Top

Garantieregeling

Garantieregeling therapiesessies

Uniek in Nederland is dat wij niet alleen beloven u te kunnen helpen, we bereid het te garanderen! Op deze pagina leest u onder welke voorwaarden wij dit u kunnen aanbieden.

U krijgt na een geheel vrijblijvend eerste diagnoseconsult bij Kaj Alexander om de oorzaak van uw klachten te achterhalen ter waarde van €50. Als Kaj Alexander tot de conclusie komt dat wij u kunnen helpen, en u ervoor kiest bij onze praktijk onder behandeling te gaan, dan kiest u er standaard voor geen gebruik te maken van onze garantieregeling. U betaalt uw behandelingen steeds per stuk bij afloop van uw bezoek en bent u vrij om geplande toekomstige behandelingen op elk moment stop te zetten zonder kosten. Mits u 24 uur van tevoren afmeldt. Wilt u gebruik maken van de garantieregeling, dan geeft u dit nadrukkelijk door aan het einde van het eerste gratis diagnoseconsult. U betaalt die dag dan vooruit voor een aantal behandelingen en we komen de hoofdklacht overeen waar u verbetering in wenst. 

U betaalt voor de basis therapiesessies niet meer of minder dan iemand die geen gebruikt maakt van de garantieregeling en elke behandeling los betaalt. Maakt u gebruik van de garantieregeling dan betaalt u 600 euro vooruit, dit zijn de kosten voor: 5 basis therapiesessies (€85,- per stuk) + 5 bioresonantie behandelingen (€35,- per stuk) 

Slaat onze therapie aan en merkt u verbetering dan vervalt de garantieregeling. Indien gewenst kunt u na deze 5 behandelsessies tegen gangbare tarieven en voorwaarden doorgaan. Ervaart u na deze behandelingen geen verbetering ervaren in de overeengekomen klacht dan krijgt u direct uw geld terug/gestort op uw bankrekening.

Speciale voorwaarden garantieregeling.

1. De kosten voor de 5 sessies, van 600 euro dienen voldaan te worden op de dag van het eerste consult. Daarna voltooid u de 5 therapiesessies binnen 8 weken met maximaal 15 dagen tussen de sessies (aanbevolen richtlijn is 1 behandelsessie per week).
2. Er zijn een aantal dingen zo verstorend voor het immuunsysteem dat hier speciale aandacht aan besteed moet worden. Er mag geen draadloze DECT-huistelefoon in uw woning aanwezig zijn en de stroomtoevoer naar uw wifi (internet) modem en/of elektrische bedbodems moet onderbroken zijn tijdens uw slaap om eventuele nadelige invloed op de behandelresultaten te minimaliseren. Voor overige niet verplichte maar een te raden leefstijl tips en adviezen verwijzen wij u door naar de 'Tips & adviezen' brochure gratis verkrijgbaar in onze praktijk.

Conclusie
Deze garantieregeling is geldig voor 5 therapie/behandel sessies bestaande uit gecombineerde therapie apparaten waaronder de Fotonen therapie, Spin-inversie therapie en bioresonantie therapie. De garantieregeling is specifiek geldig voor verbetering van één vooraf overeengekomen gezondheidsklacht/ziektebeeld naar keuze. (Bijvoorbeeld 'vermoeidheid', 'darmklachten' of 'astma'). Wanneer er verbetering in uw klacht voelbaar is tijdens/na deze 5 therapiesessies vervalt de garantieregeling. Ongeacht of u na deze 5 therapiesessies wel of niet doorgaat met het behandeltraject. 

Voelt u na deze 5 therapiesessies geen verbetering in de gespecificeerde klacht en heeft u aan de speciale voorwaarden voldaan dan krijgt u het betaalde geld voor de behandelsessies dezelfde dag teruggestort op uw bankrekening. Tenzij u hiervan afziet omdat andere klachten (buiten de overeengekomen garantie klacht) dermate verbeteren dat u alsnog wenst door te gaan met de behandelingen. Het is nadrukkelijk niet mogelijk aanspraak/gebruik te maken op/van deze garantieregeling als u in het verleden al eens bij ons een behandeling heeft gehad of wanneer Kaj Alexander twijfelt over het te verwachten behandelresultaat van uw gezondheidsklacht.