0
Winkelwagen
€ 0,00
Content pagina's / Header /

Van chronisch ziek tot succesvol therapeut, het bijzondere verhaal van Kaj Alexander

Kaj Alexander is de oorspronkelijke oprichter van Doktercandida.nl, een website die al al 10 jaar lang informatie geeft over één van de meest over het hoofd geziene bron van ziekten: Candida. Daarnaast is hij stichter van praktijk 'Herstart je gezondheid' waar hij honderden mensen per jaar van een breed scala aan gezondheidsklachten af helpt. Het resultaat van een lange gedreven zoektocht naar de oorzaak van ziekte en gezondheid om zichzelf te genezen van jarenlange ziekte van Lyme en Candida. Een bijzondere verhaal van een jongen die 'wants to know'.****Mijn verhaal begon rond mijn 15e, ik werd langzaam ziek en steeds zieker, met name vermoeidheid, spierpijn, darmklachten, hoofdpijn en huidklachten begonnen mijn leven te beperken. Ik was altijd al een eigenwijs en ondernemend type, dat gecombineerd met lichamelijke beperkingen deden me al jong besluiten dat het een goed idee was zelfstandig ondernemer te worden. Eigen regels, eigen werktempo. Het internet leek mij een uitstekende plek om te beginnen dus ik begon op mijn 18e de eerste Nederlandse webwinkel in hoogwaardige LED lampen ontwikkeld om Halogeenspots en gloeilampen te vervangen (destijds nog totaal onbekend). Na een aantal jaren heb ik dit bedrijf succesvol verkocht om een eigen online game voor jongeren te starten. Met inmiddels wereldwijd 200.000 leden. 

Internetondernemer zijn bleek helemaal mijn ding, toch had ik ook een andere missie die als rode draad door mijn leven liep. Ontdekken wat nou werkelijk aan de basis lag van mijn fysieke gezondheidsklachten. Dit dreef mij er in mijn vrije tijd continu toe onderzoek te doen. Onderzoek naar het antwoord op de vraag 'waarom zijn mensen ziek’ en wat maakt mensen gezond. Wat eten ze, wat drinken ze, welke therapieën doen ze. Welke  voedingspatronen, virussen en bacteriën veroorzaken welke klachten. Vele boeken, websites en documentaires zijn verslonden in de hoop dat ik het antwoord tegenkwam op de vraag 'waarom ben en blijf ik ziek?'. 

Meer en meer ben ik mij gaan verdiepen in alle mogelijke oorzaken van de vele onduidelijke chronische klachten die sprongsgewijs de overhand namen in niet alleen mijn leven en ik begon alle puzzelstukjes die ik vond te verbinden tot het mij helemaal duidelijk was, niet alleen voor mij, maar voor alle andere mensen zoals mij. In 2012 stelde het CBS namelijk vast dat 50% van de Nederlandse bevolking chronisch ziek is. Waarom? Wij mensen zijn toch zo slim, de wetenschap heeft toch overal een oplossing voor, waarom maken de huisartsen en ziekenhuizen ons niet beter? Waarom kunnen zij geen antwoorden geven op onze vragen?

chronic fatigue

Inmiddels heb ik mij ruim 10 jaar in deze materie verdiept en snap ik waarom de bevolking opzettelijk en zieker dan nodig wordt gehouden. De moderne medische geneeskunde is namelijk slechts een verlengstuk van de farmaceutische industrie. Het draait helemaal niet om mensen 'genezen' maar om mensen klachtenvrij-ziek houden, met dure symptoom-onderdrukkende medicijnen die wel helpen, maar niets 'genezen'. Zodat u ze uw hele leven lang moet blijven gebruiken/kopen.

Helaas zorgt de schaduwzijde van onder andere de voedings-, telecom- en landbouw- industrie voor een flinke belasting op het lichaam, hetgeen grote gevolgen heeft op het goed kunnen functioneren van ons immuunsysteem. Dit maakt ons extra vatbaar voor chronische infecties met schimmels, virussen, parasieten en bacteriën die de directe oorzaak zijn van onze 'symptomen' en 'ziektebeelden'. Welke vervolgens niet goed gediagnostiseerd en behandeld worden.

Ik ontdekte onder andere dat een schimmel met de naam 'Candida' één van de grootste en door de farmaceutische industrie meest verzwegen factor is in het ontwikkelen van een breed scala aan ziektebeelden en fysieke klachten. Daarom besloot ik over Candida een e-book te schrijven. Dit werd zo goed ontvangen dat ik niet lang daarna (met hulp van diverse artsen en specialisten) een informatiefilm produceerde en mijn boek ook als fysiek boek uitbracht.

De film is gratis te zien en op doktercandida.nl kun je tevens gratis mijn boek als eBook versie downloaden. Het onderzoek naar Candida heeft mij veel inzichten gegeven in de werkwijze van de medische industrie. Dat mijn Candida website film en boek inmiddels veel aanhang heeft wordt uiteraard niet gewaardeerd door de farmaceuten en wordt beantwoord met belachelijk makende artikelen op site's zoals die van de vereniging tegen de kwakzalverij. Het was geen verrassing dat een ieder die zich gaat bezighouden met de waarheid over ziekte en gezondheid delen met anderen, een doelwit op zijn hoofd zet. Want de farmaceutische industrie (de symptoom onderdrukkende, niet genezende medicijn handel) is na de energiesector de meest winstgevende industrie ter wereld. Dat willen ze graag ze zou houden!Dat houdt mij niet tegen mensen te voorzien van waardevolle informatie die hun leven kan veranderen. Door Candida aan te pakken overwon ik een groot deel van mijn gezondheidsproblemen en inmiddels hebben tienduizenden mensen mijn boek gekocht of gedownload en velen daarvan hetzelfde resultaat bereikt blijkt. Candida aanpakken loste de helft van mijn gezondheidsklachten op. Een paar jaar later lukte het mij eindelijk om volledig te genezen omdat ik niet alleen Candida onder de leden bleek te hebben, maar ook de ziekte van Lyme. Hiervan genezen lukte mij dankzij behandeling met een nieuwe in mijn ogen revolutionaire therapie. Het was hoog tijd ook, ik had al tientallen therapieën bestudeert en geprobeerd maar tot op heden gaf nog niets het resultaat wat ik zocht. Tot ik kennis maakte met Laser fotonen therapie. Sinds ik met deze pijnloze maar zeer effectieve behandelingen na tien jaar ziek zijn eindelijk mijn gezondheid volledig herwon ben ik de koning te rijk en heb ik mijzelf gewapend met deze therapie en alle kennis die ik tijdens mijn zoektocht heb opgedaan, met het doel andere mensen nog beter te kunnen helpen en ben ik mijn eigen praktijk begonnen met de toepasselijke naam: herstart je gezondheid.Ik weet als geen ander hoe vervelend het is je ziek te voelen en geen antwoorden te krijgen binnen de reguliere geneeskunde waar je wat aan hebt. Terwijl deze antwoorden én oplossingen er wel zijn. Ik ervaar het helpen van anderen als mijn missie. Mijn eigen onderzoek, trainingen op het gebied van gezondheid, ziekte en alternatieve geneeswijzen liepen altijd al als een rode draad door mijn bestaan. Een eigen praktijk starten om anderen te helpen met mijn ontdekkingen was dan ook onvermijdelijk. Sinds de oprichting van 'Herstart je gezondheid' leg ik mij volledig toe op mijn grootste passie, het onderzoeken van, informeren over, en effectief behandelen van gezondheidsproblemen die door de reguliere geneeskunde als ongeneesbaar worden bestempeld. Zodat mijn cliënten, net als ikzelf indertijd, de ware oorzaak van hun klachten leren en hun gezondheid kunnen terugwinnen.Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop