstoffen, duidelijk van elkaar te onderscheiden. Eén druppel bloed is genoeg voor een volledige analyse, die een beeld geeft van de activiteit van de witte bloedcellen, de vorm van de rode bloedcellen kan heel veel vertellen over de staat van uw gezondheid.
 
De LBA kan worden gezien als aanvulling op de klassieke laboratorium bloedanalyse. Bij een klassiek bloedonderzoek worden verstoringen regelmatig gemist. Het loont daarom vaak om aanvullend een LBA te doen om dergelijke verstoringen uit te sluiten dan wel vast te stellen. Alle bedragen zijn inclusief BTW