0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Garantieregeling

Garantieregeling therapiesessies
 

Uniek in Nederland is dat wij niet alleen beloven u te kunnen helpen, we zijn bereid het te garanderen! Op deze pagina leest u onder welke voorwaarden wij dit u kunnen aanbieden.

U komt voor een geheel vrijblijvend eerste diagnoseconsult bij Kaj Alexander om de oorzaak van uw klachten te achterhalen.


Als Kaj Alexander tot de conclusie komt dat wij u kunnen helpen, en u ervoor kiest bij onze praktijk onder behandeling te gaan, dan kiest u er standaard voor geen gebruik te maken van onze garantieregeling. U betaalt uw behandelingen steeds per stuk bij afloop van uw bezoek en bent u vrij om geplande toekomstige behandelingen op elk moment stop te zetten zonder kosten. (Mits u minimaal 24 uur van tevoren afmeldt).


Wilt u gebruik maken van de op deze pagina vermelde garantieregeling, dan geeft u dit nadrukkelijk door aan het het einde van het diagnoseconsult en komt u met mede instemming van Kaj Alexander overeen op welke klacht u verbetering eist. U betaalt die dag dan vooruit voor een aantal behandelingen.

U betaalt voor de behandelingen niet meer of minder dan iemand die geen gebruikt maakt van de garantieregeling en elke behandeling los betaalt. Maakt u gebruik van de garantieregeling dan betaalt u 855 euro vooruit, dit zijn de kosten voor: 6 complete therapie combinatie behandelingen van 130 euro per sessie, het intake consult van 25 euro en een controle consult van 50 euro.

Slaat onze therapie aan en merkt u verbetering dan vervalt de garantieregeling. Indien gewenst kunt u na deze 6 behandelsessies tegen gangbare tarieven en voorwaarden doorgaan.

Speciale voorwaarden garantieregeling.

1. De kosten voor de 6 basis behandeling en bioreonantiesessies, van 855 euro dienen voldaan te worden op de dag van het eerste consult. Daarna voltooid u de therapiesessies binnen 8 weken met maximaal 21 dagen tussen de sessies (aanbevolen richtlijn is 1 behandelsessie per week).
2. Er zijn een aantal dingen zo verstorend voor het immuunsysteem dat hier speciale aandacht aan besteed moet worden.
Er zijn 2 speciale voorwaarden:
-Er mag geen draadloze DECT-huistelefoon in uw woning aanwezig zijn.
-De stroomtoevoer naar uw wifi (internet) modem moet onderbroken zijn tijdens uw slaap om eventuele nadelige invloed op de behandelresultaten te minimaliseren.

Voor overige niet verplichte maar een te raden leefstijl tips en adviezen verwijzen wij u door naar de 'Tips & adviezen' brochure gratis verkrijgbaar in onze praktijk.

Wanneer er verbetering in uw klacht voelbaar is tijdens/na deze 6 therapiesessies vervalt de garantieregeling. Ongeacht of u na deze 6 therapiesessies wel of niet doorgaat met het behandeltraject.

Let op: verbetering betekend geen volledige genezing van de klachten, het kan zijn hier meer behandelingen voor nodig zijn. 

Voelt u na deze 6 therapiesessies totaal geen enkele verbetering in de gespecificeerde klacht, wenst u nooit meer bij ons een behandeling te ondergaan en heeft u aan de speciale voorwaarden voldaan dan krijgt u het betaalde geld voor de behandelsessies dezelfde dag teruggestort op uw bankrekening. Tenzij u hiervan afziet omdat andere klachten (buiten de overeengekomen garantie klacht) dermate verbeteren dat u alsnog wenst door te gaan met de behandelingen.


Het is niet mogelijk aanspraak/gebruik te maken op/van deze garantieregeling als u in het verleden al eens bij ons een behandeling heeft gehad of wanneer Kaj Alexander twijfelt over het te verwachten behandelresultaat.

 

 
Alle bedragen zijn inclusief BTW